Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

464 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      83
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      188

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, drperce said:

Ne znam da li vise hocu da se roknem kada Braun baci katapult sa poludistance ili kad pickasto ide na polaganje, nikad nisam video da nekom vertical ide u minus cm

Imamo većih problema puno od njega

• Like 2
Posted

Sve probleme koje imamo u napadu bi nam resilo 80% od Teodosica iz prosle sezone, bekovi bi prodisali i ne bi igrali one centarsuteve na centre.

Neshvatljivo je da nije ni pola od proslogodisnjeg, a lego bi nam samo tako.

• Like 9
Posted

Težak ali očekivan poraz s obzirom na muku s kojom igramo. Previše besmislenih i smešnih igrača.  Bitno je da smo mi kup osvojili.

• Like 1
Posted (edited)

Jos jednom, zelim nam sve poraze do kraja lige i 11. mesto.

Jla vas govna ruska u sred beograda.

P.S. ovde se vise ne radi o sportu

Edited by Papadac
  • Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
2 minutes ago, drperce said:

Ne znam da li vise hocu da se roknem kada Braun baci katapult sa poludistance ili kad pickasto ide na polaganje, nikad nisam video da nekom vertical ide u minus cm

Tadija Dragićević. 

Na polaganje išao tako što skoči ispod table. 

Posted
Just now, Dropkick Murphys said:

Tadija Dragićević. 

Na polaganje išao tako što skoči ispod table. 

Tacno, ali je mogao da pogodi sut, ovaj nesrecnik ne moze apsolutno nista. Stvarno izgleda komicno, ali ajde nije nam on najveci problem svakako.

Bekovska linija je stvarno kriticna, aj sto ne moze nista da odbrani, ali sto ne moze nista da organizuje to mi nije jasno.

• Like 1
Posted

Kako nam fali Laza od pre 5-6 godina za ovakve igrace kao sto su Francisko ili Karlik koje kad su zoni jedino mozes da branis da ni ne prime loptu

• Like 3
Posted

Sad cemo okrenuti ledja igracima i sve ih isterati iz kluba na 16-11 pa kad dobijemo Bajern kupovacemo karte za Final 4. Ajmo malo vere i karaktera, nisu ovi momci pobedili 16 utakmica u EL srecom

• Like 5
Posted

Da se ne lažemo, mi imamo top rezultat na osnovu naše igre koju pružamo u zadnje vreme i to duži period.

Ovo sto mi igramo ne zasluzuje ove rezultate.  Igramo na silu, poradjamo pobede.

Spoljna linija je užas. Ni ti mogu da igraju pozicioni napad, ni ti ima ko prodor da uradi, ni ti da preuzme odgovornost . O odbrani je suvišno pričati.

Boki i Petrusev jedini na visini zadatka,  a podršku sa pozicija 1,2,3 uopšte nemaju. 

Sveropulos zna da zabaguje s' vremena na vreme,  i to nas košta.

• Like 10
Posted

Sa ovako limitiranom i krajnje tugaljivom spoljnom linijom, u oba smjera, ovaj skor koji imamo je nadrealan. 

'Mekušci" i krateži koji ne mogu ništa da brane, a s druge strane nisu u stanju ništa da iskreiraju. Gedraitis otima žive lopte Kenanu i Nedoviću u 1 na 1 situacijama. 😞

kad propadne pik tapka se lopta u mjestu 4-5 sek do isteka napada, i onda se uvaljuje vruć krompir.

Kako smo igrali protiv Albe i Asvela moglo se naslutiti da će nas zeleni opet isprašiti. Negdje sam se potajno nadao da smo se sabrali u ovoj pauzu i podigli, ali ne ide prosto. 

Previše rupa u timu i igrača koji ništa ne doprinose. Janis ne radi ništa da ih podigne. 

Ništa ne dobijamo od Dobrića, Davidovca, Gedraitisa, Mitrovića, Tea, Brauna..Lazić 4 mjeseca nije igrao. Daum pitaj Boga kad će. 

Ne mogu sve iznijeti Bolomboy i Petrusev, sve da su Dankan i Robinson, a nisu.

Slijedi bolan pad do kraja sezone. Možda uzmemo 9. ili 10.mjesto mada i to teško. 

• Like 1
Posted
13 minutes ago, Filbi said:

Imamo većih problema puno od njega

Imamo naravno, ali da li cemo konacno da ubodemo tu famoznu doselekciju. Ne mora bas Kvinsi ubod ali daj makar nekog ko dize plafon ekipi a ne da ima 0 skokova za 15 min

• Like 4
Posted

Goruci problem je kreacija, to vec svi znaju. Na foru i odbranu smo nesto dobijali ... jbg, stigne racun.

Spemaj Misu i nauci kako da ga krijes u odbrani. Danas bi ove indijance rutinirali da smo to na vreme uvezbali

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Ostaće večita misterija kako je Janis napakovao ovih rekordnih 16-11 sa ovim pajacima i frajerima na baterije.

Tako ćemo da se raspadnemo u nastavku da će raspadi SFRJ i SCG da nam se smeju grohotom.

Idi Filipe, ne okreći se i vrati se ovde nikad.

Edited by Wingwalker
  • Like 2
Posted (edited)
20 minutes ago, Nini3112 said:

Ako ne dobijemo Bajern u sledecem kolu bicu bas razocaran

Jos bitnija utakmica od ove veceras koju zelim da sto pre zaboravim

Razočaraćeš se ako izgubimo od ekipe koja ima jedan ili dva poraza kod kuće, dok se mi mučimo sa Albom, Asvelom, a debeli žabar bez 4 igrača iz spoljne linije nas rutinira? 🤔

Vrlo zanimljivo, ali ne baš u dodiru s realnošću. 🤷

Edited by Dzo23
Posted

Giedraitis na 4 je pet puta bolje resenje od nesrecnog Brauna. Legitimnog el igraca smo gurnuli u zapecak, a pokusavamo ovu olupinu da reanimiramo.

Jos ne mogu da se opasuljim od ofanzivne impotencije Sferopulosa i ekipe, tacno mi je veceras Teodosic nedostajao. Nije kao da je drasticno gori u odbrani od Yaga i Nedovica.

• Like 9
Posted

Nismo se uopste digli posle KRK. I dalje igramo negledljivu kosarku, cak ni uz dobar sut nismo uspeli da ih dobijemo. Ne izgleda nimalo ohrabrujuce. Jedino sto mi je drago sto su nas u ovoj od starta odvratnoj nazi atmosferi, gde se navijanje nije ni culo, dobili bas momci iz zelene sume!

Svaka cast momci

Posted

Ja jos ne mogu da verujem sta je ono  bilo na pocetku utakmice... 'Ladno su mi zgadili celu utakmicu, gledao sam bukvalno bez nervoze... i sad me bes prodje kad pomislim na to i zelim nam sve poraze do kraja... govnaaaa!!!

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Papadac said:

Ja jos ne mogu da verujem sta je ono  bilo na pocetku utakmice... 'Ladno su mi zgadili celu utakmicu, gledao sam bukvalno bez nervoze... i sad me bes prodje kad pomislim na to i zelim nam sve poraze do kraja... govnaaaa!!!

Veruj da ti nije gore nego nama kad čitamo isti tvoj post već treći put. 

• Like 5
  • Thanks 3
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Dropkick Murphys said:

Veruj da ti nije gore nego nama kad čitamo isti tvoj post već treći put. 

I napisacu ga jos 10 puta jer su mi zgadili kosarku koju pratim 40 godina...

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted

Atmosfera i apoliticni su toliko bili ogavni da mi i inace ogavni Zalgiris nije to veceras bio

U jednom trenutku Sfero vadi iz igre Gidru nakon sigurno 3-4 gluposti Jaga 

Neshvatljivo da u utakmici gde ti se bekovi raspadaju Gidra guli klupu a ove drzis ko po kazni u igri 

Jago , Kenan i Nedovic ko da su se takmicili ko je gluplji

• Like 2
Posted
6 minutes ago, Papadac said:

I napisacu ga jos 10 puta jer su mi zgadili kosarku koju pratim 40 godina...

Ja pratim 25 i nagledao sam se 5 puta gorih stvari, koje bi dosad trebalo da su ti zgadile košarku, pa izgleda nisu. 

Ali ovo večeras...Život priča

Posted

I za laku noć da se dotaknem grupe. 

Ovo što rade i nameću drugima svoje ultra nacionalističke, šovinističke stavove, je velika sramota. 

Doživljavam ih poput neke zasebne firme ili ultra desničarske organizacije, tipa onaj "Obraz", koji su unajmljeni za potrebe utakmice da isforsiraju svoje ultra desničarske stavove sa Kosovom, Republikom Srpskom, Hilom, Natom, Rusijom, itd, i tako maksimalno ispromovišu svoju agendu. 

Nikakvih dodira s klubom i pripadnosti istom. Sve je otprilike bitnije od čiste, iskrene i bezuslovne podrške klubu. Totalno su se odrodili od ostatka hale/stadiona. 

Nidje veze s vezom. 🤷

• Like 5