Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

11 minutes ago, The Walking Dravot said:

spacer.png

Francuska

spacer.png

Spanija

spacer.png

Nemacka

spacer.png

Italija

spacer.png

Rumunija

U kom li supku Evrope ti zivis.

Uh,puno diktatora u toj Evropi za rušenje. 

Ljudi protestuju dan dva,iznesu stavove i vrate se na posao... i da, čekaju izbore

• Like 1
  • Ha-ha 2

Uhh, sva sreća pa su izbori u jednoj Nemačkoj recimo uporedivi sa izborima u našoj zemlji, baš možemo staviti ovde znak jednakosti, da da...

Za nas je Hrvatska kolevka demokratije, slobodnih izbora, smene vlasti i izjednačenih izbora gde neretko pobednik dobije po 2-5% više od drugplasiranog, o medijima da tek ne govorim, nebo i zemlja, a ne jedna Nemačka, Austrija i ostalo...

Edited by Zvezdaš96
  • Like 8
  • Ha-ha 1

1 hour ago, zoki_dd said:

Nedavno su bili izbori, odgovori mi zašto su građani glasali kako su glasali, ja stvarno ne znam,priznajem.Ne znam ni zašto je opozicija koja je bila na vlasti 8 godina onako pometena na izborima. Objasni mi molim te jer mi je to neshvatljivo da građani daju diktatoru duplo više glasova nego svim opozicijskim strankama zajedno.Jesu li vam prijetili oružjem ili su virili kad ste glasali? Od ljudi koji su iz Srbije čujem da se jako puno izgradilo,da dolaze investicije,da raste standard i zato više ništa ne razumijem. Najbolje da mi pojasniš u pp da ne opterećujemo ostale.

Za tebe je najbolje da više ne pišeš na temu "koja te ne zanima" ništa jer se zakopavaš sve dublje, postaje neprijatno. Deo kako vi gospoda iz EU rešavate to na izborima me je naterala da se zagrcnem. Oni što ruše po Francuskoj, Nemačkoj i drugim zemljama EU, su verovatno Srbi divljaci. Bertolt Brecht je imao jednu misao u vezi politike, izguglaj Bertolt Brecht quotes about politics.

Nego, da se mi vratimo na našu temu, jer su nas ove "naivne francuske sobarice" uspešno uvukle u politiku. Upravo je i cilj ovoj vladajućoj garnituri da stvar ispolitizuje, međutim ovde nema ni P od politike već je na delu čist kriminal, počev od privrednog, a tiče se korupcije, pa sve do nasilnog kriminala ubijaju, premlaćuju, prete, a sve to nekažnjeno. Dokazi se ni ne sakrivaju, sve je na izvolte i upravo ta činjenica je važna kada ljudi pitaju zašto neke uticajne javne ličnosti ili ignorišu svakodnevicu ili još gore stanu na stranu ovom zlu. To je za njih otežavajuća okolnost jer ne mogu da kažu, pa nisam znao da li jeste ili nije. Samo slep čovek ne vidi na sve strane šta se radi. A ovo je više patriotsko pitanje od političkog. Ja sam neko ko smatra za sebe da volim ovu zemlju (ne i kompletan naš narod) i smatram da kada bih ćutao na sve što se radi mojim sugrađanima svakodnevno da ne bih bio patriota. Ja patriotizam ne doživljavam tako da uzmem srpsku zastavu da se ogrnem njome, istetoviram neke motive iz slavne istorije i svuda pričam Živela Srbija. To je patriotizam od 2 dinara. E ove "Delije" su nekada reagovale na sve što se tiče nas običnih ljudi, što je bilo patriotski, a sada imaju povez preko očiju zarad ustupaka koje imaju i koji su jako unosni.

Edited by Sinnerman
  • Like 4

Nedelja je danas i kod vas u EU...?

Uživaj tamo gde te gugutke prate...pusti sad  Sirije...Libije. Shvatili smo da si duboko u toj problematici.

Zar ne vidiš da ti se uvijeno želi saopštiti da ti je Kajen sa "sva 4" već predugo na trotoaru?

Edited by Wingwalker
  • Like 1
  • Ha-ha 2

5 hours ago, zoki_dd said:

Ja ne živim u Srbiji,ovaj forum pratim isključivo zbog sporta, politika me ne interesuje. Ali evo reći ću vam kako sve ovo izgleda sa strane. Kažete ili su uz vlast ili uz narod. Tko je glasao za tu vlast ako nije narod? Kako se vlast dobija i gubi u demokratskim društvima,na izborima. Stvarate veliku nestabilnost i to će vam donijeti samo zlo. Zaboravite na brže pristupanje EU,oni ne žele primiti disfumkcionalne države, zaboravite investicije,bojim se da dolazi vrlo loš period. Krenuli ste putem Sirije, Libije,Iraka jer nesloga i mržnja stvara haos.Zato sam apelovao da barem na sportskom forumu ne bude politike. Iskreno vam želim mir i svako dobro,a ne da mrzite jedni druge zbog političkih stavova.  I da se na ovom forumu raspravlja o košarci.

Obrni okreni i dodjesmo do toga da si ti za rad, a mi za rat

• Like 2
  • Thanks 2
  • Ha-ha 6

4 minutes ago, Sinnerman said:

Za tebe je najbolje da više ne pišeš na temu "koja te ne zanima" 

Slažem se. Srećno vam bilo i svima sve najbolje za nadolazeće praznike.

Moja forumska želja je da se Bolomboj oporavi i da se kompletni pošibaju za final four i da donesu malo radosti u ovu sumornu atmosferu.

• Like 1

1 hour ago, berti said:

Par pitanja za one koji su izdali saopstenje:

Da je sada 2000. godina, da li biste smatrali da ne tteba da se mesate u politiku. Da li smatrate da je sever tada pogresio. Nemojte samo da je sever tada bio izmanipulisan, jer niko nije bio blentav toliko. Licno sam dobio batine protiv Torpesa i ne smatram da sam bio izmanipulisan.

Da je mrcina na vlasti vatreni navijac Partizana, da se slika sa njihovim salom, ide na utakmice, baljezga o sebi kao navijacu i sta sve jos ne, da li biste i dalje ćutali. Oni koji su u dilu sa njim bu cutali, ali masu ne bi mogli da kontrolisu.

Sta bi sa crvenom linijom, a to je Kosovo? Nista nije potpisao, je li to vas odgovor? Vrabac na grani zna da je Vucic najveci izdajnik i da je prodao Kosovo. To što je on uradio ne bi nikada uradio ni nesrecni Čeda Jovanovic koga se hteli da prebijete onomad, cini mi se, u Budimpešti pred vaterpolo utakmicu.  Jer, zaboga, Ceda je izdajnik, a Vucic je borac za srpstvo. 

Sta vam znaci kada pisete one parole da drzava treba da reaguje. Isti onaj vrabac sa grane zna da u ovoj drzavi jedan covek vise odlucuje nego sto to radi onaj manijak u Severnoj Koreji. 

Vucic vam je ubio u Banjskoj coveka sa tribine. Da, on ga je ubio. On ga je gurnuo u baru punu krokodila, pa sada kaze da su ga krokodili ubili. I vi cutite, prozivate drzavu.

Vucic je ubio petnaestoro ljudi. Svojim cinjenjem, necinjenjem, stvaranjem sistema gde vladani ubija korupcija. Stvorio je sistem gde ko zna koliko jos nadstresnica, krovova, mostova, stadiona moze da ubije hiljade ljudi. I vi cutite, zasto?

Necete politiku na stadionu? Ajde? Samo sto jos nije bilo parola za svako selo sa ukrajinskog ratista, ali protiv Vucica jok, necemo politiku.

Pominjete Partizan. Sta nas briga za njih, neka muce svoju muku. 

Gospodo, branite neodbranjivo. Hocete jedinstvo na tribini, a devedeset pet procenata cigana ne misli kao vi po pitanju Vucica i jeste da se on prozove. Kako god hocete, mrlja i to velika, ostaje.

Vise od posta.

• Like 1

19 minutes ago, Sinnerman said:

Za tebe je najbolje da više ne pišeš na temu "koja te ne zanima" ništa jer se zakopavaš sve dublje, postaje neprijatno. Deo kako vi gospoda iz EU rešavate to na izborima me je naterala da se zagrcnem. Oni što ruše po Francuskoj, Nemačkoj i drugim zemljama EU, su verovatno Srbi divljaci. Bertolt Brecht je imao jednu misao u vezi politike, izguglaj Bertolt Brecht quotes about politics.

Nego, da se mi vratimo na našu temu, jer su nas ove "naivne francuske sobarice" uspešno uvukle u politiku. Upravo je i cilj ovoj vladajućoj garnituri da stvar ispolitizuje, međutim ovde nema ni P od politike već je na delu čist kriminal, počev od privrednog, a tiče se korupcije, pa sve do nasilnog kriminala ubijaju, premlaćuju, prete, a sve to nekažnjeno. Dokazi se ni ne sakrivaju, sve je na izvolte i upravo ta činjenica je važna kada ljudi pitaju zašto neke uticajne javne ličnosti ili ignorišu svakodnevicu ili još gore stanu na stranu ovom zlu. To je za njih otežavajuća okolnost jer ne mogu da kažu, pa nisam znao da li jeste ili nije. Samo slep čovek ne vidi na sve strane šta se radi. A ovo je više patriotsko pitanje od političkog. Ja sam neko ko smatra za sebe da volim ovu zemlju (ne i kompletan naš narod) i smatram da kada bih ćutao na sve što se radi mojim sugrađanima svakodnevno da ne bih bio patriota. Ja patriotizam ne doživljavam tako da uzmem srpsku zastavu da se ogrnem njome, istetoviram neke motive iz slavne istorije i svuda pričam Živela Srbija. To je patriotizam od 2 dinara. E ove "Delije" su nekada reagovale na sve što se tiče nas običnih ljudi, što je bilo patriotski, a sada imaju povez preko očiju zarad ustupaka koje imaju i koji su jako unosni.

Odlično si opisao kako ljudi doživljavaju danas patriotizam, medjutim stvar je čak i još gora, jer se patriotizam izjednačava sa nacionalizmom i ljudi smatraju da su najveće patriote ukoliko pevaju znamo svi kakve pesme na stadionu i ako šireći mržnju prema drugim narodima zapravo "brane" srpsku trobojku i ostalo. Eee pa takvim osobama, imam poručiti samo jedno: Molim vas nemojte vi braniti Srbiju, nemojte vi ponosno isticati da ste iz Srbije i da je volite, jer time ponižavate i unižavate zaista nas normalne ljude i sramotite i zastavu i ime Srbije. Setimo se Vučića iz Njujorka ogrnut zastavom Srbije, ili Jovana Jeremić koja od tada drži u studiu Pinka sve vreme ogromne 2-3 zastave naše zemlje jednu pored druge iza sebe, dok polugola vodi JUTARNJI PROGRAM, no comment...

Edited by Zvezdaš96
  • Like 8

Jos nesto na temu Dilera sever i necu vise, ma koliko ne noze da se zazmuri na to sto organizovana grupa (ne)radi.

Berti je lepo rekao sta bi bilo da je ovo 2000. 

Delije su tada odlazile sa utakmica da bi isli na proteste (Studio B), tukle sa murijom koja je na severu vadila pistolje, specijalno napravili crveno belu otpor zastavu, spevali spasi srbiju i ubij seeee....

E sad, sta hocu da kazem. Malo i mi to romantizujemo, svakako da je "ucinak" Delija u rusenju Milosevica postojao. Tolike mase mahom siromasnijih i slabije obrazovanjh ljudi (ne generalizujem, svakako ne svi ali vecina) nijedna autokratska vlast ne zeli van kratkog lanca.

Slobi se to desilo da mu tribina koju od osamdesetih DB drzi na oku sada ode van kontrole ali bih rekao da ni to bas nije skroz bilo tako. Nego su odredjene strukture u sluzbama videle da je skotu iz Pozarevca kraj i pustile Delije da krenu sa/ispred naroda. Sto ne umanjuje zasluge za 05.10. niti pravda ovde pickice danas koje ne smeju rec da kazu.

I jos nesto, plase se Dileje bilo kakvog stava ostatka navijaca, zato i onako agresivan ton na kraju saopstenja. Jer znaju da kada ostatak navijaca digne glas, nema tih batina kojima ce moci da prete. A onda nek im je bog u pomoci sa svevisnjim psihom.

Edited by NMX
  • Like 8
  • Thanks 2

43 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Uhh, sva sreća pa su izbori u jednoj Nemačkoj recimo uporedivi sa izborima u našoj zemlji, baš možemo staviti ovde znak jednakosti, da da...

Za nas je Hrvatska kolevka demokratije, slobodnih izbora, smene vlasti i izjednačenih izbora gde neretko pobednik dobije po 2-5% više od drugplasiranog, o medijima da tek ne govorim, nebo i zemlja, a ne jedna Nemačka, Austrija i ostalo...

Oce li reć ko ovom momku da su u EU trenutno stopirali izbore, pa onda poništili a sad će i suspendovati kandidata zbog tik toka 😂 

Izbori su svudje isti, svudje se dovlače sa strana(jedna Amerika je to odradila sa dostinom imigranata) glasači, glasaju mrtvi, glasaju po par puta, glasaju sa isteklim dokumentima itd. 

• Like 2
  • Tuzno 1

20 minutes ago, zoki_dd said:

Slažem se. Srećno vam bilo i svima sve najbolje za nadolazeće praznike.

Moja forumska želja je da se Bolomboj oporavi i da se kompletni pošibaju za final four i da donesu malo radosti u ovu sumornu atmosferu.

Cekaj brate, gde ces, ja tek sad dosao na zurku.

Tranaparent UBICE nema veze sa poltikom, odnosi se na odgovorne za trgediju u Novom Sadu. 
Ne proziva SN, koji je pobedio na izborima,  nego odgovorne za smrt ljudi koji su sedeli na klupama. 
Sedeli na klupama.

Samo sedeli u svom gradu na klupama.

Posto je SNS pobedio na izborima i posto je demokratija time dobila zamah 

znaci da jebu svim strukturama drustva struka dobila prednost i da su tenderi za stanicu u Novom Sadu bili regularni.

Tako da verovatno ima firmi i odgovornih lica i iz drugih partija pa se taj transparent odnosi i na njih. Nemoguce da su sve pare za jedan tako veliki projekat uzele samo firme bliske rezimu, ipak smo mi baklja pravde i demokratije na Balkanu, da ne kazem lider i tigar.

Jel tako tebra iz rasejanja?

• Thanks 1

13 minutes ago, NMX said:

Jos nesto na temu Dilera sever i necu vise, ma koliko ne noze da se zazmuri na to sto organizovana grupa (ne)radi.

Delije su tada odlazile sa utakmica da bi isli na proteste (Studio B), tukle sa murijom koja je na severu vadila pistolje, specijalno napravili crveno belu otpor zastavu, spevali spasi srbiju i ubij seeee....

E sad, sta hocu da kazem. Malo i mi to romantizujemo, svakako da je "ucinak" Delija u rusenju Milosevica postojao. Tolike mase mahom siromasnijih i slabije obrazovanjh ljudi (ne generalizujem, svakako ne svi ali vecina) nijedna autokratska vlast ne zeli van kratkog lanca.

Slobi se to desilo da mu tribina koju od osamdesetih DB drzi na oku sada ode van kontrole ali bih rekao da ni to bas nije skroz bilo tako. Nego su odredjene strukture u sluzbama videle da je skotu iz Pozarevca kraj i pustile Delije da krenu sa/ispred naroda. Sto ne umanjuje zasluge za 05.10. niti pravda ovde pickice danas koje ne smeju rec da kazu.

I jos nesto, plase se Dileje bilo kakvog stava ostatka navijaca, zato i onako agresivan ton na kraju saopstenja. Jer znaju da kada ostatak navijaca digne glas, nema tih batina kojima ce moci da prete. A onda nek im je bog u pomoci sa svevisnjim psihom.

Opet kažem, previdjate sitnicu u kojoj se te iste Delije NE PONOSE ulogom korisnog idiota u školskom primjeru obojene revolucije 5.okt.

I tu vam je i odgovor zašto NIKAD više neće sa njihove tribine kretati revolucije ili pozivi na iste. 

Edited by Portovale
  • Like 1

16 minutes ago, NMX said:

Slobi se to desilo da mu tribina koju od osamdesetih DB drzi na oku sada ode van kontrole ali bi rekao da ni to bas nije skroz bilo tako. Nego su odredjene strukture u sluzbama videle da je skotu iz Pozarevca kraj i pustile Delije da krenu sa/ispred naroda. Sto ne umanjuje zasluge za 05.10. niti pravda ovde pickice danas koje ne smeju rec da kazu.

Naravno da će kad im se iz službe namigne i oni polako da se udalje od diktatora.Ne vole oni njega što je lep i dobar nego što im je to interes a nekima i spas od hapšenja. Nk kad se dobiju smernice i garancije lako će se uhvatiti u kolo sa protivnicima AV i njegove izdajničke politike koja Srbiji iz dana u dan urušava. Od petka veče mnogo toga se pokrenulo, ima ko to prati u službi pa će i alarmirati da se ne talasa previše pošto je trenutno raspoloženje takvo kakvo je. AV i služba čekaju praznike i nadaju se da splasne volja za protestima i onda vešto medijski sve odvedu u mirnu luku. 

Edited by Perkos2

9 minutes ago, Portovale said:

Oce li reć ko ovom momku da su u EU trenutno stopirali izbore, pa onda poništili a sad će i suspendovati kandidata zbog tik toka 😂 

Izbori su svudje isti, svudje se dovlače sa strana(jedna Amerika je to odradila sa dostinom imigranata) glasači, glasaju mrtvi, glasaju po par puta, glasaju sa isteklim dokumentima itd. 

Reci mi da ti dečko koji je iznad pisao komentare koji živi na zapadu brat blizanac?

• Like 1

2 hours ago, berti said:

Par pitanja za one koji su izdali saopstenje:

Da je sada 2000. godina, da li biste smatrali da ne tteba da se mesate u politiku. Da li smatrate da je sever tada pogresio. Nemojte samo da je sever tada bio izmanipulisan, jer niko nije bio blentav toliko. Licno sam dobio batine protiv Torpesa i ne smatram da sam bio izmanipulisan.

Da je mrcina na vlasti vatreni navijac Partizana, da se slika sa njihovim salom, ide na utakmice, baljezga o sebi kao navijacu i sta sve jos ne, da li biste i dalje ćutali. Oni koji su u dilu sa njim bu cutali, ali masu ne bi mogli da kontrolisu.

Sta bi sa crvenom linijom, a to je Kosovo? Nista nije potpisao, je li to vas odgovor? Vrabac na grani zna da je Vucic najveci izdajnik i da je prodao Kosovo. To što je on uradio ne bi nikada uradio ni nesrecni Čeda Jovanovic koga se hteli da prebijete onomad, cini mi se, u Budimpešti pred vaterpolo utakmicu.  Jer, zaboga, Ceda je izdajnik, a Vucic je borac za srpstvo. 

Sta vam znaci kada pisete one parole da drzava treba da reaguje. Isti onaj vrabac sa grane zna da u ovoj drzavi jedan covek vise odlucuje nego sto to radi onaj manijak u Severnoj Koreji. 

Vucic vam je ubio u Banjskoj coveka sa tribine. Da, on ga je ubio. On ga je gurnuo u baru punu krokodila, pa sada kaze da su ga krokodili ubili. I vi cutite, prozivate drzavu.

Vucic je ubio petnaestoro ljudi. Svojim cinjenjem, necinjenjem, stvaranjem sistema gde vladani ubija korupcija. Stvorio je sistem gde ko zna koliko jos nadstresnica, krovova, mostova, stadiona moze da ubije hiljade ljudi. I vi cutite, zasto?

Necete politiku na stadionu? Ajde? Samo sto jos nije bilo parola za svako selo sa ukrajinskog ratista, ali protiv Vucica jok, necemo politiku.

Pominjete Partizan. Sta nas briga za njih, neka muce svoju muku. 

Gospodo, branite neodbranjivo. Hocete jedinstvo na tribini, a devedeset pet procenata cigana ne misli kao vi po pitanju Vucica i jeste da se on prozove. Kako god hocete, mrlja i to velika, ostaje.

1- Da, smatrali bi da ne treba da budemo korisni idioti neprijatelja koji kroz obojenu revoluciju(skolski primjer I sad već istorijski fakt i kroz strana dokumenta i svjedočenja) želi da instalira OVO PROTIV CEGA DANAS SVI PLAČETE, jer je on posledica obojene revolucije. 

2- Sever je tada pogrijesio i ispao budala. 

3- izmanipulisani su mnogo veći igrači i države na istu foru, pa zašto ne bi i gomila navijača. 

4- da je navijač Partizana, ne bi čekali ni Kosovo, ni smrt, ni Beograd na vodi, da ga smaknemo ovako ili onako

5-Crvena linija je Kosovo a ono niti je potpisano niti je u UN. 

3 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Reci mi da ti dečko koji je iznad pisao komentare koji živi na zapadu brat blizanac?

Ne mora mi biti brat blizanac da bi imao oči kojima bi vidio milione imigranata koji su glasali sa VOZACKOM dozvolom...niti mu trebam biti brat da bi vidio da je EU stopirala i poništila izbore zbog tik toka....niti mu trebam da vidi kako francuski predsjednik mafija van ustava. 

Trebaju ti samo oči. 

• Like 2
  • Ha-ha 17
  • Tuzno 3
  • WOW 1

Koliko ste naporni sa tim terminom obojena revolucija. Da, u kolonijama nema revolucije bez podrške spolja, to je jedan od preduslova. Ali do toga ne dolazi dok se narod ne digne protiv odnarodjene vlasti. Tek kad te dve sile konvergiraju u jedan vektor dolazi do revolucije. 

Dakle, ne postoji organska revolucija koja nije obojena. 

Nećemo da budemo korisni idioti nepriljatelja, zato ćemo da tolerišemo odnarodjeni mafijaški kartel na vlasti. Pored takve vlasti neprijatelji ti i ne trebaju.

Edited by robespierre
  • Like 16

16 minutes ago, Portovale said:

5-Crvena linija je Kosovo a ono niti je potpisano niti je u UN.

Jasno, jer vrhunska Dileja, onako strucno, polaze toliko toga u medjunarodno pravo i ne dozvoljava da ih fakticko stanje nezavisnosti jednog dela teritorije Srbije omete u daljim poslovima cuj mene navijanju.

Dakle, crvena linija je ono sto se vrhunski Dileja kaze. Sutra da stigne komanda da je crvena linija ako je Kurti premijer koji sedi u Nemanjinoj, to ce vam biti crvena linija.

A mozete i da se lazete da sami postavljate linije i odlucujete o tome 

• Like 12

1 minute ago, NMX said:

Jasno, jer vrhunska Dileja, onako strucno, polaze toliko toga u medjunarodno pravo i ne dozvoljava da ih fakticko stanje nezavisnosti jednog dela teritorije Srbije omete u daljim poslovima cuj mene navijanju.

Dakle, crvena linija je ono sto se vrhunski Dileja kaze. Sutra da stigne komanda da je crvena linija ako je Kurti premijer koji sedi u Nemanjinoj, to ce vam biti crvena linija.

A mozete i da se lazete da sami postavljate linije i odlucujete o tome 

Wrong. 

Crvena linija je potpis, to si i sam rekao. Njega nema. Prema tome konsultuj nekog oko značenja termina crvena linija. 

• Like 1
  • Ha-ha 5
  • Tuzno 1

Just now, Portovale said:

Wrong. 

Crvena linija je potpis, to si i sam rekao. Njega nema. Prema tome konsultuj nekog oko značenja termina crvena linija. 

Konsultovao sam zdrav razum sada i pazi sad

izabrali ste crvenu liniju koju znate da se nece desiti. Jer i sam potpis zapravo niko i ne trazi. Ono sto je trazeno (svi elementi nezavisnosti) to je SVE do poslednjeg dato.

Medjutim ne sumnjam da je na odboru za medjunarodno javno pravo Delija sever odluceno da to sto Kosovo ima sve elemente drzavnosti, iste one koje im je dao onaj protiv koga niste jer jelte crvena linija, nije dovoljno nego je crvena linija pazi sad - nesto sto se niti trazi niti ce se desiti (potpis).

Fino ste to smislili. Samo da neko ne pomisli da ste licemeri

• Like 29
  • Thanks 6

6 minutes ago, Portovale said:

Wrong. 

To ti mislis da ga nema. Msm fakticki ga nema ali je sve usmeno dogovoreno.Bas zbog likova poput tebe da vas voza Vucko.

• Like 1
  • Thanks 4