Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

465 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      109
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      83
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      189

Recommended Posts

Posted

Vjerujem da će Filip bar probati igrati,čini mi se da je protiv Baskonie isto probao,nešto mi se čini da sam negdje pročitao da je imao 39 temp,takvog je mentaliteta da će probati,e sad koliko će moći..

Dosta toga će zavisiti od naše pripreme utakmice,moramo ih nekako poremetiti da se ne osjećaju konforno,kao što smo Barsu,Partizan u gostima,da li je to opet visoka petorka preuzimanje ili nešto drugo,uglavno ne smijemo ući u njihov ritam igre.

Vidim Weiler Bab nije igrao zadnju u ligi,da li je odmor ili neka povreda?

I da,treba obratiti pažnju na Lučića,redovno su mu utakmice sezone protiv nas.

• Like 2
Posted
9 minutes ago, JPM said:

Biografija senilne nebitne budale ranga Anđusa.

9ulPIKF.png

seems legit.

Penzionisao se pre više od 10 godina, trenerski pik mu bio osamdesetih i devedesetih. Još kada se ovako izlupeta, ne znam ko može ozbiljno da ga shvata. 

• Like 4
Posted
20 minutes ago, Molina23 said:

Pobeđivali smo i bez Petruševa. Džoela na maks obrtaja, Rokasa/ Kalinu malo i na 4, Mitrović na bekap 5 i teraj

I Mitrovic je aut. 

Morace Dzon treci na 5 :classic_dry:

Posted
7 minutes ago, JPM said:

Biografija senilne nebitne budale ranga Anđusa.

9ulPIKF.png

seems legit.

Brt moi, od 2014. do danas je prošlo 11 godina. Malo bledi biografija, jbg. I moj pokojni deda je 11 godina pred fajront išao na pecanje, vozio čamac preko cele Boke, malterisao kuću, peške išao na Orjen i peko roštilj pa je 11 godina kasnije od mene mislio da sam neki vojnik što stoji pored Pavkovića na TVu. Pa zvao babu da vidi. A ja sedim pored. 

Svakako Vlado nije dementan kao pokojni deda ali se Vlado nalupetao za sve pare. I to ne bi bilo ni prvi ni poslednji put i nije jedini. Meni smeta što se takvom izjavom apsolutno unižava rezultat koji je KKCZ ove sezone napravila. I živo me zanima da ga neko pita koji bi rezultat imali da imamo tih 8 igrača koje pominje. Spoiler alert: lošiji nego sada.

• Like 1
Posted

Znaci Daum i Mitar ne igraju sigurno , a vrlo moguce i Petrusev .

To u prevodu znaci da ce na 5 Bolomboj na max obrtaja , a da ce mu zamena na 5 biti Braun u nekoj small ball varijani , realno nema ko drugi ... 

Na 4 Davidovac / Gedraitis

Na 4 / 3 Kalina ..

Na 3  Lazic , Dobric ,

To nam je sto nam je , ovo je utakmica gde neki igraci mogu izaci iz poenterske krize s obzirom na stil igre Bajerna .

Tu pre svega mislim na Jaga i Dobrica , nikako da uhvate ritam , a potrebni su nam .

Sa Lazom bi  odmah na pocetku pokusao da uflasteri Edwardsa , i uvede ga u nervozu , pa ako ide ide.... 

• Like 2
Posted
Just now, Guru said:

Penzionisao se pre više od 10 godina, trenerski pik mu bio osamdesetih i devedesetih. Još kada se ovako izlupeta, ne znam ko može ozbiljno da ga shvata. 

To može samo da znači da su ga moderni trendovi košarke pregazili, što činjenica da se odavno penzionisao i potvrđuje. Ali kako mu se onda sviđa Partizanova košarka ali mu se i ne sviđa baš Zvezdina? Možda ima simpatije ka Željku. Ok, legitimno razmišljanje, sarađivali su u savezu. Ali to znači i da je u stanju da poštuje jedan pristup modernom basketu.

Ja samo kažem da nije senilna budala i da nije u redu tako ga zvati. Možete se svakako ne slagati.

• Like 2
Posted

Inače sam optimista, ali neigranje Petruševa bi bio baš ozbiljan hendikep. Razvalio ih je u prvoj u Beogradu, generalno mu leži unutrašnja Bajernova linija, a naročito ako su bez Bukera, odnosno sa Fojtmanom, Brankovićem + Herisom. Ne samo što bi ostali uskraćeni za potencijalnu Fićinu dominaciju, već bi morali da na poziciji 5 koristimo DeDu ili Brauna. 

Ajde Fićo, trebaš nam!

• Like 2
Posted

E jbg baš, utakmica sutra je bila nacrtana za neku Filipovu 20+ partiju i na toj očekivanoj dominaciji pod košem sam temeljio optimizam za pobedu. Bez njega mi se percepcija utakmice obrće za 180 stepeni, a ova današnja informacija smrdi na to da će, iako bude igrao, to biti nešto slično onome u Vitoriji.

Čak bi ovaj Bajern i Mitru bio solidan matchup da uzme minute iza Bolomboja i odigra nešto ali naravno da je sada i on povređen. :ajme:

• Like 2
Posted

Oštri ste momci, pri davanju epiteta ljudima, čak i kada ste u pravu ili imate kritičko razmišljanje prema temi ili drugačijem mišljenju. Vlade je meni simpatičan lik, trener iz prošlih vremena, prevazidjen i u godinama. Ali ja se dobro sećam srčanosti, posvećenosti i znanja na kraju krajeva, koje je pokazivao trenirajući jednu limitiranu a meni beskrajno dragu generaciju KK CZV iz osamdesetih. I volim da ga vidim neki put i čujem njegov osvrt na tekmu, igru, igrače, taman me iznervirao ili se ne složio sa tim što priča...On nam najmanji problem sada, ne moramo ga ni gledati ni slušati. 

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

Je l' igrao Petrusev protiv Olimpijakosa? Bila bi teska utakmica i da igra a kamoli ovako, plus nismo u tip-top formi ali moze se dobiti i bez njega.

#samokazem

Ne.

Posted (edited)

Mogli ste u prošlosti razvlačiti Đurovića 101 put, za razna lupetanja ali sad baš preterujete i ostrašćeno gledate na stvar. Poslednje lupetanje mu je bilo vezano za CMM-a koji nam je doneo Kup. Međutim kada se stavi prst na čelo, CMM je sam kriv što je nekim svojim bledim partijama doveo do toga da ga ovaj proziva po televizijama. Nije on baš Nostradamus da može da predvidi kada će ovaj početi da igra kako bi trebalo. 

Stalno potencirate trenutni skor kao nekakav parametar, a jasno je kao dan da je on mnogo bolji od trenutne igre. Sva je prilika da ćemo mi u nastavku sezone ići silaznom linijom jer smo svoje prilike sa timovima našeg ranga propustili. Poslednji voz je Minhen, a evo čitamo da neće igrati naš najbolji igrač. Šanse su nam slabe i to je činjenica, tako da nam ostaje samo da se molimo da neko drugi od igrača ima dan. Mada već vidim da će nam Obst spakovati 5-6 trojki minimum.

Partizan sa druge strane mnogo smislenije igra i izgleda i već mogu da vidim kako nas uskoro pretiču na tabeli.

Edited by Sinnerman
  • Like 1
Posted

Delim mišljenje sa @Sinnerman osim dela oko toga ko će sad da pada a ko da se diže na tabeli. To je sve veoma neizvesno ove sezone, svako svakog može da dobije.

Ali i meni igra komšija izgleda daleko...hm...košarkaškije, ako takva reč može da se upotrebi.

Posted
1 minute ago, Урош19 said:

Nerealno kakve stvari se ovde pišu već 4 godine kad god mi izgubimo a komšije pobede u istom kolu EL.

Navedi neku?

Posted (edited)

Komšije svemirski basket od našeg krvare oči, komšije bolje igrače, komšije ovo, komšije ono.

I onda taj svemirski basket i te igračine donesu čak 1 trofej u 3 godine i jedno učešće u top8 koje ćemo i mi izboriti ove sezone. I tako posle svakog našeg poraza i njihove pobede već 3 sezone. 

Mislim možda i ja malo preterujem jer me nerviraju forumaši koji se javljaju isključivo kad izgubimo kako bi napisali da KKP igra bolje i ima bolje igrače. Bio je i onaj jedan lik što je od novembarskog derbija pisao prestižu nas za 2 kola kad god izgubimo u EL. I uopšteno mi se smučilo toliko komentarisanje komšija i dizanje u nebesa na našoj temi, odete tamo pa pišite igrači su vam odlični, oću Sterlinga umesto Nedovića, Karlika umesto naših plejeva itd itd.

Msm i razumeo bih ja ta pisanja da su oni uspešniji od nas u ovoj ili bilo kojoj drugoj sezoni, sem  sezone 22/23 jer tad jesu bili bolji i imalo je smisla pisati takve stvari.

14 minutes ago, JPM said:

Navedi neku?

Edited by Урош19
  • Like 3
Posted
Just now, Урош19 said:

Komšije svemirski basket od našeg krvare oči, komšije bolje igrače, komšije ovo, komšije ono.

I onda taj svemirski basket i te igračine donesu čak 1 trofej u 3 godine i jedno učešće u top8 koje ćemo i mi izboriti ove sezone. I tako posle svakog našeg poraza i njihove pobede već 3 sezone. 

Mislim možda i ja malo preterujem jer me nerviraju forumaši koji se javljaju isključivo kad izgubimo kako bi napisali da KKP igra bolje i ima bolje igrače. Bio je i onaj jedan lik što je od novembarskog derbija pisao prestižu nas za 2 kola kad god izgubimo u EL. I uopšteno mi se smučilo toliko komentarisanje komšija i dizanje u nebesa na našoj temi, odete tamo pa pišite igrači su vam odlični, oću Sterlinga umesto Nedovića, Karlika umesto naših plejeva itd itd.

Msm i razumeo bih ja ta pisanja da su oni uspešniji od nas u ovoj ili bilo kojoj drugoj sezoni, sem  sezone 22/23 jer tad jesu bili bolji i imalo je smisla pisati takve stvari.

Preuveličavaš, to je tvoj dojam. Niko nije rekao svemirski basket. Ja lično od starta sezone od toga kako je formiran roster više mi se sviđa njihov, igrački. Naravno da ne navijam za njih. Ali eto imam takav utisak. Zašto bi to nekome smetalo.

Ok, mi jesmo uspešniji od njih, svaka čast. Ali mi ne pričamo uvek o istim rosterima zar ne? Ovde je tema o tome kako je uz velike budžete formiran jedan ili drugi roster i kako su sklopljeni timovi. Kako izgledaju na terenu i slično.

Znači, bez i malo podcenjivanja nas, jednostavno njihov roster mi je bolji. Da imaju i bolju četvorku oni bi bili baš jebeno jaki.

Dalje, ja sad mogu da okrenem kontru, dajem primer, bez želje da se svađam, već diskutujemo. Mi jesmo bolji u Evroligi, ali za jednu pobedu, ne za 10. Imamo 16-11, oni 15-12.

Oni su sezonu počeli sa 2-8. Od tada 13-4. Ko još ima takav skor? Možda Olimpijakos.

Naravno i tih 2-8 su oni, i mora se igrati cele sezone dobro, ali eto, ja pričam o svom dojmu koji nije nikakva nauka. Samo moj lični dojam.

• Like 5