Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

Stvarno neverovatno sta se dogodilo. Nakon 1/4 je bas delovalo da ovo moze biti nase vece, a onda iz cetvrtine u cetvrtinu smo sve gore izgledali. Sto je najgore, Efes nije odigrao nista spektakularno, igrali su agresivno u odbrani, ali su imali dosta izgubljenih lopti, ne tako dobar sut za 3, itd... Sami smo sebe ubili otprilike, ne razumem. Pre svega su nam bekovi i najbolji skoreri podbacili, pa onda i svi ostali.

Bila je lepa prilika da se ostvari velika pobeda koja bi nas dovela u poziciju da zavrsimo prvi deo sezone sa 10-7, ali jvg ne treba sad seci vene zbog toga. I 9-8 ce biti super, samo sto se plasim da nece ta utakmica sa Makabijem biti tako laka za dobiti.

• Like 4

Janisov poraz 1/1. Ponovo. Ubio je momentum prvo sa Mitrovićem, potom sa Nedovićem, a Kalinića odmarao za šta? Makabi? Zar nije mogao na centru da rotira Petruševa i Bolomboja, a na 4 Kalinića, Dauma i Davidovca? Jebo ga više Luka Mitrović. I njegove sulude izmene. 

• Like 9

Nemanja Nedovic je microwave skorer sa Luzerskim mentalitetom.

Odigrace on dobre utakmice kao i lose.

Meni smeta sto se on juce prema njegovoj izjavi predao(ne trebamo odigrati dobro kao protiv Olija),

I onda izadjes sa stavom kakvim izadjes.

Kenan slican tip igraca samo manje kvalitetniji od Nemanje moras da gledas u pasulj kako ces uci.

Nemam reci za igru CMM-a u 4Q. Jbg katastrofalan je bio. I zasluzuje sve kritike koje dobija.

Protiv Makabija mora mnogo bolje. I nervira me sto smo se predali u 4Q mada pad je krenuo u 3Q,

• Like 5

Efes je veceras odigrao prilicno losu utakmicu.

Nazalost, mi mozemo uvjek gore od protivnika. Posle ozbiljne 1/4 uspjeli smo da useremo sve sto smo mogli. Nevjerovatan broj gluposti, poklonjenih lopti, gresaka pri vodjenju… da smo igrali sa kockastom loptom ne bi ovoliko grijesili.

Nema igraca koji  zasluzuje prelaznu ocjenu. Neda i Kenan cak ni ocjenu nisu zasluzili.

Sve u svemu, prilicno sramna predstava.

• Like 2

Ovo je za samaranje.

Nek ih Pedja veceras lepo saceka na aerodromu umesto sto jure studente po Areni i neka pripali vaspitne redom, Nedovicu, Mitrovicu, Kenanu, Kodiju.

Ovo je bruka i sramota na mnogo nacina!!!!

Edited by dzakala
  • Like 1

Just now, dzakala said:

Ovo je za samaranje.

Nek ih Pedja veceras lepo saceka na aerodromu i neka pripali vaspitne redom, Nedovicu, Mitrovicu, Kenanu, Kodiju.

Ovo je bruka i sramota na mnogo nacina!!!!

Reći će im nemoj da se ponovilo

• Like 1

Cmm je ocajan organizator, i ove asistencije koje upisuje su ili iz suta za tri ili iz neke brze igre, kad postavi napad on nit zna da kreira nit da probije, pritom i posle 2/2 za tri nema muda da sutne. 

Narucis vuka stigne ti lisica jbg. 

• Like 5

Just now, Don Dusko said:

Kenan slican tip igraca samo manje kvalitetniji od Nemanje moras da gledas u pasulj kako ces uci.

Nemam reci za igru CMM-a u 4Q. Jbg katastrofalan je bio. I zasluzuje sve kritike koje dobija.

Jbg Nedovic i Kenan su drugi nivo skorera u EL. Prvi su Nan, Panter, James, itd...a oni svi kostaju bar duplo vise od ove nase dvojice. Proziva se Nedovic ovde konstantno vec trecu godinu (danas opravdano), ali vidimo i na primeru Kenana da ne mozes tek tako dovesti beka koji ce trpati svaku 20 poena. 

• Like 1

3 minutes ago, Igor_ said:

Cmm je ocajan organizator, i ove asistencije koje upisuje su ili iz suta za tri ili iz neke brze igre, kad postavi napad on nit zna da kreira nit da probije, pritom i posle 2/2 za tri nema muda da sutne. 

Narucis vuka stigne ti lisica jbg. 

Sve se to trebalo znati tj ja sam znao da ce on imati problema u 5 na 5 igri.

A sto ga je Sfero trazio kada ne forsira tranziciju toliko?

E to je pitanje.

• Like 1

Dok god je Luka Mitrovic tu, mi cemo ovako da izgledamo. Ima gorih na terenu, ima preplacenih koji je pruzaju dovoljno..  Luka je čovek preokreta u korist protivnika. On tako ume da preokrene utakmicu,unisti momentum, iznervira sve oko sebe, ubije volju svima. On cini saigrace gorim nego što jesu, inficira ih vlastitom kilavoscu. Dakle, sto pre iz kluba, na Madagaskar, što dalje...

• Like 6
  • Thanks 2

1 minute ago, Don Dusko said:

E to je pitanje.

Tako je. 

Bukvalno bi na ovaj tim dao njega za tipa Blata u svako doba dana i noci. 

Just now, Don Dusko said:

E to je pitanje.

Ma doveo mu ga je Covic,a ovaj pristao da ga ne proziva kao Ivanovića za monekea i hauarda 😂