Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

475 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      111
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      87
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
Just now, Filbi said:

Kako brate da pobedimo u Minhenu

Imamo sanse i te kako, vidi se da smo digli formu, dobro izgledamo na terenu i to bez najboljeg igraca...

1 mec sve je moguce, nije ni Bajern ne znam sta...

• Like 3
Posted

Imamo 5-3 protiv ekipa koje imaju HCA u plej of-u uz sva 3 tesna poraza. 

PAO ima majstore na terenu, ali tribine, Janakopulos, Ataman pa i reakcije nekih igrača - stvarno ne znam kako neko može da navija za njih.

• Like 14
Posted
6 minutes ago, Filbi said:

15og u Minhenu pa 18og sa komšijama

Sa kim god.bude 18og svako ko napiše lošu rijec za ove momke a navija za Zvezdu(jer medju vama ima dosta komsijskih navijača koje su se lažno registrovani da svoje cetvorogodisnje fruatracije lijece na nas topik) treba da je sramota! 

• Ha-ha 2
  • WOW 1
  • Pumpaj! 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
3 minutes ago, Markoss said:

Rokas je teska zentara. Dve godine igra od loseg do uzasno, a dobre partije (jednom u tri meseca) mu se hajpuju kao da je junior i dete, pa kao proigrace.

Izgleda da samo mi umemo da ubodemo litvaca koji bacanja ne ume da pogdi, o zicerima i otvorenim sutevima da ne pricam.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted

PAO generalno ovih zadnjih 5-6 kola kao da podcenjuje protivnike(Makabi,Alba, Pariz i sad mi) svi su u 4Q imali solidnu zalihu i onda su na kraju gubili sem Pariza i zamalo nas.

Jednostavno oni igraju sad s ubedjenjem da mogu kad hoce da preokrenu tekmu a bogami imaju individualni kvalitet za to(iako im Matias nedostaje).

Sto naravno ne umanjuje nasu partiju ovde.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Markoss said:

Rokas je teska zentara. Dve godine igra od loseg do uzasno, a dobre partije (jednom u tri meseca) mu se hajpuju kao da je junior i dete, pa kao proigrace.

Brate Dobric je ponovo imao vise minuta od njega. Katastrofalni su mu oni promasaji sa bacanja. Imao sam utisak da je Gidra vise igrao od Dobrica.

Posted
5 minutes ago, Markoss said:

Oce to kada sedis 3Q i onda te ubaci u 4Q...Ne branim Rokasa al nezgodno je kada ne znas uopste da li ces igrati ili presedeti..Treba imati taj majndset....

• Like 2
Posted

Losa odluka da se na silu drzi na parketu Mekintajer, maltene smo igrali 4 na 5, a usput rizikovali da ga izgubimo na duze.

Herojska utakmica stvarno, tesko je bilo sta zameriti bilo kome.

• Like 19
Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Oce to kada sedis 3Q i onda te ubaci u 4Q...Ne branim Rokasa al nezgodno je kada ne znas uopste da li ces igrati ili presedeti..Treba imati taj majndset....

Evo na primer Mitrović je sedeo dva meseca povređen pa je odigrao dobro.

Nema izgovora za Rokasovu igru danas i ove sezone.

• Like 6
  • Ha-ha 1
Posted

Nema mi minutaza veze s tim sto kosarkas ne moze da ubaci loptu na manje od metar od kosa.

Da su ga u pola noci probudili i doveli na utakmicu - ono mora da se ubaci.

• Like 13
Posted
1 minute ago, Bruda said:

Mitar odigrao na svezinu. Na kraju smo ga preforsirali i u zadnja dva napada se ugasio plus bacanja. 

Posted (edited)
2 minutes ago, Bruda said:

Au zbog cega je Mitar sedeo 2 meseca?Objasni mi.

Edited by Don Dusko
Posted
Just now, Markoss said:

Nema mi minutaza veze s tim sto kosarkas ne moze da ubaci loptu na manje od metar od kosa.

Da su ga u pola noci probudili i doveli na utakmicu - ono mora da se ubaci.

Zadnji napad? Cini mi se da je prerano skocio.

• Like 1
Posted
8 minutes ago, kokodakalo said:

Ne treba posle tri ovakve herojske partije u kojoj su se momci skupili i igrali jedan za drugog nikog kritikovati. Sezona jos traje, idemo dalje.

Razumem da imas dobre motive i namere,ali kad da kritikujemo?Kad ispadnemo?Da nije onda kasno?

Posted

Mnogo bi nam znacila pobeda, prvo jer bi imali prilike da rastereceni druknemo odvratni Real i napadamo Fener, a drugo jer bi imali zicer kuci protiv Bajerna ili Pariza. Mogao bi potencijalno Kodi da odmori u Madridu. Steta.

Plesao je Neda kao u prajmu, veliki talenat, ali nije pljuvanje reci da covek jednostavno nije pobednik, nikad nije ni bio. Kad je postalo tvrdo a Kodi na jednoj nozi nije smeo da pogleda na kos, sta je bilo ono dodavanje sa zicera unazad Dedi verovatno ni sam ne zna, plus ono mahanje ka sudijama umesto da pokupi loptu. Rokas odigrao u skladu sa sezonom, ne sikanira njega trener nego se raspada.

Kodi vucina, naklon do poda sto je probao ali videlo se da ne moze da probija.

Idemo u Minhen po pobedu.

• Like 9
Posted

Ovo je veceras zavrsnica za koju je kriv trener. Dakle oni nisu izasli iz bonusa , 24 sekunde do kraja. Pa ubaci 5 niskih jer ce sigurno da prave dva faula, ubrzaj igru, napravi mismatch. Jbt dokle vise da gledamo tapkanje lopte 20 sekundi, ovo je strasno vise. 
Igraci ginu, bore se a ovaj na klupi ih dovodi do ludila, nikad se ne zna ko ce da igra, ko na klupu da se zakuca. Strasno.

• Like 1
Posted (edited)
11 minutes ago, Don Dusko said:

Kakve veze ima kada udjes na teren...Moraš uvek biti spreman da li to bio 1 ili 39 min...On nista ne igra već dve godine i minutaza je srazmerna tome.  Nemoj samo da mi kažeš kako igra odbranu , najbolje da pored svim nedostatka u napadu još ne igra ni odbranu, na šta bi to ličilo.

Covek je promasio zicer za pobedu , nakon toga početak produžetka imamo + 2 i on maši dva bacanja za +4...

Njegove igre se guraju pod tepih jer uvek ima dezurnih krivaca koju su uvek krivi, dok on prolazi ispod radara. 

Edited by No name
  • Like 3
  • Thanks 1
Posted
5 minutes ago, fradler said:

Losa odluka da se na silu drzi na parketu Mekintajer, maltene smo igrali 4 na 5, a usput rizikovali da ga izgubimo na duze.

Herojska utakmica stvarno, tesko je bilo sta zameriti bilo kome.

Msm da je losije od te odluke samo Yaga drzati na parketu...

Verovatno povreda nije toliko strasna, cim je igrao... Koliko god da je bio vruc, da je bas sjebao, nebi mogao da stoji a ne da kreira...

Posted
Just now, No name said:

Njegove igre se guraju pod tepih jer uvek ima dezurnih krivaca koju su uvek krivi, dok on prolazi ispod radara. 

On je posle domace osnove najcesce ovde kritikovan.Tako da ti ne stoji ovaj argument.