Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

414 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      102
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      102
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      16
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      328
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      69
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      168

Recommended Posts

4 hours ago, Bejn said:

Mi ako u Italiji dobijemo prvu drugu idemo turistički. Šta nas briga, dobili smo jednu. Što da se cimamo i za drugu. Kao i u Francuskoj. Samo tako se može objasniti poraz od nesrećnog Asvela. Dakle ili 1/2 ili 0/2.

Asvel smo pustili da bismo bili spremni za derbi

• Like 2

7 hours ago, elmulinho said:

Ljudi imaju ozbiljnu potrebu da koriste recency bias za dokazivanje stvari. Tako mi drugari salju danas poruke "A NE VALJA NAM DOBRIC????" kad je ubacio dve trojke, jer sam rekao da je lose sto smo ga potpisali na vec popunjenu poziciju. Evo sada gledam, niko skoro ne prica nista o Daumovoj partiji, a covek imao 16/5/1, odigrao odlicno, ljudi za njega pisu "solidna partija", dok je Dobric Kninska Kobra izdominirao i pokazao kako se nad njim vrsio genocid od strane trenera do sada (ne sprdam se, direktan citat). A realnost je da je odigrao super partiju i da svako ko od njega ocekuje da on sada ove partije pretvori u svakodnevnicu nije gledao Dobrica 2022. 

Evo ja sam napisao da je ovo Daumu najbolja partija u EL kod nas, da je Dobrić trebao biti u rosteru za derbi i da je Gidra problem. Pogađa on šuteve na +20. I nije samo problem to što je kako su neki primetili promašio jedan šut i izgubio samo jednu loptu zadriblavši se. Će biti da je jedan od razloga to što primarno ne igra svoju prirodnu poziciju ali ako je ovo šta on pruža dobro i razlog da se pokuša umanjiti generalno njegova loša igra i doprinos ekipi bez da spominjemo cifru za koju igra koja je ionako nebitna kad meč počne a to kao bivši sportaš ne trebam elaborirati  onda je moje poimanje košarke dosta iskrivljeno.

Edited by bodo
  • Like 3
  • Ha-ha 1

7 hours ago, Chaos Is Me said:

Odlična pobeda koja nam je baš trebala. Bajern nije ista ekipa u Minhenu i na strani. Odigrali smo jako čvrsto u startu na Edwardsu i Obstu i uveli NWB-a u brz problem sa ličnim greškama. Petrušev je bio maestralan i svojeručno nas uveo u komotniju igru. Rezervna petorka nije napravila štetu, šta više i tu se odmah videlo da smo na dobrom kursu. Lepo veče za Dobrića i Dauma. 

U Italiju treba ići po obe pobede jer ipak idemo ekipama iz donjeg doma u goste, ali ne praviti dramu ako se izgubi jer ipak je EL jako izjednačena ove godine i svi osim Albe imaju adekvatan kvalitet da nas dobiju. 

Upravo iz tog razloga fasovaćemo minimalno jednom i to verovatno kod slabijeg (u Bolonji), a ako nekog pobedimo to će biti Armani i to na maestralan način.

Braćo da se i ja upišem ovde posle sto godina. Pozdrav svima. 

Što se tiče utakmice deluje da kada uđemo fokusirani kao protiv Fenera,  Baskonije i ovo večeras da smo mnogo jaki da se zna ko šta radi. 

Sinoć uživanje timska utakmica u kojoj smo oborili naš rekord u asistencijama. 

Sad da se pregura Spartak u Aba pa da u Italiji konačno dobijemo Virtus. 

• Like 3

1 hour ago, bodo said:

Evo ja sam napisao da je ovo Daumu najbolja partija u EL kod nas, da je Dobrić trebao biti u rosteru za derbi i da je Gidra problem. Pogađa on šuteve na +20. I nije samo problem to što je kako su neki primetili promašio jedan šut i izgubio samo jednu loptu zadriblavši se. Će biti da je jedan od razloga to što primarno ne igra svoju prirodnu poziciju ali ako je ovo šta on pruža dobro i razlog da se pokuša umanjiti generalno njegova loša igra i doprinos ekipi bez da spominjemo cifru za koju igra koja je ionako nebitna kad meč počne a to kao bivši sportaš ne trebam elaborirati  onda je moje poimanje košarke dosta iskrivljeno.

Nemam ja problem sa takvim argumentima, ali onda morate reci sta to Gidra radi lose u odnosu na ono sto trener trazi od njega

32 minutes ago, elmulinho said:

Nemam ja problem sa takvim argumentima, ali onda morate reci sta to Gidra radi lose u odnosu na ono sto trener trazi od njega

Bas nista.

Posmatrao sa ga sinoc na kraju utakmice igra na 25 razlike kao da je prvi minut, angazovano u odbrani, nema lakih poena jer je pravio neki faul, covek igra posteno kakva god uloga da mu se nameni, sve prihvata bez drame i nekih reakcija.

Napadace ga da je litvanska prevara i da ne moze da ubaci nista a covek ispali tek 3-4 suta tokom cele utakmice, za tako malo tesko da moze da udje u neki ritam ali nadam se da ce i njemu da se otvori neka utakmica.

Shvatam ja da je Kalina kicma ekipe i to ne treba da se menja ali nece biti ni prvi put da se ovde napise da moze da mu se nadje vise minuta i veca uloga.

• Like 20
  • Thanks 1

6 minutes ago, nunilo said:

Bas nista.

Posmatrao sa ga sinoc na kraju utakmice igra na 25 razlike kao da je prvi minut, angazovano u odbrani, nema lakih poena jer je pravio neki faul, covek igra posteno kakva god uloga da mu se nameni, sve prihvata bez drame i nekih reakcija.

Napadace ga da je litvanska prevara i da ne moze da ubaci nista a covek ispali tek 3-4 suta tokom cele utakmice, za tako malo tesko da moze da udje u neki ritam ali nadam se da ce i njemu da se otvori neka utakmica.

Shvatam ja da je Kalina kicma ekipe i to ne treba da se menja ali nece biti ni prvi put da se ovde napise da moze da mu se nadje vise minuta i veca uloga.

Msm sutira 37.5% za tri, tako da ovo da ne moze da ubaci nista ne shvatam, koji procenti se ocekuju od njega?

3 minutes ago, elmulinho said:

Msm sutira 37.5% za tri, tako da ovo da ne moze da ubaci nista ne shvatam, koji procenti se ocekuju od njega?

Ma ocekuje se da ubaci svaki sut koji sutne al to je nemoguce a jos ako je na terenu xy minuta a za to vreme uputi 2-3 suta al u razmaku od 5-6 napada izmedju svakog. I onda se cudis kako promasuje a zna da se desi da ne primi loptu par napada...

• Like 2

7 minutes ago, elmulinho said:

Barem 75%, da bi se iskupio za onolike izgubljene lopte. 

Meni su i on i Dobrić baš zahvalni igrači, žrtve su glomazne selekcije, ali svaki minut koji dobiju odrade profesionalno. Rokas je jedan od retkih koji se pojavio u derbiju. 

• Like 2

11 hours ago, djenkoslav said:

Jel moze neko ko je bio u Areni da da ocenu atmosfere? Meni delovalo otuzno. Cak i onaj period kad smo sipali i odvajali se bilo dosta pozorisno. Bile dobre "stojece ovacije" Dobricu, ali osim toga dosta tanko (pritom ne racunam period kad smo vodili 20+).

Nije bilo bas tako.

Dobro navijanje je bilo, posebno u 3/4. Svakako bolje nego u derbiju (gore od onog tesko da moze).

Na kraju meca je vec postalo meh, i navijaci otaljavali posao. Tad krenula i grupa sa pozdravima bratskim navijackim grupama, sto ostatak Arene nije bas ispratio u potpunosti pa je malo utihnulo.

Арманију фали комплетна петорка скоро и то јако добра а добили Фенер у гостима.Италијанска турнеја се обично лоше завршавала кад имамо велика очекивања..

• Like 3

Svidja mi se Dobrić kad ne igra s loptom jer je s istom na "vi'".

Znači tranzicija, utrčavanja, i kad je sam na 45° ili u ćošku da uzme šut.

To je njegova igra...

Čim je lopta kod njega i treba nešto da kreira to je pakao. Gedraitis slična priča. 

• Like 12