Perkos2 Posted March 26 Posted March 26 (edited) Cilj je postignut a i vođe su kao ostale "neutralne" Edited March 26 by Perkos2
Saxon01 Posted March 28 Posted March 28 (edited) Moze li neko da mi objasni , sta ce mu Nedovic u prvoj petorci ? Ne kapiram ovog coveka nikako.... Ovo je vec gotovo. Edited March 28 by Saxon01
fradler Posted March 28 Posted March 28 (edited) Nista, ima i taj Efes... Ali kakav najgori tajming ikad da Nedovic pocne u petorci... Edited March 28 by fradler
Saxon01 Posted March 28 Posted March 28 (edited) Isto ce ovako biti i protiv Efesa, covek ubacuje Nedovica u petorku a do sada nikad nije pocinjao sa njim. A sada kada nam treba dobra odbrana,on lik ubacuje Nedovica , umesto Dobrica. Nije ni Dobric neki ekstra defanzivac , ali je za ovoga ben walace licno. Edited March 28 by Saxon01
DijametralnoSuprotan Posted March 28 Posted March 28 Tavarez kao po obicaju sahranjuje, pojma nemamo sta da radimo sa ovom zonskom odbranom. Kao da smo je prvi put u zivotu videli. Odbrane bez.
Miki28 Lakers in 5 Posted March 28 Posted March 28 Pljuvanje po Nedovicu kao da se preostala 4 nisu ukakila isto 1
NMX Posted March 28 Posted March 28 Jbt kako ova Dekova frizura ni posle toliko godina nije krivicno delo?
Saxon01 Posted March 28 Posted March 28 (edited) Ocajna igra, uplaseni,pogubljeni... Promasiti 5 suteva za tri ,a sam na liniji ...... Mene blam ove utakmice. Menjaj nestooooooo ??!!!?!??! Edited March 28 by Saxon01
Miki28 Lakers in 5 Posted March 28 Posted March 28 Koliko smo nespremni bili na zonu Rela govori to da je Teo 1 izmjena. Sramota
fradler Posted March 28 Posted March 28 Hahah kako su se samo sasrali Nista, videti sta se moze sa ovih 18 pobeda
DijametralnoSuprotan Posted March 28 Posted March 28 (edited) Qrac je spremio Sferopulos. Bkv ne znamo gde bijemo, sta je ovo. Edited March 28 by DijametralnoSuprotan
Saxon01 Posted March 28 Posted March 28 (edited) Ja sam iskreno u soku od ove igre. Ne znam gde se nalazim, i pitam se jel moguce ovako lose psihicki spremiti ekipu? Mozda najgora prva cetvrtina u zadnjih 30 godina... Velika sramota . Edited March 28 by Saxon01 1
Recommended Posts