Saxon01 Posted Friday at 08:05 PM Posted Friday at 08:05 PM (edited) I nastavljaju se ziceri , boze dragi , jel moguce ovo ? Pa dokle ljudi , sta vam je bre vise Jel realno da su se ljudi ovoliko preplasili .... Ovo u zivotu nisam video. Edited Friday at 08:06 PM by Saxon01
BattleBender Posted Friday at 08:05 PM Posted Friday at 08:05 PM Ja ne znam koj kurac dramite. Sutiramo ko snoge, protiv jace ekipe od nas. Dobric zaoblio ivcu table i pocepao moltenku… Bukvalno Misa Vacic trip. 1 1
NMX Posted Friday at 08:06 PM Posted Friday at 08:06 PM 4 minutes ago, Borky said: Evo ja cu reci nepopularno misljenje ovde al Sfero je dobro spremio utakmicu i znao je za zonu. Jednostavno se vidi iz pocetne petorke gdje su svi "potentni" da ubace trojke. Situacije su u glavnom bile ciste,cak je i protok bio dobar i dodavanja su bila pravovremena al sta vredi ako se jajca skupe pa se nabija lopta uglavnom u prvi obruc sto nam je doneklen omogucilo skokove u napadu a da nismo imali nikoga pod kosem,cak je i Filip vise stojao na trojci nego unutra(da se pokusa izvuci Tavares). Nemas ti pojma, prodavac girosa nije znao za zonu iako je rendom lik sa tribine znao. Pametnom dosta. 1
Crni Posted Friday at 08:08 PM Posted Friday at 08:08 PM Nate Rokas se njje uplasio- usro se kao grlica!
Saxon01 Posted Friday at 08:08 PM Posted Friday at 08:08 PM (edited) Jos jedna otvorena trojka . Strasno . Odoh na spavanje dok mi svi zivci nisu otisli , a bogami i zdravlje. Edited Friday at 08:08 PM by Saxon01
No name Posted Friday at 08:08 PM Posted Friday at 08:08 PM (edited) Alo daj TeJa , mnogo se razmahao Cody, vezao 5 poena.. Sad ga lepo saseci i pošalji na klupu , jer je red da igra Miša Edited Friday at 08:08 PM by No name 1
fradler Posted Friday at 08:09 PM Posted Friday at 08:09 PM Kakvi sutevi Petruseva... Uzima ih sa oko 3% samopouzdanja da ce ubaciti
Issey Posted Friday at 08:09 PM Posted Friday at 08:09 PM (edited) Vratili smo se u ne znam sta cu da loptom mod... Edit: Kalinic je užasan, ali očajan... Edited Friday at 08:10 PM by Issey
TB Told Posted Friday at 08:10 PM Posted Friday at 08:10 PM 1 minute ago, Crni said: Nate Rokas se njje uplasio- usro se kao grlica! Mnogo si naporan. Evo imaš Petruševa i Kalinića kao primer straha i oklevanja. 2
nik_nurse Posted Friday at 08:10 PM Posted Friday at 08:10 PM 2 minutes ago, Crni said: Nate Rokas se njje uplasio- usro se kao grlica! Usrao se i Kalina pa sta
K.Dot Posted Friday at 08:12 PM Posted Friday at 08:12 PM Jbt imali su pauzu na poluvremenu da se malo presaberu, oni izasli još gori u drugom.
Nini3112 Posted Friday at 08:13 PM Posted Friday at 08:13 PM Stvarno mi nije jasno zasto Petrusev ne napada vise? Sta ima da izgubi?
Crni Posted Friday at 08:13 PM Posted Friday at 08:13 PM 1 minute ago, TB Told said: Mnogo si naporan. Evo imaš Petruševa i Kalinića kao primer straha i oklevanja. 1 minute ago, nik_nurse said: Usrao se i Kalina pa sta 🤦
quentin Posted Friday at 08:13 PM Posted Friday at 08:13 PM (edited) Mi kako šutiramo imamo fantastičan rezultat. 4 od 28 trenutno. Edited Friday at 08:15 PM by quentin
Issey Posted Friday at 08:14 PM Posted Friday at 08:14 PM Što je najgore, oni ništa posebno ne igraju... 1
Borky Posted Friday at 08:14 PM Posted Friday at 08:14 PM Jbt ovoliko promasenih otvorenih suteva i polaganja odavno bisam vidio, ovi iz Reala ispadaju kao iz voza al dzaba.
Miki28 Teoljub Posted Friday at 08:14 PM Posted Friday at 08:14 PM Da se spustimo ispod 10 do kraja 3/4 pa na neko ludilo ako ga bude.
Volter Posted Friday at 08:14 PM Posted Friday at 08:14 PM Ušli smo agresivnije ali jebene trojke nas koštale da se vratimo u igru.
No name Posted Friday at 08:15 PM Posted Friday at 08:15 PM Kalinic kad krene da pada , on ne pada sam, nego se trudi da sa sobom povuče jos ljudi t.j tim.... Ja ne znam kako objasniti njega tokom ogromnog dela sezone. 1
Miki28 Teoljub Posted Friday at 08:16 PM Posted Friday at 08:16 PM Canaan je glup. Jbt na 2.7 sekunde pn pravi faul.na igracu koji bjezi od kosa
fradler Posted Friday at 08:16 PM Posted Friday at 08:16 PM Nepopravljiv je Kenan s ovim faulovima, neverovatne stvari
NMX Posted Friday at 08:20 PM Posted Friday at 08:20 PM (edited) Ne daj boze da se ovim govnarcinama ne svira nesto sto je 50/50 situacija Edited Friday at 08:20 PM by NMX
Recommended Posts