Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

450 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      37
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      352
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      78
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      91
    • Niko!
      183

Recommended Posts

Očekujem reakciju igrača ali i Arene! 

Odigrali smo 2 utakmice sa mizernom energijom i večeras nam treba drugačija slika, prevashodno u odbrani, od koje "živimo i umiremo" ove sezone.

Da, Monako je jak. Znamo svi...Ali do nas je. Ako mi budemo pravi dobićemo ovu utakmicu.

Ajde da uzmemo ovo! Nek grmi jako...

• Like 1

19 minutes ago, Dzo23 said:

Očekujem reakciju igrača ali i Arene! 

Očekivao sam i ja nakon Dubaia.

25 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Na zalost nekih a na srecu drugih, Neda ce jos barem 2 sezone biti tema na ovom topiku👍

Inace igrace ce vcrs najvjerovatnije. 

Na moju veliku žalost, ali ne zbog nekog ličnog hejta prema čovek već zato što je slaba karika. Mi treba da atletizujemo ekipu, a ne da produžujemo domaće dok ne krepaju od starosti.

Ili možda postoji neki dogovor sa državom da se isplaćuju dodatna sredstva ako produžujemo domaće rekonvalescente.

Videli smo sinoć da i 13. tim evrolige može da ima 2-0 u duplom kolu i to sa putovanjima. Mi ne možemo ni kući kad smo.

• Like 2

Jedna od najbitnijih utakmica ove sezone, samo nekako da izvučemo pobedu. Pribojavam se toga da se Monako ne raspuca u sutu. Konkretno mislim na Dzejmsa,Lojda, Strazela i Okoba. S druge strane se nadam našoj odbrani iz drugog dela meča sa Asvelom. Pobeda bi bila veliki zamajac za nastavak gde do kupa imamo dobar raspored,(Makabi,Partizan, Asvel i Alba).

8 minutes ago, JPM said:

Na moju veliku žalost, ali ne zbog nekog ličnog hejta prema čovek već zato što je slaba karika. Mi treba da atletizujemo ekipu, a ne da produžujemo domaće dok ne krepaju od starosti.

Ili možda postoji neki dogovor sa državom da se isplaćuju dodatna sredstva ako produžujemo domaće rekonvalescente.

Videli smo sinoć da i 13. tim evrolige može da ima 2-0 u duplom kolu i to sa putovanjima. Mi ne možemo ni kući kad smo.

I na ovih 2:0 u gostima imaju još dva puta pobede u duplom kolu kad su biligl domaćini, jednom protiv Olija i nas, a drugi put protiv Pao i Žalgirisa. Ja se nadam da cemo uzeti dve u narednom duplom kolu protiv Asvela i Albe konačno.

• Like 3

Ako nam je logika da Mitrovica i dalje gledamo kao regularnog backup EL centra, ne zasluzujemo nista vise od tavorenja u donjem domu ... isto se odnosi za jos par osovinasa. Sledece leto je vreme da se napravi cistka, kako god zavrsili ovu sezonu.

• Like 9

10 minutes ago, Kronostime said:

Protiv vas smo bili gosti...

:default_coffee:

Upravu si pogrešio sam, ali što se tiče vas pobeda dobija još na težini😃. Nadam se da ćemo i mi ispoštovati vas jednom pobedom pred vašim navijačima😃.

7 minutes ago, NMX said:

Ne treba ulaziti na ovaj topik kad KKP pobedi, majke mi. Pakao.

Večeras će Monako izaći iz Arene prebijen, nadigran i naravno pobeđen. 

Ovde a ni na EL topik. Ako pobedimo veceras to nece biti bitno jer ...

• Like 4
  • Ha-ha 1

Najveca mana ovog naseg tima je manjak ballhandlinga ... cim jednog nema, sad Nedovica, mi smo u problemu. 

Ako Janis tako hoce, onda smo u jos vecem problemu. Sto moze biti tacno, Oly skola ... mislim da su oni jedini sa takvom filozofijom.

Generalno nam je selecija bekovske linije bas losa i tu treba remont ... ostalo ne bi dirao, Petrusev included

• Like 2

1 hour ago, JPM said:

I ja sam očekivao al ništa od toga. Valjda će večeras biti bolje. Bilo kakva pobeda tera u zaborav i Fener i Dubai, a vala i one naše slatke snove da ćemo posle duplog kola možda biti i četvrti na tabeli. :classic_biggrin:

5 minutes ago, Volter said:

I ja sam očekivao al ništa od toga. Valjda će večeras biti bolje. Bilo kakva pobeda tera u zaborav i Fener i Dubai, a vala i one naše slatke snove da ćemo posle duplog kola možda biti i četvrti na tabeli. :classic_biggrin:

Ja nisam još oprostio poraz od Splita, verovatno nikad i neću.

Ali svakako je bolje da pobedimo, nego da izgubimo. Jel tako @Grunf-e?

• Like 2
  • Love 1