Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

27 minutes ago, Guru said:

Mnogo dobro je Lazić proturao loptu kroz obruč, karijerno 3.4 poena za 17.4 minuta u EL, a career high 4.4 poena u sezoni kada je igrao 23.4 minuta po meču. 

Procitaj ponovo sta sam napisao.

• Like 1

Ili evo ja cu da ti napisem ponovo da se ne mucis da vracas stranice.

Moj post se odnosio na SH koji u El sutira bacanja 42% kao neki najgori centar. Medjutim, neko je napisao da igra odbarnu, pa sam ga upredio za Lazica koji i kada je igrao odbranu nije imao ovako uzasne procente sa linije za slobodna bacanja, vec je karijerno u El na 80.6%.

Svi znamo da Branko nije trpac, ali za razliku od doticnog koji je ovde prizivan bar bacanje pogadja. Mogu da zamislim da je dosao kod nas kakav bi ovde haos nastao da lik sutne 1/6 slobodna.

• Like 7

34 minutes ago, Guru said:

Energiju mu niko i ne osporava, reagovao sam na priču o njegovom proturanju lopte kroz obruč. Malo je netalentovanijih i neproduktvnijih napadača na ovom nivou košarke od Lazića.

Sve na mestu al Branko je makar sa bacanja karijerno na 80% i na pristojnih 35% za 3, pricamo iskljucivo o El.

Herison ima mali uzorak i tek treba da se vidi koja je njegova buducnost u ligi ali brat ima 30 godina i mislim da nijednom ove sezone nije dao 2/2 penala.

• Like 1

Sutra ako dobijemo a braca iz Pireja izgube idemo na jako sesto mesto.

Sada bi morali da vidimo CDM u punom sjaju.

Mnogo bolju zastitu reketa.

Mnogo vise skokova i mnogo manje koseva protivnika sa niskog posta.

Kad je Bolomboj sa Braunom u reketu moze da se igra opustenija odbrana,tj imace neko da krpi probijanja nasih bekova.

Prezivesmo sa pozitivnim skorom odsustvo Bolomboja.

Kas smo rasni

• Like 5

Ja ne znam da sam gledao boljeg defanzivca u evropi od ovog Herisona,volio bi imati ovakvog igrača u ekipi,ima te probleme u napadu,ne vjerujem da je ovako loše šutirao slobodna u karijeri,ima možda neku napadačku krizu,ali ova odbrana je stvarno fantastična.

• Like 1

3 minutes ago, Placebo Lone star said:

Sutra ako dobijemo a braca iz Pireja izgube idemo na jako sesto mesto.

Sada bi morali da vidimo CDM u punom sjaju.

Mnogo bolju zastitu reketa.

Mnogo vise skokova i mnogo manje koseva protivnika sa niskog posta.

Kad je Bolomboj sa Braunom u reketu moze da se igra opustenija odbrana,tj imace neko da krpi probijanja nasih bekova.

Prezivesmo sa pozitivnim skorom odsustvo Bolomboja.

Kas smo rasni

Ne treba ocekivati pobedu tamo,ako dodje-dodje,da ne zaboravimo da je Panata tamo pala sa skoro 30 poena razlike,voleo bi i ja da se istorija prekine

• Like 6

23 minutes ago, Nenadd said:

Sve na mestu al Branko je makar sa bacanja karijerno na 80% i na pristojnih 35% za 3, pricamo iskljucivo o El.

Herison ima mali uzorak i tek treba da se vidi koja je njegova buducnost u ligi ali brat ima 30 godina i mislim da nijednom ove sezone nije dao 2/2 penala.

Možemo da izvučemo i Kalatesovih 53.7% sa bacanja i 30.0% za tri i poentiramo kako Lazić makar ima bolje procente od ćelavog kamenjara... To opet ne govori mnogo o sveukupnoj napadačkoj upotrebljivosti, posebno jer Lazić šutira vrlo malo trojki i to mahom otvorene spot up, a na liniju za slobodna bacanja ide izuzetno retko.

Što se tiče Herisona - ume da povuče tranziciju nakon defanzivnog skoka, da odigra kao sekundarni ball handler u pozicionom napadu, solidan je dodavač i odličan atleta koji kao bek od 193 cm sa lakoćom igra iznad obruča i hvata alley oop-ove. To da je kamenjar je činjenica, ali i takav ima više toga da ponudi u napadu od Lazića.

Edited by Guru
  • Like 12

10 minutes ago, Nini3112 said:

Ne treba ocekivati pobedu tamo,ako dodje-dodje,da ne zaboravimo da je Panata tamo pala sa skoro 30 poena razlike,voleo bi i ja da se istorija prekine

Mnogo mi lakse da budemo “autsajderi” pa jurimo iznenadjenje a mozemo da se pobijeni.Nego da strepim od Baskonije u areni.

• Like 1

11 minutes ago, Guru said:

Možemo da izvučemo i Kalatesovih 53.7% sa bacanja i 30.0% za tri i poentiramo kako Lazić makar ima bolje procente od ćelavog kamenjara... To opet ne govori mnogo o sveukupnoj napadačkoj upotrebljivosti, posebno jer Lazić šutira vrlo malo trojki i to mahom otvorene spot up, a na liniju za slobodna bacanja ide izuzetno retko.

Što se tiče Herisona - ume da povuče tranziciju nakon defanzivnog skoka, da odigra kao sekundarni ball handler u pozicionom napadu, solidan je dodavač i odličan atleta koji kao bek od 193 cm sa lakoćom igra iznad obruča i hvata alley oop-ove. To da je kamenjar je činjenica, ali i takav ima više toga da ponudi u napadu od Lazića.

Ma Herison je moderniji igrac, mnogo bolji i prilagodjeniji za danasnju kosarku.

Samo je frustrirajuce kad se vidi da igrac sa kakvim-takvim imenom ima toliko muka u sutu i na bacanjima, da cak i jedan Branko deluje dominantno statisticki.

Kapiram da je to bila poenta poredjenja.

Sto se tice Kalatesa on je bas izuzetak i neko koga sam godinama prizeljkivao, iako ga mase ne gotive njegov sam veliki postovalac.

Rodjen je za Radonjabol i steta sto im se putevi negde nisu ukrstili.

On 12/14/2024 at 6:32 AM, DejoLazaKalina said:

Ja mislim da ti nas zajebavas at this point. Ajde molim te, skupi ti ljude pa probajte da uradite to. Kad vec znas kako treba, sta te sprecava? Da li si ti realan da bilo ko u ovoj drzi sme da uradi tako nesto? Ljudi koji dele stavove sa studentima jednostavno ne znaju i uglavnom nemaju nikakva iskustva sa tucom a ti bi da takvi ljudi blokiraju 5-10k navijaca kojima je tuca svakodnevnica??  Pa ta blokada ne moze da izdrzi 10 minuta 

Ti mislis da SNS ne moze da posalje neke svoje navijace i batinase na fakultete da malo "objasne neke stvari studentima"?

Upravo se i radi o prici da je vecina na mecevima KKP i KKCZ protiv rezima, eto, ima taj kop od 3-4-5 hiljada ljudi koji nisu, ali oni su SNS pa su SNS. Ne moze se istovremeno i protestovati protiv SNS i cutati, to bi bilo kao da studenti okace neku parolu na svoj fakultet, onda dodju neki "ugledni studenti" pa im skinu tu parolu, negde parola i stoji i to je sve, ceo protest.

Na kraju, eto, ne mora ni da se prekida mec, postoji i mnogo lakse nacin - parola, ne zelimo da placas igrace milionima evra, zelimo da odes sa vlasti i iz nasih zivota. Pogotovo se odnosi na navijace KKP, no, lakse je malo skandirati "Vucicu, pederu", a onda se radovati kada ti igrac koji je taj isti Vucic platio milion evra po sezoni da 20+ poena.

Edited by bergkamp bcd
  • Like 2

3 hours ago, bergkamp bcd said:

Ti mislis da SNS ne moze da posalje neke svoje navijace i batinase na fakultete da malo "objasne neke stvari studentima"?

Upravo se i radi o prici da je vecina na mecevima KKP i KKCZ protiv rezima, eto, ima taj kop od 3-4-5 hiljada ljudi koji nisu, ali oni su SNS pa su SNS. Ne moze se istovremeno i protestovati protiv SNS i cutati, to bi bilo kao da studenti okace neku parolu na svoj fakultet, onda dodju neki "ugledni studenti" pa im skinu tu parolu, negde parola i stoji i to je sve, ceo protest.

Na kraju, eto, ne mora ni da se prekida mec, postoji i mnogo lakse nacin - parola, ne zelimo da placas igrace milionima evra, zelimo da odes sa vlasti i iz nasih zivota. Pogotovo se odnosi na navijace KKP, no, lakse je malo skandirati "Vucicu, pederu", a onda se radovati kada ti igrac koji je taj isti Vucic platio milion evra po sezoni da 20+ poena.

Pa pokusavaju da im objasne svaki nam na ulici i pesackim prelazima, da udju na fakultete ne mogu jer studenti vrse kontrolu ko ulazi i zlazi a da ih cekaju ispred fakulteta, to bi bio skandal svetskih razmera.   

Ovako, tuca ispred hale bi bila kao i svaka druga tuca na utakmicama, 2 frakcije i nikom nista. 

Koliko bi ovo veceras bila bitna pobeda i kakva bi to bila ludnica kada bismo se vratili sa pobedom.

Cak nam i kladionica veruje ne veruje, solidna kvotica, shodno blagom podizanju forme u kom se nalazimo.

Nisu me ubedili da mogu, ali ne i da ne mogu.

Hrabro veceras momci, pa sta bude!

Napred Zvezda, Ole!

• Like 13
  • Love 5

Mi jesmo u usponu formu ali i Efes je tako čudnjikava ekipa. Bukvalno sve je otvoreno. Eventualna pobeda overena istom protiv Maccabija trasira lagano put ka minimum Play-inu. 

• Like 3

Само јако у одбрани и мора ово да се добије,ми ако не добијамо овакве мечеве не можемо очекивати никад успех у ЕЛ.

9 hours ago, Portovale said:

Ne razlikuje se ni moje mišljenje puno od tvog u ovom dijelu oko bogaćenja, samo nisam toliko mlad da ne znam da NE POSTOJI zemlja na planeti koju ne potkradaju političari, zaključno sa kolijevkom demokratije u kojoj okreću pare na daleko većem nivou od ovog. To što vi naivno želite je utopija i neće se desiti, sistem je postavljen tako da mogu doći samo gori i ako ti to nije jasno iz primjera nakon Milosevica zaključno sa nusproizvodom Vučićem, trebalo bi da ti bude jasnije nakon mnogobrojnih sličnih primjera u bližoj i daljoj okolini Srbije...a ja te izazivam da mi navedes jedan primjer da je bolje. 

Šta je loše ako se ovakav autokrata smijeni parama onih koji su već smjenjivali i čije nas je smjenjivanje dovelo do Vučića ? Ako ti nakon ove pročitane rečenice nije jasno šta je loše, mogu i da proširim. Lose je jer onaj koji mijenja(preko okeana) zeli da ubrza stvari a nikako da ih mijenja...a kamoli na bolje. 

To je kao da sad pitam Sirijca, brate dobro vam je sad nakon pada diktatora...i on kaže super mi je...dok mu Izrael nesmetano razvaljuje bazu po bazu da nikad više nema oporavka. 

Ok, sad mi je jasno.

• Ha-ha 11

Bice tezak mec. Ostali su nam duzni za onu blamazu od prosle sezone. 

Imaju bas dobra imena u rosteru, koja mogu da natrpaju bilo koju ekipu. 

Nadam se da mozemo njihove centre da spustimo na manji broj poena, i da ce Smits da odjebe sa dobrim partijama protiv nas 😁

• Like 1

Ne znam što, ali mislim da u glavama pojedinih igrača (koji su tu bili prošle god) i dalje je onaj sraman poraz u poslednjem kolu i da će jako želeti da poprave utisak baš na tom mestu.

Pao je Monako, Virtus, još Efes i Barsa u gostima i da se zatvori i taj čarobni krug.

Možda nije loše što ovde provejava blagi optimizam, ne euforija, često onda odigramo dobro i dobijemo.

Lepo je što Boloboj je opet tu,Nemanja takodje sa formom u kojoj jeste.

Baš nezgodan meč, bukvalno može +/- 10 na obe strane.

• Like 5