Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

457 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      113
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      41
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      356
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      81
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      187

Recommended Posts

On 2/1/2025 at 12:28 AM, VISOKOLETAC said:

Najlepsa pobeda ikada. Bio sam u areni medju grobarima. Ozbiljno su bili napaljeni i opet Neda 🙂

Bas su bili sigurni da nas otkidaju.

Nedi novi dozivotni ugovor . I za sve koji prigovaraju koliko zaradjuje, za mene je zaradio svaki cent. Idemooooooooooo.

4 minutes ago, Don Dusko said:

image.png.f3524e6bc94af693fad79507d3616c15.png

Svi za glavu a ona osmeh. 😄

:classic_biggrin:

• Ha-ha 32

Gledam sad baš dobar raspored imamo do kraja u EL. Šest igramo kuci, a cetiri u gostima. Imamo gostovanja u Nemackoj Albi i Bajernu i gostovanja Grcima. Jedino protiv Olija i Panate se ne nadam da imamo neke šanse, ali nikad se ne zna moze se desiti da jednog od njih dobijemo s obzirom da ćemo tamo igrati bez ikakvog pritiska. Samo da dobijemo Asvel i Albu u duplom kolu pre pauze, mnogo bi bilo da sebi ovde dozvolimo jedan kiks. Posle pauze pre gostovanja Oliju igramo kuci sa Zalgirisom i Armanijem, a gostujemo Bajernu između ta dva meča pet kola pre kraja. Tu bi bilo top ostvariti 2:1 skor. 

14 hours ago, Kosjan Willavić said:

S druge strane, Nedovic npr je miljama daleko od nekorektnog igraca na terenu, pa i od prznice, ali ima jako iritantnu energiju pa je kapiram zbog toga ni kriv ni duzan uvek medju 2,3 najomrazenija igraca naseg tima 😄

Neda ima toliko iritantnu energiju da uspeva podjednako da živcira i Cigane i Grobare. Obrnuo igricu. 😁

Samo neka nastavi da rešava na ovakav način kao preksinoć, schadenfreude na max. :classic_cool:

• Like 6
  • Tuzno 1

2 minutes ago, Devla said:

Gledam sad baš dobar raspored imamo do kraja u EL. Šest igramo kuci, a cetiri u gostima. Imamo gostovanja u Nemackoj Albi i Bajernu i gostovanja Grcima. Jedino protiv Olija i Panate se ne nadam da imamo neke šanse, ali nikad se ne zna moze se desiti da jednog od njih dobijemo s obzirom da ćemo tamo igrati bez ikakvog pritiska. Samo da dobijemo Asvel i Albu u duplom kolu pre pauze, mnogo bi bilo da sebi ovde dozvolimo jedan kiks. Posle pauze pre gostovanja Oliju igramo kuci sa Zalgirisom i Armanijem, a gostujemo Bajernu između ta dva meča pet kola pre kraja. Tu bi bilo top ostvariti 2:1 skor. 

Nemoj molim te o ovome da pišemo, kad god smo to radili nadrljali smo. :smiley53:

• Like 6

On 2/1/2025 at 12:05 AM, Cavani said:

20250201-000447.jpg

Sad da me ubijete, ne znam gde sam procitao komentar, mozda cak i ovde..ali komentar na sliku:

Ovi iza kosa nisu spustili ruke sa glave od one Nedine trojke :lol_2:

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 20

3 minutes ago, Volter said:

Nemoj molim te o ovome da pišemo, kad god smo to radili nadrljali smo. :smiley53:

Raspored je činjenica😃. Samo da nas zaobidju povrede, da podignemo nivo igre u napadu gde su nam procenti spolja užasni u poslednjih par utakmica. Imamo mnogo prostora za napredak. Kalina je u kanalu trenutno mora mnogo bolje, Kenan moze bolje, Gidra, Jago, Neda. Sve je u našim rukama. Nadam se da ćemo posle kupa dići formu, to se odnosi na igrače spolja. Samo nekako Asvel i Albu sad da rešimo. Kodi mora da se oslobodi, da ide u prodor, više razigrava saigrače. Mnogo toga nam od Kodija zavisi.

• Like 2

17 hours ago, Bogoljub Gagic said:

Букер 15.2 за 25:51
Лесор 13.4 за 26:34
Тајрик 12.5 за 23:40
Петрушев 12.4 за 18:07 рачунајући и утакмице у Олимпијакосу.
Петрушев само у Звезди је други најефикаснији центар 14.1 за 19:44.
Петрушев је на 40 минута чак и са утакмица у Олимпијакосу трећи стрелац ЕЛ иза Хифија и Едвардса.

Дефинитивно најбољи офанзивни центар у ЕЛ.

Da igra sa Teo od pre par godina brojke bi bile i bolje.Jednostavno na tu visinu i tu motoriku mora da bude ovakac rezultat.

• Like 1

34 minutes ago, NMX said:

Sad da me ubijete, ne znam gde sam procitao komentar, mozda cak i ovde..ali komentar na sliku:

Ovi iza kosa nisu spustili ruke sa glave od one Nedine trojke :lol_2:

Prvi je ovakvo kucanje na svojoj koži osetio Burusis. Kako kaže pesma: "Kalinić pokazuje ko je prava sila"

Edited by božija noga
  • Love 1

41 minutes ago, Smrtokapa said:

Neda ima toliko iritantnu energiju da uspeva podjednako da živcira i Cigane i Grobare. Obrnuo igricu. 😁

Samo neka nastavi da rešava na ovakav način kao preksinoć, schadenfreude na max. :classic_cool:

Jedan mec odigra pa deset preskoci?

Pred nama je bitna nedelja, mozda i kljucna sto se tice plasmana u EL. Ne treba zaboraviti ni mec sa igokeom koji moze biti zajeban nakon fizickog inpsihickog praznjenja posle derbija. Ako treba tankovati tu utakmicu i sve snage baciti na duplo kolo. Ono sto me plasi je cinjenica da smo samo jednom dobili obe utakmice od kad se igra duplo kolo. Obe utakmice ce biti mnogoooo teze nego sto se cini na papiru, ali moramo ih dobiti kako znamo i umemo!

• Like 2

1 minute ago, Miki28 Teoljub said:

Pa mi danas igramo u Laktasima. Vcrs sta god, niko do bitnih igraca preko 15 minutaa dobro bi bilo i odmoriti neke. Nek gule DeDa, Dobric, Luka, Rokas vecinu minuta 

I Teo bi `to da se igra, a i Brankic....

Mene je derbi dosta podsjetio na utakmicu protiv Barselone. Ista petorka od starta na terenu i isti gameplan. Postava sa jednim bekom, dva krila i dva centra. Znalo se da će u napadu biti problema sa kretanjem lopte i šutem ali opet je nekako funkcionisalo na pristojnom nivou. Ključ ove petorke je bio u odbrani i skoku. Uspjeli smo da iskontrolišemo bekove Partizana koji su bili u top formi, uzimali su teške šuteve a posle promašaja skok je bio savršen. Tu je Davidovac bio bitan faktor, odradio je savršeno ono što je Sferopulos tražio od njega. Igrači sa klupe su sa druge strane trebali da promijene ritam i da donesu bolju napadačku produkciju. To je bio problem jer je jedino Petrušev isporučio u napadu. Svi spoljni igrači su podbacili. I pored užasnog šuta i gomile izgubljenih lopti utisak je da smo mi iskontrolisali ovu utakmicu. Mislim da bi pobjeda bila lakša da je samo jedan bek imao bolje veče ali moguće je da je to i neka žrtva koju nose ovakve utakmice. Ja sam izuzetno zadovoljan, imali smo jasan plan i to smo sproveli jako dobro. Ubiti ritam utakmice, kontrolisati skok, u napadu igrati na centre, dva naša najbolja igrača. Velika pobjeda za Sferopulosa i momke. Valjda ćemo jednom odraditi dobro i to duplo kolo. 

Za individualne nastupe se moraju pohvaliti Bolomboj i Petrušev, dva naša najbolja igrača i dva heroja derbija. Bolomboj može praktično sve na terenu da uradi. Defanzivno je svemoguć, čuva sve od 1 do 5. Njegova napadačka igra je isto jako zrela, ne zavisi samo od zakucavanja. Braun nalazi način da bude upotrebljiv, to je dobro, tanki smo na toj poziciji. Kalinić je užasan već neko vrijeme. Sigurno je bio plan da se igra na njega kroz post, ali ne možeš bez moga da napadaš Dejvisa leđima. I mnogo je da izgubi 6 lopti, baš mnogo. Mogao je da im pokloni pobjedu, u utakmici u kojoj smo bili bolja ekipa. I dodao bih još da je smiješno bilo kukanje što nema Dobrića u 12. Možeš i da ga staviš ali on nema mjesto kad se rotacija skrati, kao što nema ni Teodosić ove sezone a i Mitrović se sveo na lika svaku drugu utakmicu presjedi. 

• Like 6