Don Dusko Posted September 22 Author Share Posted September 22 Iskreno nismo ni zasluzili pristupom da dobijemo utakmicu. Jednostavno kosarka je pravedna igra uglavnom koja zna da nagradi i da kazni. Jebiga.Ceo tekmu si na leru i ocekujes da vezes 2-3 minuta e pa nece moci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted September 22 Share Posted September 22 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Možda ovo nije ni loše što se odmah desilo. Da, odličan poraz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 22 Author Share Posted September 22 Just now, Miki28 Teoljub said: Jok i nije a rijesio nekoliko utakmica. Prve sto mi padaju na pamet je Oly i Padtizan Poludistanca a ne trojka Miki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 22 Share Posted September 22 Just now, Don Dusko said: Poludistanca a ne trojka Miki. Kazem da je uzimao da resava i u Baskoniji ali ovo vcrs je bas bilo nepostovanje. 10 sekundi, otvoren teren. Bas ocajna odluka. Moraju bolje svi a posebno CMM i Bolomboy ( to su nam jedni od najbitnijih igraca ). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted September 22 Share Posted September 22 Ko posle sfera? Itudis garantovano 😂😂😂 najveca zalost je sto mi vec imamo 80% formiran tim za sledecu sezonu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 22 Share Posted September 22 Srecne vam rane junaci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejn Posted September 22 Share Posted September 22 32 minutes ago, Chaos Is Me said: Možda ovo nije ni loše što se odmah desilo. Naprotiv. Ovo je veoma loše. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitaminb Posted September 22 Share Posted September 22 (edited) Kodi je teška kesa od igrača, to ja kao simpatizer Partizana vrlo dobro znam. Plej onakve građe koju uopšte ne koristi na obe strane terena, hajde možda za prodor igru donekle. Ovo što pišete za komentatora, jbg to je cena posla. Ali odao se na kraju kada je i meni ogavni Anđušić pokazivao bicepse. "Nije lako ni njemu, doživeo je 8 uzastopnih poraza od istog protivnika." Čovek je Zvezdaš kao i većina Vas koji pišete ovde... Edited September 22 by vitaminb 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted September 22 Share Posted September 22 4 hours ago, Webad said: Ko posle sfera? Itudis garantovano 😂😂😂 najveca zalost je sto mi vec imamo 80% formiran tim za sledecu sezonu Itudis definitivno, prica srpski. Sfero ne razume sta su prioriteti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 23 Share Posted September 23 13 hours ago, Chaos Is Me said: Možda ovo nije ni loše što se odmah desilo. Jedino dobro je što je samo 2 razlike pa ćemo biti u solidnoj situaciji da pobedimo sa više u Beogradu i tako uzmemo treće mesto. Ali onda svejedno poraz u finalu od Partizana. Oni će ovaj Dubai da dobiju lagano jer su atletska ekipa. Ova naša kaubojština neće da prođe dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 23 Share Posted September 23 Partizan je bio i prošle sezone atletska ekipa, pa znamo kako su prošli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted September 23 Share Posted September 23 3 hours ago, Juan Pablo Montoya said: Jedino dobro je što je samo 2 razlike pa ćemo biti u solidnoj situaciji da pobedimo sa više u Beogradu i tako uzmemo treće mesto. Ali onda svejedno poraz u finalu od Partizana. Oni će ovaj Dubai da dobiju lagano jer su atletska ekipa. Ova naša kaubojština neće da prođe dobro. Pa mi smo prosle sezone izgubili protiv Buducnosti, Cedevite i Partizana u gostima pa smo ipak bili prvi na kraju regularnog dela. E da, i od Mege kuci. Da se razumemo, mi smo juce bili uzasni, ali opasno se ovde potcenjuje Dubai. I mi i Partizan godinama gubimo na gostovanjima protiv Buducnosti i Cedevite, a ovaj roster Dubaija je kvalitetniji od svih koje su imali ove dve ekipe godinama unazad. Pritom nisi imao pojma sta da ocekujes od njih juce. Mi da smo bili pravi pobedili bi ovo, ali Dubai ce tokom sezone sigurno biti sve bolji, pogotovo kada Bertans krene da igra sa vecom minutazom i prikljuci im se Tejlor, bice njih jako tesko dobiti tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 28 Author Share Posted September 28 (edited) Efikasan pocetak obe ekipe. Edited September 28 by Don Dusko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted September 28 Share Posted September 28 Gde je prenos,nema na Areni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 28 Author Share Posted September 28 Daum Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted September 28 Share Posted September 28 Jebo ih i Mozzart i Admiral i svi Betovi. Dajte utakmicu, moroni sa Arene! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarryWhite Posted September 28 Share Posted September 28 Uključiće se u 2 četvrtine dok odrade 15 minuta reklama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted September 28 Share Posted September 28 1 minute ago, Nini3112 said: Gde je prenos,nema na Areni? Sad ce da se ukljuce na Areni Premium 1, nego naravno kasne sa ukljucenjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted September 28 Share Posted September 28 (edited) Dok klošari sa Arene ispuštaju reklame, prođe cela četvrtina... Edited September 28 by Issey Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 28 Share Posted September 28 Zavidim svakome ko nije video prvih par minuta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted September 28 Share Posted September 28 1 minute ago, fradler said: Zavidim svakome ko nije video prvih par minuta... Da pogodim, Jago gnjavio loptu po 20 sekundi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 28 Author Share Posted September 28 3 minutes ago, Don Dusko said: Daum Pokrij se pepelom hejteru koji sudis posle 1 lose sekvence! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted September 28 Share Posted September 28 Naši neće da igraju dok se Arena ne uključi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 28 Author Share Posted September 28 3 minutes ago, OnionKnight said: Da pogodim, Jago gnjavio loptu po 20 sekundi? Yago i Kalina 6 asistencija ukupno. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted September 28 Share Posted September 28 2 minutes ago, OnionKnight said: Da pogodim, Jago gnjavio loptu po 20 sekundi? Ma, rastimovanost kao takva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts