Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

449 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      107
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      111
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      37
    • F4 baby!
      22
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      3
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      352
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      6
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      91
    • Niko!
      182

Recommended Posts

Just now, Shunsuke Nakamura said:

Izostanak Nedovića jeste hendikep. Teo i Lazić realno ove sezone nemaju skoro nikakvu ulogu. Fali i Daum koji može da posluži u rotaciji. Nije nešto strašna situacija, imamo i dalje na svakoj poziciji po 2 upotrebljiva igrača. 

Nemoj zezati,fale nam 4 igrača,ako dobijemo to će stvarno biti herojski..

• Ha-ha 3

4 minutes ago, Taki said:

Nemoj zezati,fale nam 4 igrača,ako dobijemo to će stvarno biti herojski..

Feneru fale Vilbekin, Boldvin i valjda još neko? Biće da su oni u većem hendikepu. Biće da nije herojski vać smo favoriti. Ako ćemo realno. A biće da malo moraju i da se vade nakon blamaže protiv Dubaia.

• Like 1

Ma jeste, izlazi "Gorski vijenac 2" ako dobijemo Fener kući. Fali Teodosić koji je ove sezone neuporedivo slabiji nego prošle i čovjek od skoro 40 godina. Lazić koji je dobio novi ugovor znamo svi iz kojih razloga. Bukvalno dva lika koja i vi na forumu ne stavljate nikad u kombinaciji za 12. Daum solidna opcija za 15 minuta ali momak šutira loše a to mu je jedna od glavnih vrlina. Za Nedovića sam rekao da je hendikep, ipak je najbolji strijelac u spoljnoj liniji. 

• Like 2

4 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Ma jeste, izlazi "Gorski vijenac 2" ako dobijemo Fener kući. Fali Teodosić koji je ove sezone neuporedivo slabiji nego prošle i čovjek od skoro 40 godina. Lazić koji je dobio novi ugovor znamo svi iz kojih razloga. Bukvalno dva lika koja i vi na forumu ne stavljate nikad u kombinaciji za 12. Daum solidna opcija za 15 minuta ali momak šutira loše a to mu je jedna od glavnih vrlina. Za Nedovića sam rekao da je hendikep, ipak je najbolji strijelac u spoljnoj liniji. 

Vidjećeš večeras ako dobiju Asvel kako izlazi.

• Like 1
  • Ha-ha 1

Daum ne samo što igra ništa posebno sezonu već smo i doveli boljeg igrača, Brauna. Realno smo favoriti, zašto bežati od toga. Naravno da je poraz moguć, ali mi smo njih, doduše oslabljene, odučili od košarke u prvoj utakmici. Bukvalno smo ih oprali po sred Turske. I sad kao čudo ako se dobije. Ne. Pobeda je imperativ.

• Like 8
  • Ha-ha 1

4 minutes ago, Nini3112 said:

Oni dolaze bukvalno bez pleja. McColum ce im igrati pleja,jeste on dobar veteran ali nije bio skoro na ovom nivou 

Imaju i Žagarsa i Maysa + Gudurić i Hall dosta kreiraju. Naravno, nije to nivo na kom su na krilnim pozicijama ali u svakom slučaju ekipa za respekt i za pun fokus. 

• Like 15

Svi znaju, to nije tajna. Pričam stalno sa prijateljima i familijom. Mislim da je samo pitanje vremena kada ću se vratiti u Zvezdu. Potrebno je da se neke stvari poklope, videćemo kada će to biti, ali sigurno je da želja uvek postoji. To je moj klub uvek bio i uvek će biti. Pitanje je samo tajminga kada se poklopi sve za klub i za mene“, rekao je Gurudić u razgovoru za Una.

• Like 1
  • Love 21

Mnogo smo mi cigani sa manjkom samopouzdanja i negativni kao navijači😃. Komšijski navijači puni samopouzdanja, ne igraju im četiri igraca sa osam u rotaciji koji stalno igraju, imaju dva teška gostovanja od kojih bar jednu moraju da dobiju. Njihova razmišljanja su da će i u ovakvom sastavu dobiti lagano Asvel. Mi imamo 12:8, četiri pobede u nizu, dve utakmice kući. Zamislite njih u našoj poziciji.

23 minutes ago, Nini3112 said:

Oni dolaze bukvalno bez pleja. McColum ce im igrati pleja,jeste on dobar veteran ali nije bio skoro na ovom nivou 

Iskreno njega se najvise i plasim. Takvi obozavaju da nas zatrpaju. Hayes je uvek opasan, ima tu jos kvaliteta ali je ocigledno da su u jako losoj formi

18 minutes ago, Chaos Is Me said:

Imaju i Žagarsa i Maysa + Gudurić i Hall dosta kreiraju. Naravno, nije to nivo na kom su na krilnim pozicijama ali u svakom slučaju ekipa za respekt i za pun fokus. 

Prva dvojca su stvarno tragicni do sad. Nadam se da nece ni protiv nas pokazati mnogo vise

• Like 1

27 minutes ago, Devla said:

Komšijski navijači puni samopouzdanja

Iskreno nisam primetio. Sa ostalim delom upisa se slažem. Ali i to je normalno, prosečan navijač KKCZ je mnogo više naviknut na loše nego na dobre sezone u Evroligi. Tako da verovatno i najveći optimisti imaju taj neki crv sumnje da će svakog trenutka da ode sve u pizdu materinu.

Prosto nismo navikli na ovako stabilne igre.

• Like 3

Vezano za Dubai, ja licno nisam video da se nasi nisu trudili, nego pre da su bili malo sokirani partijom kakvu je Dubai pruzio, narocito posle onakvog starta gde Codi ne moze da promasi nista a opet i pored toga ne uspevamo da se odlepimo. Ljudi su bukvalno ubacili sve sto su bacili na kos, u odbrani nas dobro pratili, Boutsiele delovao ko NBA centar koji je u ekipi 3 godine a ne ko da je tek stigao i klub, i kako je vreme odmicalo nasi se sve vise stezali, postajali nervozniji i nemocni pa iz toga proizasli i promasaji iz otvorenih pozicija, srljanje itd... Svakako apsolutno zasluzena ubedljiva pobeda za Dubai, ima se mnogo sta zameriti, ali kurcobolja i opustenost nisu stvari koje bih im zamerio ovde.

Zaboravlja se da pored fizickog umora, na koji se slazem da ne bi trebalo da se vadimo s obzirom na broj igraca u timu, postoji i psihicki koji je mnogo zajebaniji od fizickog a koji je sigurno prisutan jer sve poslednje meceve u evroligi smo vrlo stresno pobedili i sa puno koncentracije i istrosenosti ( Makabi posle njihove serije 17:0, Barsa, Baskonija, Pariz isto zajebanije nego sto deluje). Tako da ako su negde morali da se malo opuste bolje da je Dubai nego Fener ili Monako. Nadam se kvalitetnim partijama u ovom duplom kolu i pobedama naravno.

• Like 5

1 hour ago, Nini3112 said:

Pre dva kola u utakmici protiv Efesa, koju je Fener dobio, Gudurić je igrao svih 27 minuta igrao kao plejmejker. Prenosio loptu i organizovao akcije. Imao je 17 poena, 7 skokova, 7 asistencija, 2 ukradene i 2 izgubljene lopte. Indeks 30. Gledao sam utakmicu i oduševio se koliko je dobro i zrelo igrao.

• Like 4

17 minutes ago, Sector said:

Jebeno je što zavisimo od Nedovića.

Njegov kvalitet nije sporan, bar ja ga nikad nisam osporavao ali ova neizvijesnost sa njim pred svaku utakmicu baš smara. 

Jedina informacija koju sam u RL ikad dobio, a da se može opisati kao insajderska, znači da dolazi od ljudi koji su neki način povezani sa klubom, bila je da je Nedović inače super momak, ali je hipohondar.

Naravno, ja nemam pojma koliko su njegove povrede stvarne, ali mislim da se i u klubu smaraju što njega svako malo nešto zaboli.

• Like 1

Teža će biti utakmica sa Monakom, koji je po meni trenutno bolji tim od Fenera. Moramo nekako dobiti Fener. 1/1 prihvatljivo iz duplog kola, 2:0 bi bilo top. Fener smo dobili tamo, igramo kuci uz naše navijače. Komsije su ih dobile kuci bez problema pre dve nedelje.

Kjuc je u Mekintajeru .Poceo je ozbiljno da dize formu. Ukoliko njegove partije ove nedelje budu u rangu "top evtoligaski" svaricemo Fener a sa Monakom cemo se cerati. Vreme je da ubiramo blagodeti rasporeda. Neverne Tome manje da mrace. Kad ako ne sad. 

Edited by suptil
  • Like 5

Poslednje dve utakmice u Evroligi oni su dobili. Sigurno da je atmosfera kod njih sada bolja nego pre tih utakmica. Monako će imati želju za osvetom jer smo ih dobili na njihovom terenu. Obe utakmice biće zajebane al ja se nadam da ćemo ih dobiti. :smiley53:

• Like 1

1 hour ago, Devla said:

Komšijski navijači puni samopouzdanja, ne igraju im četiri igraca sa osam u rotaciji koji stalno igraju, imaju dva teška gostovanja od kojih bar jednu moraju da dobiju. Njihova razmišljanja su da će i u ovakvom sastavu dobiti lagano Asvel.

Au brate, gde si ti ovo video, daj i ja da pročitam, možda izađem iz bedaka...

😄

• Ha-ha 5