Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

5 minutes ago, NMX said:

E, da. Ako ima nesto lose da se kaze, mada nema veze sa utakmicom - Bolomboj ce bas tesko uskoro na teren. On i dalje šepa dok hoda, vuce nekako tu nogu. Nadam se da gresim

Mislim da on tako hoda,gledao sam snimke gde trci pun sprint a tesko da to moze ako šepa...

• Like 8

17 minutes ago, Estrella Roja said:

A mi koji smo danas napisali svoj prvi post na forumu -  to ništa?

Šala mala naravno, ali je lepo kad forumski staž započneš time što tvoj tim pobedi jednog od favorita takmičenja.

Tako je kolega, obojica smo debitovali ovde i to prilično uspešno na petak 13.hahah

• Love 1
  • Ha-ha 1

16 minutes ago, NMX said:

E, da. Ako ima nesto lose da se kaze, mada nema veze sa utakmicom - Bolomboj ce bas tesko uskoro na teren. On i dalje šepa dok hoda, vuce nekako tu nogu. Nadam se da gresim

Vraca se u nekom od naredna 2  meca u EL, plan je Efes mada bih ga ja protiv Makabija, da se lagano vrati.

Edited by Miki28 Teoljub
typo
  • Like 1
  • Love 1

10 minutes ago, Crni said:

Nije lepo suditi po licu, al ovaj umesto face ima guzicu.

Ja sam neko ko ovde cesto brani Delije, ali nikada u zivotu necu pokusati da branim nesto ne odbranjivo... Ovo veceras je bruka i sramota! Mozda je sve manje ljudi na stadionu zbog stava grupe da cuti a sada je jos doslo do toga da budemo kao grobari da saljemo ljude na druge ljude koji imaju drugaciji stav. Bruka i sramota. Svaka cast ljudima koji na svoju ruku pokusavaju da iznesu svoj stav, po mom misljenju treba jos jaci biti u tome pa neka se Sever bruka i dalje.

• Like 19
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1

4 minutes ago, Amigo21 said:

Ja sam neko ko ovde cesto brani Delije, ali nikada u zivotu necu pokusati da branim nesto ne odbranjivo... Ovo veceras je bruka i sramota! Mozda je sve manje ljudi na stadionu zbog stava grupe da cuti a sada je jos doslo do toga da budemo kao grobari da saljemo ljude na druge ljude koji imaju drugaciji stav. Bruka i sramota. Svaka cast ljudima koji na svoju ruku pokusavaju da iznesu svoj stav, po mom misljenju treba jos jaci biti u tome pa neka se Sever bruka i dalje.

Mislim da se odje previdja jedna bitna stvar...ljudi su se opekli sa Miloševićem(bili su pioni u rukama kreatora) i jasno je da više to nikad neće ponoviti. 

Nije to sve baš tako jednostavno, da se ne lažemo 

• Ha-ha 8
  • Tuzno 1
  • WOW 1

4 minutes ago, sicaultrasds said:

Svako ko je bio na tekmi i ima malo mozga razumeo sta je vodja hteo da kaze. Svako ima pravo da stavi sta hoce ali ne na severnoj tribini i to preko transparenta navijacke grupe. Covek lepo objasnio ko razume shvatice.

Ne bih te više zadržavao

• Like 6