Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

450 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      112
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      37
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      352
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      78
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      91
    • Niko!
      183

Recommended Posts

Vise od poraza meni smetaju dve stvari:

1.  atmosfera u hali - navijaci kao da ne prate utakmicu, pevaju neke gluposti, gledaju telefone, slikaju se...

2. nasa igra u napadu gde cesto po 15s vrtimo loptu i onda neko pokusava sam da resi (ponekad imam utisak da nemamo jednu uigranu akciju za sutere)...

Jago sa svojim ulazima je prica za sebe

16 minutes ago, TB Told said:

Možda nešto najgluplje što sam pročitao u poslednje vreme.

Šta znači igrati sa Yagom, Cananon, Teodosicem, Davidovcem, Mitrovicem u situaciji kad možda i postoji šansa da se okrene utskmica i kad je momenat dobar i primiti 13 poena za 3 minuta. Da li je to teško neznanje ili predavanje utakmice. Ja još ne mogu da se

osvestim šta je uradio grčki kriminalac. Nije problem izgubiti utakmicu, nije problem da te neko nadigra i protivnik sme da postoji. Problem je kada ti kriminalac na klupi radi ovo i uparuje petorke kao da je u cirkusu. Baš je slučajno što smo najbolje izgledali zadnjih utakmica kad je konačno odstranjen Teodosic, kad konačno nije igrao Mitrovic, kad je konačno Petrušev više bio na 5. Kad je coaching normalan ne postoji nijedan problem izgubiti....

• Tuzno 1

4 minutes ago, srlepajce said:

Atmosfera je bila uzasna preko malih ekrana mogu misliti tek uzivo. Domacim igracima verujem da nije bilo svejedno jer kapiraju o cemu ovi poje. Neko je napisao da je klupa trazila podrsku ekipi :classic_sad:

Jos ce ispasti da nam ne ide na ruku ovaj raspored do kraja. Verujem da bi se mnogo bolje snasli na gostujucem terenu. 

Jbt da igramo utakmicu za ulazak na F4 ovi bi kukumekali o  Hilu, Kosovu, Rusima

Ja sam napisao, nije problem samo sadržaj skandiranja, već potpuno skretanje fokusa sa utakmice, bez pritiska na protivnika, pretrčavanje sa tribine na ložu pored naše klupe, jednostavno je baš loša energija preneta i na teren.

• Like 5
  • Love 1

5 minutes ago, Topgun said:

Šta znači igrati sa Yagom, Cananon, Teodosicem, Davidovcem, Mitrovicem u situaciji kad možda i postoji šansa da se okrene utskmica i kad je momenat dobar i primiti 13 poena za 3 minuta. Da li je to teško neznanje ili predavanje utakmice. Ja još ne mogu da se

osvestim šta je uradio grčki kriminalac. Nije problem izgubiti utakmicu, nije problem da te neko nadigra i protivnik sme da postoji. Problem je kada ti kriminalac na klupi radi ovo i uparuje petorke kao da je u cirkusu. Baš je slučajno što smo najbolje izgledali zadnjih utakmica kad je konačno odstranjen Teodosic, kad konačno nije igrao Mitrovic, kad je konačno Petrušev više bio na 5. Kad je coaching normalan ne postoji nijedan problem izgubiti....

Ajd ponovi još koji put mišljenje o Sferopulosu  Samo probaj da budeš još prizemniji i sa odvratnijim uvredama. Čuj prozivke za atmosferu u dvorani, pa nema nikakve šanse da je tamo bilo odvratnije i toksičnije nego ovdje.

• Like 2
  • Ha-ha 1

4 minutes ago, Topgun said:

Pa i ja se ne slažem sa tom petorkom i inače nije problem da imaš stav da je Janis loš trener, ali da napišeš da želiš da izgubimo svaku utakmicu do kraja kako bi oterali trenera, izvini, ali to je i dalje glupost.

• Like 1

Petorka iz prve polovine POSLEDNJE četvrtine evroligaškog meča sa dva midžeta i 3 fizički izrazito inferiorna igrača može da se meri jedino sa onom čuvenom situacijom kad bata Đora pri vođstvu Rusije izbacuje našeg jedinog napadača i ubacuje odbrambenog. Jednostavno nepojmljivo zdravom razumu. Izrešetali su nas pošteno, svaki šut im je bio iz dobre situacije. Jako loša utakmica ali pobeda nad Monakom bi zalečila ovu ranu. Atmosfera u hali grozomorna, atmosfera u društvu još gora. Živa beda.

• Like 29
  • Thanks 2

Ako dobijemo Monako, zaboraviću ovaj poraz, nisam ni očekivao da u tri vezana meča na svom terenu ostvarimo isto toliko trijumfa. Jesmo mi dobri ove sezone, ali bilo bi malo previše pogotovu što smo pre toga slavili na dva veoma teška gostovanja.

Inače, ne znam za vas, ali draže mi je da nas gledam u gostima. Naši 'najverniji' navijači veze nemaju sa navijanjem, ali veze. Svaki put kad odem u Arenu mi se ogade žalopojke, uopšte ne znaju da izvrše pritisak na protivnika i ne osećaju meč. Poslednje dobro navijanje je bilo tamo negde protiv Budućnosti u finalu Aba.

Više sam očekivao da izgubimo od Monaka, nego od Fenera, ali šta je tu je, nakon ovog poraza ubeđen sam da dobijamo tim iz kneževine i spuštamo ih na plafon 75 poena.

Da nemamo ovaj sjajan skor, prokomentarisao bi samo ovo - Dubai i Fener, dve naše užasne utakmice.

Podrška za Sfera i momke. Malo mi i niste jasni, dobijemo četiri zaredom, izgubimo od ove sezone dosta dobrog Fenera, i odmah padnemo u depresiju. Liči zaista da ove sezone u Evroligi svako svakog može da dobije, ja se recimo najviše plašim gostovanja kod Albe. Za kraj, smatram da se prolazak dalje neće dovesti u pitanje, ali ipak smo bliži borbi za 7-10 mesto, da se ne lažemo.

• Like 13

Vidno smo se izduvali posle Pariza koji nas je iscedio više nego što je bilo planirano. Na sve to Nedo out baš kada ti treba full roster i jbga. Ova ekipa mora da bude energetski na gornjem maksimumu, u stalnom kontatku, preuzimanja na nivou ne bi li napad i protok lopte došli do izražaja. To Janis ponavlja kao papagaj još od oktobra.

Mora biti jake reakcije protiv Monaka. Igračima vetar u leđa, apolitičnim kučkicama još jače sterati kurac i resetovati ih na podršku klubu i timu. Nema glava dole, ovo je i dalje naša sezona.

Edited by Molina23
  • Like 10

Kad mi kažu: “ Fener pogodio sve”, pa normalno da ce pogoditi kad su svaki jebeni sut bili sami i imali sekund do dva da se namjeste, pa svi mi rekreativci kad ostanemo sami na sutu pogadjacemo u visokim procentima, kamoli Dejvis, Meli i Biberovic koji daju po 50,100 trojki vezanih 

Nadao sam se da smo protvi Dubaija naucili lekciju jer je ocigledno bilo da cim nekome dozvolis da ce te taj neko kazniti, ne oprasta se na abigaskom nivou a kamoli na El

Sad pamet u glavu, pribrati se koliko

mozemo i spremiti za monako, oni su imali veceras tezak mec, putuju…

Nema izgovora, pa sta nam Bog da

1. Vodje delija sjebale sjajan momentum na kraju prve cetvrtine da bi terale decu da vredjaju 7 minuta Hilla a ne znaju ni ko je taj lik, posle se nismo ni vracali

2. Janisovo izmisljanje petorki, imao je dobre zamisli ove sezone ali ovo danas je izvodio mozda i najgoru petorku u tom momentu koju je mogao

3. Ispadali smo u odbrani u svakom napadu Fenera i ostavljali same sutere za tri, 10 trojki u prvom poluvremenu nisu da ih hoce sut nego su imali 9 otvorenih

4. Nijedan smislen napad, drkanje lopte 24 sekundi dok neko ne odigra 1 na 1 ili sutne trojku preko ruke

5. Gedraitis i Dobric guse jedan drugog i kad su obojica u 12 a kamoli kad su zajedno na terenu

6. Teo los svaki minut ove sezone, ispada mu lopta konstantno, u odbrani ne postoji

7. Kalina previse nervozan

Doduse uz sve ovo i dalje apsolutna podrska za trenera i igrace, sta god bude na kraju. 

Pokazali smo jednom vec protiv Monaka da mozemo da se vratimo u duplom kolu posle teskog poraza. Neka hala progovori

• Like 9
  • Thanks 1

2 minutes ago, TB Told said:

Pa i ja se ne slažem sa tom petorkom i inače nije problem da imaš stav da je Janis loš trener, ali da napišeš da želiš da izgubimo svaku utakmicu do kraja kako bi oterali trenera, izvini, ali to je i dalje glupost.

Naravno da ne želim da izgubimo svaku do kraja pa čak i da prevarant ostane trener. Šta da kažem posle ovoga nije mi jasno. Ceo život mislim da neću moći da razumem da je neko ovoliko loš trener i da je ovoliko slep. 

• Tuzno 1

Jedna od najcudnijih utakmica sezone. Sve je bilo naopako, zakljucno sa Sferovim odustajanjem od utakmice na pocetku 4/4 i sumanutom petorkom koju je izveo i Fenerovim pokusajem samoubistva na kraju, i nasim odbijanjem da to prihvatimo. Bolji procenti suta, bolji u skoku, a rutinski izgubili. 

Ali nista nije sumanituje od sizofrenije vaskolike ciganije na ovom forumu, koja nakon serije nicim izazvanih i neocekivanih pobeda i plasmana na ivici direktnog PO, nakon jedne naopake utakmice oplakuje sezonu, cupa kosu sa glave, sece vene i urucuje treneru otkaz, na skoru 12-9, na 13 kola do kraja, i na deobi 5 mesta. Vintage cigani, navijaci koje bi valjalo izmisliti, da ih nema😆

• Like 16
  • Love 1
  • Thanks 1

Каква гомила кукавица и бабетина се јављају после сваког пораза, сваке лоше утакмице. Хране се негативном енергијом и живе од тога да све затрују, испљују око себе. Добро још и постоји ово спортско друштво.

• Like 6
  • Thanks 1

1 hour ago, TB Told said:

Probao je da igra odbranu sa igračima koji to ne mogu, što svi znaju pa nije ni trebalo da proba. Ta petorka je primila 13 poena za 3.5 minuta.

59 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

A mozda da je krenuo 4/4 sa Yago, Dobric, Rokas, DeDa, Boki?

Rokas nije igrao, Boki izasao na pola 3/4, Dobric minut, dva prije njega?

Malo onako stisnes na -9 na startu 4/4 pa vidis gdje ce to odvesti? Lako je dici ruke od utakmice. 

51 minutes ago, srlepajce said:

Sta je mogao da proba sa petorkom Jago, Teo, Kenan, Deda i Mitar?

Ozbiljno pitam

Nije probao da preokrene odbranom već da oživi napad koji se u trećoj sveo na inspiraciju Kenana. Da nije pogodio one ludačke šuteve meč bi bio gotov. 

Jago na terenu jer CMM mora da uzme vazduh, iako je Jago odigrao slabo jebi ga, povređen Nedović, pokušaš da nađeš raspoloženog beka. 

Teo na terenu jer se Jago muči s organizacijom. 

Kenan jer je vruć. 

DeDa jer je Brown bio loš a Filipu treba malo vazduha. 

Mitar jer je Perrušev na 5 bio bolji od Bolomboja jer ima bolji pregled igre, a Mitrović je tu dobar. 

Probaš da se vratiš u meč napadom kad već odbrana ne ide, plus imaš vrućeg Kenana pa da probaš da se prenese na tim. 

Što da ne, probao je ovo jer je 30 minuta nadigran kad je probao sve ostalo (a probao je svašta). Znači, nije se predao i nije ni neznalica. 

• Like 15
  • Thanks 1

Precesto Sfero poseze za nekim problematicnim petorkama, vecito je i petorka koja pocinje mec krajnje diskutabilna. Danas su Davidovac i posebno Dobric na startu ispadali kao iz voza i uveli ih u dobar protok i ritam.

Daj brate mili bar da pocnemo sa najjacom petorkom. Nek startuju CMM, Kenan, Kalina, Petrusev i Bolomboj, da vidimo na cemu smo, pa posle eksperimentisi sa pomocnim osobljem.

A taman kad covek pomisli da Mitrovic napokon ispada iz rotacije, eto njega i protiv Dubaija i protiv Fenera odjednom na parketu bas kad hvatamo poslednji voz za prikljucak i treba nam dobra odbrana...

• Like 6

4 minutes ago, fradler said:

Precesto Sfero poseze za nekim problematicnim petorkama, vecito je i petorka koja pocinje mec krajnje diskutabilna. Danas su Davidovac i posebno Dobric na startu ispadali kao iz voza i uveli ih u dobar protok i ritam.

Daj brate mili bar da pocnemo sa najjacom petorkom. Nek startuju CMM, Kenan, Kalina, Petrusev i Bolomboj, da vidimo na cemu smo, pa posle eksperimentisi sa pomocnim osobljem.

A taman kad covek pomisli da Mitrovic napokon ispada iz rotacije, eto njega i protiv Dubaija i protiv Fenera odjednom na parketu bas kad hvatamo poslednji voz za prikljucak i treba nam dobra odbrana...

Brate kontradiktoran si ako krenu Bolomboj i Petrusev morace Mitar vec u prvom poluvremenu da ulazi, zato i ne krecu. 

• Like 2

23 minutes ago, prolup said:

Čuj prozivke za atmosferu u dvorani, pa nema nikakve šanse da je tamo bilo odvratnije i toksičnije nego ovdje.

Ima jedna razlika:ovo je forum i "atmosfera" na njemu ni u kom slučaju ne može da utiče na utakmicu i ekipu. Dok ona u dvorani može.

Mislim,briga mene za ambijent..već pomalo i precenjena kategorija kod nas. Samo sam hteo da ukažem da ne rezonuješ ispravno.

• Like 2

4 minutes ago, stefan81888 said:

Nije probao da preokrene odbranom već da oživi napad koji se u trećoj sveo na inspiraciju Kenana. Da nije pogodio one ludačke šuteve meč bi bio gotov. 

Probaš da se vratiš u meč napadom kad već odbrana ne ide, plus imaš vrućeg Kenana pa da probaš da se prenese na tim. 

Što da ne, probao je ovo jer je 30 minuta nadigran kad je probao sve ostalo (a probao je svašta). Znači, nije se predao i nije ni neznalica. 

Ne znam kako ti zamišljaš da smo mogli da se vratimo u meč sa postavom koja ne može ništa da odbrani, bukvalno ništa. Koliko je očekivao da ta ekipa može da da poena, 5 po minutu, s obzirom da je uspela da primi 13 poena za nepuna 3,5 minuta. Pri čemu je taj broj primljenih poena je sasvim očekivan sa takvom postavom, šanse nije bilo da se drugačije završi.

• Like 1

4 minutes ago, Drug Crni said:

Ima jedna razlika:ovo je forum i "atmosfera" na njemu ni u kom slučaju ne može da utiče na utakmicu i ekipu. Dok ona u dvorani može.

Mislim,briga mene za ambijent..već pomalo i precenjena kategorija kod nas. Samo sam hteo da ukažem da ne rezonuješ ispravno.

Naravno da može. Ako se cijele sezone neko filuje da domaća osnova smrdi ili da je Sferopulos kriminalac, ljudi dođu u dvoranu sa tim fiks idejama već usađenim u glavu. Čeka se samo jedan promašaj, rotacija ili bilo šta što nije po volji da krene paljba i pljuvanje.

• Like 1
  • Ha-ha 1

1 hour ago, Volter said:

Videlo se i u prenosu da u jednom trenutku Kalinić iznerviran ustaje sa klupe i traži podršku.

Kako li je tek našim igračima to bilo poražavajuće i frustrirajuće...?

Imaš prajsles benefit da spavaš u svom krevetu, da ne putuješ...tvoja hala, poznati koševi...20k navijača i onda, kada ti ustreba podrška, dobiješ napušavanje Hill-a jebenog. Sreća pa naši i njihovi stranci a verovatno ni Gudura i Biberče nisu razumeli kome pevaju tako pomamljeni.

Od ovoga je grdja samo ona grobarska podrška  "Čović Vesna..." kada ne igraju sa Zvezdom i to još na gostovanju...

"Dileja" je tesan pojam za taj nivo zatucanosti i samoživosti.

Edited by Wingwalker
  • Like 6

Steta za veceras, ali ovo je vec proslost, Monako je sledeca tekme, eto opet sanse za pobedu...

Veceras se i protivnik nesto pitao, ili pojedinci skroz drugacije razumeju kosarku, ali ni njima ne zameram ako ne znaju nesto...

Jedva cekam Guduru za godinu ili dve u nasem dresu, i dalje je klasa... ❤️

• Like 1

16 minutes ago, TB Told said:

Ne znam kako ti zamišljaš da smo mogli da se vratimo u meč sa postavom koja ne može ništa da odbrani, bukvalno ništa. Koliko je očekivao da ta ekipa može da da poena, 5 po minutu, s obzirom da je uspela da primi 13 poena za nepuna 3,5 minuta. Pri čemu je taj broj primljenih poena je sasvim očekivan sa takvom postavom, šanse nije bilo da se drugačije završi.

Škripala nam je odbrana i sa mnogo boljim igračima, teško da bismo odbranom okrenuli. 

• Like 1