Miki28 Teoljub Posted October 15 Share Posted October 15 Rokas igrao 5 minuta i jednu jedinu akciju nismo odigrali za njega. Nevjerovatno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted October 15 Share Posted October 15 1 minute ago, srlepajce said: Gledajuci ovo rotiranje nisam siguran kako bi Sfero koristio Petruseva i da li bi ga iskoristio kao Dusko Bojim se da bi i on provodio na klupi dok se dele minuti Radili su to i ostali treneri, Dusko pogotovo ali Sfero to cini sa najmanje rezona, bukvalno ko da slamke izvlace Vrlo moguce, ja sa napisao idealan scenario. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 15 Share Posted October 15 Prva četvrtina je bila za neverovati. Boban je očito penzioner, urnisao ga je Boki. Čim su snizili petorku, druga priča. Nisam očekivao onoliku prednost, ali očekivao sam da se vrate. Dobro je da smo ipak zadržali prednost, jer ako ponovo napravimo razliku, neće se vratiti. Janis je samo minut zakasnio sa vraćanjem prve petorke i to je bilo dovoljno za 7-0 domaćih. Ajmo momci, možete vi ovo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted October 15 Share Posted October 15 Bolomboj je ona nasa miCka zver: pipa vrh table i u napadu i u odbrani, smecuje protivnicke igrace,odlicno brani i nize i vise centre, pnr, pogadja kad je sam na trojci,cuva svoju i komsijsku decu, obilazi roditelje... 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted October 15 Share Posted October 15 Just now, Miki28 Teoljub said: Rokas igrao 5 minuta i jednu jedinu akciju nismo odigrali za njega. Nevjerovatno. Jesu li igrali Dobric i Teo uopste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted October 15 Share Posted October 15 Just now, DijametralnoSuprotan said: Jesu li igrali Dobric i Teo uopste? Jeste Dobric u poslednjem napadu sad 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 15 Share Posted October 15 Ako zelis da skratis rotaciju, da igraju nisoci vise, onda to ne moze biti igra sa puno trcanja i sa kidanjem u odbrani. Recimo CMM onda ne bi bio produktivan (bolje u pozicionom napadu i Teo da igra). A i jednostavno, pocrkali bi i nestalo bi goriva pred kraj... Klupa mora da doprinosi, ne moze samo 7-8 igraca. CMM, Kenan, Neda, Kalina, Daum, Bolomboj... je premalo da se ovo dobije. Treba nam barem jos Jago ili Teo, Gidra ili Dobric. I Kenan malo da se popravi. Od Dede, Mitra, ne ocekujem nesto. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 15 Share Posted October 15 Jasno je da ne mogu da odigraju 5 igrača celu utakmicu i da je razlika u kvalitetu između prve i druge petorke, ali bar može da uvodi postepeno igrače sa klupe da odmaraju nosioce na par minuta, a ne da bude cela druga petorka u isto vreme na parketu. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted October 15 Share Posted October 15 Spustili su dosta ovo,kako smo krenuli drugu dobro smo i prosli Bas tesko da cemo dobiti ovo ali nadamo se Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted October 15 Share Posted October 15 Dobra ova ko dobar dan. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 15 Share Posted October 15 4 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Rokas igrao 5 minuta i jednu jedinu akciju nismo odigrali za njega. Nevjerovatno. Bio sa Jagom, Dedom, Mitrom i Nedom Takao loptu nije Da ne bi Nede tu otisla bi razlika mnogo brze 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 15 Share Posted October 15 Be 1 minute ago, Kooineeperk said: Ako zelis da skratis rotaciju, da igraju nisoci vise, onda to ne moze biti igra sa puno trcanja i sa kidanjem u odbrani. Recimo CMM onda ne bi bio produktivan (bolje u pozicionom napadu i Teo da igra). A i jednostavno, pocrkali bi i nestalo bi goriva pred kraj... Klupa mora da doprinosi, ne moze samo 7-8 igraca. CMM, Kenan, Neda, Kalina, Daum, Bolomboj... je premalo da se ovo dobije. Treba nam barem jos Jago ili Teo, Gidra ili Dobric. I Kenan malo da se popravi. Od Dede, Mitra, ne ocekujem nesto. Slažem se 100%. Jbg bez učinka klupe teško se može do konačnog trijumfa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 15 Share Posted October 15 Meni nije problem bio Luka sad. Problem je Yago koji je fizički inferioran. Ne može ništa sem step back trojke na ovom nivou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted October 15 Share Posted October 15 Poslali su i ovu turkinju da zbuni Janisa, ali ne da se stari lisac.. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinnerman Posted October 15 Share Posted October 15 Deo mene je uvenuo kada je Mitrović pokušao da asistira Yagu od metar'šezdes pod koš. Nakon toga mu ispadne lopta, promaši čelendž u situaciji u kojoj je učestvovao... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted October 15 Share Posted October 15 Igramo ko matori, zato sto i jesmo. Teo umesto Jaga u drugom, bez Dede koji je usao da odigra odbranu na Hejsu a ovaj ha otreso ko stolnjak. Igramo dobro, koristimo prednosti i postujemo loptu. Ovi smecari u narandzastom ce pustiti jos vecu tucu u drugom, ko bude mirniji i snazniji - dobija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 15 Share Posted October 15 Just now, Sinnerman said: Deo mene je uvenuo kada je Mitrović pokušao da asistira Yagu od metar'šezdes pod koš. Nakon toga mu ispadne lopta, promaši čelendž u situaciji u kojoj je učestvovao... Jebiga, pre toga je odlično asistirao Nedi na polaganje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 15 Share Posted October 15 Pocrkaće nosioci, domaća osnova neupotrebljiva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 15 Share Posted October 15 1 minute ago, Sinnerman said: Deo mene je uvenuo kada je Mitrović pokušao da asistira Yagu od metar'šezdes pod koš. Nakon toga mu ispadne lopta, promaši čelendž u situaciji u kojoj je učestvovao... Mene je to insistiranje na challange-u baš iznerviralo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 15 Author Share Posted October 15 3 minutes ago, Čvarkov said: Jasno je da ne mogu da odigraju 5 igrača celu utakmicu i da je razlika u kvalitetu između prve i druge petorke, ali bar može da uvodi postepeno igrače sa klupe da odmaraju nosioce na par minuta, a ne da bude cela druga petorka u isto vreme na parketu. Ovo.I onda se cudis sto Yago ne moze ovo, Luka ne moze ono, jbg. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted October 15 Share Posted October 15 (edited) 3 minutes ago, Sinnerman said: Deo mene je uvenuo kada je Mitrović pokušao da asistira Yagu od metar'šezdes pod koš. Nakon toga mu ispadne lopta, promaši čelendž u situaciji u kojoj je učestvovao... 2 minuta uzasa u reziji Mitra. Prvo pokusava da asistira Jagu ispod kosa telefonirajuci, nakon toga pravi 2+1, onda mu izbijaju loptu na ziceru i na drugoj strani primamo kos iz drugog napada nakon sto nije uspeo da uzme def. skok. Edited October 15 by DijametralnoSuprotan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinnerman Posted October 15 Share Posted October 15 1 minute ago, JPM said: Jebiga, pre toga je odlično asistirao Nedi na polaganje. Brate, pokušao je štrumfu da da loptu pod koš. Ja bih ga za tu ideju izbacio iz dvorane. Inače, ako krenemo dobro drugo poluvreme , odbijemo napad, imamo čemu da se nadamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 15 Share Posted October 15 Inače mrzim utakmice u kojoj se jedna ekipa odlepi na 20ak razlike u ranoj fazi pa makar i mi vodili. Često se završi loše. Nadam se da ovde to neće biti slučaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vul3 Posted October 15 Share Posted October 15 Ljudi moze li stream hitno molim vas, pukao mi je rd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 15 Share Posted October 15 I Kenan zaribao, greška za greškom. Sužavaju nam se opcije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts