Jump to content

KK Crvena Zvezda 24/25 - Uzivo

Don Dusko

Recommended Posts

1 minute ago, Kosjan Willavić said:

Lukina trojka s pola mi je highlight meca iako je kvalitetna i zanimljiva tekma do sad 😄 Ako se ne varam, pogodio je jos jednom ovako frljoku neku pre par godina?

Nije sa pola, sa svoje trojke 🤣🤣🤣

• Like 2

11 minutes ago, Steve Gerrard said:

Pa ako se kritikuje u tih 50 situacija u svakom mogucem postu sto je i opravdano,jel sramota reci bravo luka sto je odigrao dobro kad odigra dobro, ili je to za njega zabranjeno nego jedno isto moze samo da se pise?

Pa recimo ti si na poslu i radis lose svoj posao i onda cujes kako te ljudi spolja kritikuju al onda ocekujes da te pohvale jer si uradio ono sto je u opisu posla?

Ne ja ne govorim da ne treba da se hvali Luka na osnovu 1 poteza. Neka se hvali nije problem to.

Edited by Don Dusko
  • Like 1
  • Ha-ha 1

5 minutes ago, TB Told said:

To će morati neko drugi da ti objasni. On je deo odbrane posle tog zicera igrao sa rukama na kolenima jer je bio na izmaku snage. 

Imao je i Kenan nulu, Gidraitis nulu i Mekintajer nulu, pa opet isti kenjaju po difoltu samo po Mitrovicu koji je nesto i odigrao.

Edited by Cavani
  • Like 2
  • Ha-ha 1

3 minutes ago, Don Dusko said:

Pa recimo ti si na poslu i radis lose svoj posao i onda cujes kako te ljudi spolja kritikuju al onda ocekujes da te pohvale jer si uradio ono sto je u opisu posla?

Ne ja ne govorim da ne treba da se hvaku Luka na osnovu 1 poteza. Neka se hvali nije problem to.

U pravu si, ne treba. Nastavimo po staroj dobitnoj kombinaciji.

5 minutes ago, Don Dusko said:

Ne ja ne govorim da ne treba da se hvali Luka na osnovu 1 poteza. Neka se hvali nije problem to.

Jel moze da se napise nesto i za nularice CMM, Kenana i Gidraitisa koji su predvidjeni za nosioce ili ce se kenjati po jebenom Mitrovicu 24/7?

• Like 1

1 minute ago, Miki28 Teoljub said:

Jos se nije upisao? 2 od 3 najplacenija igraca imaju 0 poena. 

Kakav tim

Jao mani me ovoga. Tim igra dobro evo i 8 asistencija al dobro lose igra jer eto 0p.

Sta bi rekao za Jovketovu partiju 2p 19a je li to losa partija jer je jedva dao 2p?

• Like 1
  • Thanks 1

7 minutes ago, Don Dusko said:

Ovo ipak nije kancelarijski posao.