Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

419 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      126
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      104
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      103
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      27
    • F4 baby!
      16
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      328
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      71
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      13
    • Neko ko nije naveden
      78
    • Niko!
      168

Recommended Posts

59 minutes ago, JPM said:

To sto ti pises je ljudski i normalno i ja nemam problem sa time. Ne pricamo o istim stvarima. Ja postujem svakog protivnika, mozemo na pivo i pre i posle utakmice, mogu svakom Grku ko se javi da nadjem smestaj, kupim kartu ili pomognem na 100 nacina. Ali pevati njihove pesme NE. Navijanje je posebna stvar upravo zato sto je beskompromisna, upravo zato sto imas jedan klub koji volis i podrzavas. Ako nema toga onda si samo Novak Djokovic, lik koji valjda navija za 15-ak klubova cisto da bi se ulizao svakome.

Pa valjda je ljudski i normalno da se ispostoju ti kodeksi koji traju 40 godina, ima nesto sto je vece od te jedne utakmice godisnje. Jeste imamo jedan tim, jeste imamo uvjek razloga da ih dobijemo i zele to i "sipkasi" i svi mi, ali isto tako makar po meni ovo je za ponos da je odrzano jedno istinsko (makar do skoro posto evo pocinje stanje da se krivi u zadnje vrijeme) prijateljstvo koje je vjerovatno jos i vise ispostovano u Atini nego kod nas. Sport je sigurno najbitnija sporedna stvar u nasim zivotima, i bas zato sto je sporedna znaci postoje neke stvari koje su ispred koje treba da se postujuu. Mickas,Pickas gazde olimpiakosa,Terzici Covici nemaju ama nikakve veze sa tim, zajednicke pjesme su se pjevale i pjevace se i to je odraz tog prijateljstva koje je odrzano 40 godina, to sto mi ljudski ne mozemo da se pomirimo sa porazom od njih je nas problem,ne generalno sa njima nego sa bilo kim. Zalosno je sto se vise kuka i tuguje za jednim porazom od Partizana nego slavi 8 vezanih pobjeda nad njima(nebitno koje je takmicenj u pitanju). 

• Like 1
  • Ha-ha 1

1 hour ago, JPM said:

To sto ti pises je ljudski i normalno i ja nemam problem sa time. Ne pricamo o istim stvarima. Ja postujem svakog protivnika, mozemo na pivo i pre i posle utakmice, mogu svakom Grku ko se javi da nadjem smestaj, kupim kartu ili pomognem na 100 nacina. Ali pevati njihove pesme NE. Navijanje je posebna stvar upravo zato sto je beskompromisna, upravo zato sto imas jedan klub koji volis i podrzavas. Ako nema toga onda si samo Novak Djokovic, lik koji valjda navija za 15-ak klubova cisto da bi se ulizao svakome.

Ko ne želi ne mora da peva, naravno, stvar ličnog izbora, niko to i ne traži više. Kao što i onaj ko želi - neka peva, pre i posle utakmice.

Dovoljno je da se ne zviždi i da se ne vređaju.

A za vreme utakmice im više ne pevaju ni tzv. "šipkaši", makar smo to razjasnili.

Ok mi je i taj stav da su ti svi protivnici isti, jednako ćeš ispoštovati i ugostiti i navijača Albe i Žalgirisa i Fenera i Baskonije. Poštujem.

Meni je Oli (i njihovi simpatizeri) ipak znatno bliži i prema njima ću uvek da budem srdačniji, zarad onih više puta navedenih razloga.

• Like 2
  • Ha-ha 1

2 hours ago, СтелаРоса said:

Dolaskom Petruseva smo vec do sada dobili mnogo vise nego sto cemo potencijalno izgubiti sto ne igra te dve utakmice protiv Olimpijakosa.

a playof / f4 još 3-5 utakmica bez njega?

10 minutes ago, goofy said:

a playof / f4 još 3-5 utakmica bez njega?

U kom univerzumu bismo dosli do playofa/f4 bez Petruseva, a nakon povrede Bolomboja. 

Nekoliko utakmica je povezao sa bas brutalnim brojkama kada nam je bilo kriticno na petici.

Petrusev minus pravo igranja protiv Oly>>bez Petruseva uopste.

Jedan forum se vec ugasio zbog Olimpijakosa..na drugom pred svaki meč, 10 strana kako bi trebali, kako ne bi trebali..kako se ne umorite vise od toga, majke vam!? Bukvalno nam je to najmanji problem ove sezone, da li ce neko zvizdati ili ne..svasta...

• Love 1

Ne razumem taj hejt prema Oliju zbog Zvezde.

Niti mislim da su oni nesto posebno motivisani protiv nas.

Ako izadjemo bez respekta, kao komsije, sanse nam drasticno rastu. 

Oni bas i nisu u nekoj formi, tako da moze biti i pobeda.

A ako zelimo nesto vise ove sezone u juroligu, mi ovakve utakmice moramo dobiti.

• Like 1

O kom vi navijanju pričate, ovi naši na poluvremenu sa Partizanom pevaju Bajagu (ništa protiv njega) i upalili bliceve. Dva brata više vremena provela pričajući na mikrofonu nego što su vodila navijanje, kao reperi. I prošle godine sam pričao kako uopšte ne prate utakmicu niti imaju osećaj šta kad kako a ove je tek katastrofa. 

• Like 1

Oly vrlo skroman meč protiv komšija ali bez Vezenkova. Naravno da je razlog tome i njihova dobra igra ali bilo je tu dosta promašenih otvorenih šuteva, naročito Fournier, Goss i McKissick. Teško da mogu ponoviti tako skromno šutersko veče. Kako bi rekao @Miki28 Teoljub nijesam optimist ali se nadam. 

Pet strana o navijanju, naaajs ...

... nece navijanje presuditi nego kako cemo odigrati utakmicu kako mi tako i oni.

Navijanje je ok ali nije odlucujece ali moze pogurati ekipu u odredjenim delovima utakmice.

Vratio sam se par strana da procitam o cemu je rec, mada sam pretpostavio.
Ja koliko kapiram (a mozda gresim) navijaci su u nekom bliskom tzv. "bratskom" odnosu sa navijacima Olimpiakosa.
Klubovi, a pogotovo KK se bas i nisu "lizali" (da prostite na izrazu) u proslosti, ali kapiram da je odnos korektan. Ta klauzula je cesta prilikom sklapanja ovakvih ugovora, i za obe strane, a posebno za Olimpiakos koji je veci klub u evropskim okvirima, potpuno normalna stvar koju namecu.

Jel zna neko kada se vraca Joel Bolomboj?

3 minutes ago, СтелаРоса said:

Jel Olyju Vezenkov igra na 5 kada je Milutinov na klupi? I jel ima informacija da li ce igrati Fall? 

Mustafa Fal nece igrati, mada su potpisali nekog baticu od 226cm (raspon ruku)
😂

Edited by Bode

Nece batica igrati protiv nas, kao ni Mustafa niti naravno Rajt. 

Ostaje da se Plavsic i Luka izbore sa skokovima Milutinova na 5, na 4 Daum, Kalina, Deda, Rokas da grade I zaustave Sasu I Pitersa.

Spolja je to ofanzivno tanje, uz sav rispket prema Evanu I Dorsiju, uz krvava kolena/najbolji difens sezone, moze da se odigra egal na mali broj poena. 

Malo off topic, ali nemam koga drugog da pitam, a ovde možda neko zna…

Da li neko ima iskustva s kupovinom karata za utakmicu protiv Albe u Berlinu?? 

Na sajtu piše da karte mogu kupovati samo rezidenti Nemačke 

Da li ću imati problem ako ih kupim online, a ne živim u Nemačkoj?

Ako neko ima neku informaciju, bio bih zahvalan 😇

6 hours ago, Mrk said:

Znaci sve vreme vi njima cinite usluge tako sto vam daju igrace koji se ispostave kao kljucni za vasu igru?! Bas su losi ljudi nema sta...

IRONIJA  je jezički izraz i figura u kome je pravo značenje reči ili prikriveno ili suprotno doslovnom značenju izraza, upotrebljenih reči. 

8 hours ago, Steve Gerrard said:

Pa valjda je ljudski i normalno da se ispostoju ti kodeksi koji traju 40 godina, ima nesto sto je vece od te jedne utakmice godisnje. Jeste imamo jedan tim, jeste imamo uvjek razloga da ih dobijemo i zele to i "sipkasi" i svi mi, ali isto tako makar po meni ovo je za ponos da je odrzano jedno istinsko (makar do skoro posto evo pocinje stanje da se krivi u zadnje vrijeme) prijateljstvo koje je vjerovatno jos i vise ispostovano u Atini nego kod nas. Sport je sigurno najbitnija sporedna stvar u nasim zivotima, i bas zato sto je sporedna znaci postoje neke stvari koje su ispred koje treba da se postujuu. Mickas,Pickas gazde olimpiakosa,Terzici Covici nemaju ama nikakve veze sa tim, zajednicke pjesme su se pjevale i pjevace se i to je odraz tog prijateljstva koje je odrzano 40 godina, to sto mi ljudski ne mozemo da se pomirimo sa porazom od njih je nas problem,ne generalno sa njima nego sa bilo kim. Zalosno je sto se vise kuka i tuguje za jednim porazom od Partizana nego slavi 8 vezanih pobjeda nad njima(nebitno koje je takmicenj u pitanju). 

Vidi majstore ... 500 - 0 u sledecih 1000 godina da bude za Zvezdu, ne bi bilo dovoljno da zatvorimo oci za sve sto je Mordor bio u stanju da nam priredi . Sa Danilovicem i debelim na celu.