Issey Posted January 10 Posted January 10 (edited) Opet skok, frustrirajuće baš... Edited January 10 by Issey
29.05.1991 Posted January 10 Posted January 10 Jbt da l' je realno da svaka lopta pod našim košem završi u njihovim rukama
Cavani Posted January 10 Posted January 10 2 minutes ago, K.Dot said: Sad sam sve video, da i Bolomboju skidaju lopte sa glave. Bolomboj 12 skokova vec za 20 min i 3 blokade, jbg ne moze bas sve da skine.
Boaće Posted January 10 Posted January 10 Just now, K.Dot said: Ne pamtim da nas je neko skoro ovako izdominirao u skoku. Mozda je takav utisak, imamo 3 skoka vise. 1
Sinnerman Posted January 10 Posted January 10 Mi moramo da iskoristimo momenat i da se odlepimo sad. Ali ne psihički da odlepimo. 1
K.Dot Posted January 10 Posted January 10 Just now, Boaće said: Mozda je takav utisak, imamo 3 skoka vise. Možda zbog njihovih ofanzivnih imam takav dojam.
JPM Posted January 10 Posted January 10 Moze li tehnicka za ovog umisljenog pleja Pariza? Ne? Ok, samo pitam. 1
Issey Posted January 10 Posted January 10 Just now, fradler said: Daj bre Yago, imali smo napad do kraja Sem one trojke, loša utakmica za njega...
dzakala Posted January 10 Posted January 10 Dva napada smo sada imali da ih prelomimo.Ali dobro je, samo da prebijemo mi njih vise u 4/4 nego oni nas
Čvarkov Posted January 10 Posted January 10 Just now, Volter said: De ćeš bre Jago ko muva bez glave. Idi gledaj KKP 5
Smrtokapa Posted January 10 Posted January 10 1 minute ago, fradler said: Daj bre Yago, imali smo napad do kraja Jago ne razmišlja, što mu je često i prednost Ali ovoga puta jbg 1 1
Recommended Posts