TB Told Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Just now, prolup said: Ал је страна издоминирала. Mi smo izgubili zato što su nam centri Luka i Uroš, koji su zalutali i zato što penzioner mora da dobije svoje minute. Nikakvo spinovanje to neće promeniti. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Igramo duge napade da poraz bude sa manjom razlikom? I dajemo za jebenu reprezentaciju Dobrica na dan derbija? Vrlo velikodušno od nas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago ni u snovima nisam mogao zamisliti da ce nas nakantati. dobili nas sa 20 ak % suta za 3. Koja smo mi parodija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonii Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Bravo Janise setio si se da imas i Plavica na klupu ne samo Mitrovica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Daj bre ti prevaro pošalji na parket Luku Muku i Mišu penzosa da plešu?! Zašto sad Miša na kraju klupe?Daj nek nacrta neku akciju, Daj Luku Daj Mišu 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Budzi statse Nedo, treba da se prodas na leto 💪 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 3 minutes ago, TB Told said: Mi smo izgubili zato što su nam centri Luka i Uroš, koji su zalutali i zato što penzioner mora da dobije svoje minute. Nikakvo spinovanje to neće promeniti. Brat Kodi nula poena. Nemoj se zezamo, i domaci i strani ocajni, ja vidim da su samo Petrusev i Giedraitis nesto odigrali, statistika ne laze. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 2 minutes ago, JPM said: Brat Kodi nula poena. Nemoj se zezamo, i domaci i strani ocajni, ja vidim da su samo Petrusev i Giedraitis nesto odigrali, statistika ne laze. Razlika je sto su ova trojica igrala za Partizan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Ozbiljno smo nadigrani, neočekivano ali to je činjenica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 5 minutes ago, JPM said: Brat Kodi nula poena. Nemoj se zezamo, i domaci i strani ocajni, ja vidim da su samo Petrusev i Giedraitis nesto odigrali, statistika ne laze. Gledas utakmicu, zar nisi bojkotovao derbi bla, bla, bla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Classic Zvezda: - vraćamo ekipe iz kanala - razigrali Lundberga - Ntilikina dao trojku 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago I kada ne budeš prva ti i tada ću Zvezdo dobro znaj, da te volim ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Just now, DijametralnoSuprotan said: Gledas utakmicu, zar nisi bojkotovao derbi bla, bla, bla? Ne, gledam statse. Ne mogu da se nerviram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 3 minutes ago, TB Told said: Razlika je sto su ova trojica igrala za Partizan. A kao ilustracija CMM je odigrao loše a imao je 6 skokova i 9 asistencija. Ova dva jadnika na centru su imala ukupno 0 skokova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liv7 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 10 minutes ago, TB Told said: Mi smo izgubili zato što su nam centri Luka i Uroš, koji su zalutali i zato što penzioner mora da dobije svoje minute. Nikakvo spinovanje to neće promeniti. Krenuce da spinuju sasvim sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Uprava napolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 1 minute ago, drakon1 said: Classic Zvezda: - vraćamo ekipe iz kanala - razigrali Lundberga - Ntilikina dao trojku Ne zaboravi kantu Ajzeju Majka koji covek postize rekord sezone protiv nas 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Što je Ajzea Majk kanta? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 1 minute ago, prolup said: Важи стручњак. Сигурно узрок пораза није оваква партија Кенана и Кодија. Naravno da nije, pa makar napisao to još 100 puta. Razlog je što na centru imamo dva zalutala igrača i što je Teo penzioner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago A što mu sad nema Tea, sad ga drži na klupi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Ne zaboravi kantu Ajzeju Majka koji covek postize rekord sezone protiv nas 😂 Ta kanta je bila u najboljoj petorci EC. Toliko o tvom poznavanju košarke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 4 minutes ago, JPM said: Ne, gledam statse. Ne mogu da se nerviram. Pametan. Ovo je bilo jezivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: Ne zaboravi kantu Ajzeju Majka koji covek postize rekord sezone protiv nas 😂 Mene ne bi iznenadilo da je on namerno skrivan do ove utakmice. Bio covek joker, ali da nas je. Ponizili smo se sami. Ne mozeš ovako igrati ovo posrano takmičenje bez krštenog centra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zadnji vezni Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago I da čestitam i upravi ,koja se potrudila da obezbedi prisustvo gostujućim navijačima da bi pevači Vesni Čović! Naprednjaci korektni i prepošteni. Ne mogu ja više da gledam ovog Janisa,penzionera i ovog mučenog Mitrovića Luku. Kakav trio fantastiko nas je progutao u ponor i digao ovaj mučeni Partizan iz blata. Presudna sekvenca sa Mišom kad smo sa +4 otišli na -9 čini mi se Čestitke svima pomenutima. I kako god i šta god....Ognjen Dobrić je posle svega moj omiljeni igrač. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago (edited) Mekintajeru Kodi... Vuče Draškoviću. Sram te bilo siso jedna. Edited 7 hours ago by Wingwalker 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts