Markoss Posted March 26 Posted March 26 (edited) 3 minutes ago, Volter said: Opa i kop skače. Kop pokrenuo pesmu zapravo, tj Delije. Vidim sad i da si napisao, ali nije zgoreg da se potvrdi. Edited March 26 by Markoss 3 1
dzakala Posted March 26 Posted March 26 Kakvi sokovi u Areni, cela hala luduje na prozivke precedniku dobrih 5 min. Kop u transu takodje
alokin Posted March 26 Posted March 26 Šta pevaju tačno sada, ko ne skače taj je? Mislim da nije ćaci
Markoss Posted March 26 Posted March 26 2 minutes ago, alokin said: Šta pevaju tačno sada, ko ne skače taj je? Mislim da nije ćaci Jel pominju proglas? Moguce da su namerno oba pevali da pokazu da su neutralni kao. 4
Nini3112 Posted March 26 Posted March 26 Odlicna utakmica Nadam se da se Neda cuva za Real i da nece ponovo nestati u toj utakmici,bice nam jako bitan faktor
Dragan Mićić Posted March 26 Posted March 26 2 minutes ago, alokin said: Šta pevaju tačno sada, ko ne skače taj je? Mislim da nije ćaci Nesto su pevali nisam razumeo, ovo sad je Djilas 😂 1
K.Dot Posted March 26 Posted March 26 Normalno da kop nije uz narod, nego su bili nadglasani kod vučiću šećeru i pumpaj. 7
fradler Posted March 26 Posted March 26 Bilo je ko ne skače taj je Ćaci, Proglas, Plenum (ili Klejburn ) i Kreni-Promeni 2
Volter Posted March 26 Posted March 26 (edited) Ma ćutite od kopa dovoljno, znate kako kažu, od koga je, dosta je. Edited March 26 by Volter
kojihit Posted March 26 Posted March 26 Ja se nadam da su vikali ko ne skače taj je plenum jer bi to još jednom potvrdilo.kakvi su brendirani veleumovi u pitanju 4 2
K.Dot Posted March 26 Posted March 26 Da se vratimo na utakmicu, kada će Jago da izadje iz ovog marijanskog rova? Ne sećam se njegove solidne utakmice evo već par meseci. 2
Recommended Posts