Giorgio II Posted Friday at 08:43 PM Posted Friday at 08:43 PM Haha, pretužan je Sferopulos. Ne bi me čudilo da i za play-in izvisimo, užas 1
Zadnji vezni Posted Friday at 08:43 PM Posted Friday at 08:43 PM Nemojte Mišu dirati vidiš da Miki skače kao oparen. 1
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 08:43 PM Posted Friday at 08:43 PM 1 minute ago, Miki28 Teoljub said: Da nece Lazic kad gubis 10+? Cennan, Nedovic je beskoristan na obe strane.
Issey Posted Friday at 08:45 PM Posted Friday at 08:45 PM Nedovića ako produže, odričem se sledeće sezone... A Kalića treba našamarati i reći mu da prestane da jede hovna i glumi Džordana... 2 1
NMX Posted Friday at 08:45 PM Posted Friday at 08:45 PM hahahhahahahhahahahhahahahhah majku vam jebem odvratnu jel ovo faul 1
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 08:46 PM Posted Friday at 08:46 PM Just now, Issey said: Nedovića ako produže, odričem se sledeće sezone... A Kalića treba našamarati i reći mu da prestane da jede hovna i glumi Džordana... CMM jedini za pohvalu.I Brown.
fradler Posted Friday at 08:46 PM Posted Friday at 08:46 PM A i sudije su spektakl, ama bas nista ne prepustaju slucaju.
Markoss Posted Friday at 08:47 PM Posted Friday at 08:47 PM Koliko je Petrusev visoki Nedovic da se svaki put kad je tvrdi uplasi, to je nerealno. Danss nije ni pokusao da napadne Tavaresa, ma okrenuo se ka kosu nije. 2
Miki28 Teoljub Posted Friday at 08:47 PM Posted Friday at 08:47 PM 2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Cennan, Nedovic je beskoristan na obe strane. CAnaan je prekoristan sa sjekiricama 1
NMX Posted Friday at 08:47 PM Posted Friday at 08:47 PM (edited) Bukvalno moze namernu Tavaresu da svira .... da nije picka edit BUKVALNO GA JE UDARIO Edited Friday at 08:48 PM by NMX
Miki28 Teoljub Posted Friday at 08:48 PM Posted Friday at 08:48 PM Nesportska jbm vam sem. Po sred bubrega. Sramota 1
Zadnji vezni Posted Friday at 08:48 PM Posted Friday at 08:48 PM Treba produžiti Mišu ipak je to legenda koja je došla u četvrtoj deceniji da ispucava trojke ,igra kad hoće i da se zajebava pred penziju Svaki meč koji je odigrao više od 10 minuta smo popušili. Baš mi ga je mučno gledati ovakvog kad se raspada 1
No name Posted Friday at 08:48 PM Posted Friday at 08:48 PM 3 minutes ago, Zadnji vezni said: Nemojte Mišu dirati vidiš da Miki skače kao oparen. Sve što treba da znamo večeras , to je mišinih 20 minuta. Covek koji ima snage za nepunih 2 minuta, večeras igra bara-bar sa Milerom. To je janis u svom elementu, u svom ortackom zanosu. 1
DijametralnoSuprotan Posted Friday at 08:49 PM Posted Friday at 08:49 PM 4 minutes ago, Zadnji vezni said: Nemojte Mišu dirati vidiš da Miki skače kao oparen. A tek kada pomenes Nedovica, pakao. Ja ne znam kao on gleda utakmicu i igru Nede i kaze: 'Kako kida himara, samo tako nastavi.' 1
Markoss Posted Friday at 08:49 PM Posted Friday at 08:49 PM Sramno da je Tavares dobio faul za ovo. 1
Miki28 Teoljub Posted Friday at 08:49 PM Posted Friday at 08:49 PM Sramota da Tavares dobije 2 bacanja kada raspaljuje Kalinu prvo po bubrezima
Issey Posted Friday at 08:49 PM Posted Friday at 08:49 PM Kakvi lopovi jbt... A ne treba im pomoć uopšte, mi smo im pomagali sve vreme...
Miki28 Teoljub Posted Friday at 08:50 PM Posted Friday at 08:50 PM 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: A tek kada pomenes Nedovica, pakao. Ja ne znam kao on gleda utakmicu i igru Nede i kaze: 'Kako kida himara, samo tako nastavi.' Canaan kida. Samo tako nastavi 1
Cavani Posted Friday at 08:50 PM Posted Friday at 08:50 PM Sudijske picke, prave neki truli kompromis i daju im bacanja. Sudili su faul na skroz drugom kontaktu, pizdurine
Recommended Posts