Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

414 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      102
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      102
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      16
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      328
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      69
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      168

Recommended Posts

1 minute ago, elmulinho said:

I nastavice da bude, sve dok imamo igrace koje niko drugi u Evropi nece, mi cemo imati taj finansijski teg

Mozda bi neko od njih mogao u FMP posto krene tranzicija.  Kako sam cuo mladje kategorije nemaju vise one uslove kakve smo imali kad je FMP bio u nasem sistemu, tj. dok je Covic bio u sedlu. Dakle tektonska ploca se krece treba ocekivati vrlo brzo taj razlaz i u seniorskom delu pa da neki od ovih Covicevih vedeta u Zvezdi malo pojaca ambiciozni projekat iz Zeleznika.

• Like 1

Pobeda sutra samo trenutno gasi požar, ali to će biti trenutno sve do prvog sledećeg poraza , gde će se opet stvoriti pritisak za narednu utakmicu i sve tako u krug.

Poraz opet sa druge strane dovodi do 5-7, što opet nije dokaz da se nećemo iscupati na kraju.

Ovde treba gledati dugoročno,  a ne ići od meča do meča.

Bojim se da nemamo luksuz da čekamo Bolomboja,  jer će trpeti rezultati..mi alternativu za njega nemamo, t.j imamo dva čoveka koji su 5 nivoa ispod i samo se vode na terenu da su tu.

• Like 1

50 minutes ago, Урош19 said:

Ali ovi zaključci posle jedne utakmice su najjači, posebno što se menjaju iz kola u kolo.

Sve i da jesu oživeli pobedom u derbiju ne znam što vas to uopšte dotiče, valjda gledamo naše rezultate.

Pa ozivjeli smo konkurenta za play in a mogli smo ih definitivno precrtati.

• Like 1

Just now, Borky said:

Pa ozivjeli smo konkurenta za play in a mogli smo ih definitivno precrtati.

Videćemo koliko su oživljeni, to što su povezali 2 pobede može a i ne mora ništa da znači. Poenta mog upisa je bila da je dosta forumaša sklono preteranim reakcijama i u pozitivnom i u negativnom smislu.

• Like 3

Mislio sam da samo u real life-u može mi pripadne ozbiljna muka kakve sve pizde i katastrofičari navijaju za Zvezdu. Očigledno i ovo mesto sve više poprima primese tih paničnih sunđerbobova. Više dostojanstva, vere i ljubavi stvarno nije zgoreg. 

Sutra će biti baš odlično zezanje. Štutgart je ostavio pelcer. Dobijamo. 

• Like 11

7 minutes ago, srlepajce said:

Ma nebitno da li smo ih oziveli ili ne, ono je nasa najbednija utakmica godinama unazad

Jednostavno sve je bilo bedno od trenera do pojedinih igraca

Pojacava tu posranost naravno sto je u pitanju veciti rival ali skoro ne pamtim da sam se osecao  ko posran golub citavih nedelju dana

Apsolutno! Odradili nas kao prosecnog aba ligasa. Bas smo bili nemocni u svim segmentima igre.  Govor tela i izjave igraca samo pojacavaju utisak da nije dobro. Jbt ne sjecam se da je neki igrac izjavio da nije mogao distati cjelu utakmicu jer ga stalno neko prati, eto koliko je ta nemoc bila. 

Daj boze da gresim i da momci vaskrsnu al nekako mi sve djeluje melahonicno.

• Like 2

Taj derbi je izgubio Sveropulos i niko više. Od same pripreme utakmice,  pre svega mentalne,  gde igrači nisu bili glavom prisutni na meču. Onda samo njegovo vodjenje utakmice, uključujući izmene koje je radio. Njegov poraz 1/1.

Sa druge strane treba arhivirati tu utakmicu  , ne mozemo se non stop vracati u nazad.   ...već sutra je nova utakmica, i izvući pouke.  Ovo je sport, ne možeš večito pobedjivati, svakoj seriji dodje kraj.Mi smo prošle godine usli u sezonu sa dva uzastopna poraza od njih pa je dosla serija pobeda .Vreme je za novi početak. 

Edited by No name

22 minutes ago, Igor_ said:

Bas paklen raspored nam sledi. Koji broj pobeda predvidjate u narednih 10 u el? 

Ne znam kakav je raspored, osim sledeca 3 kola.

Dakle treba da dobijemo Bajern na svom terenu, u gostima stvarno jako los Virtus i solidan Armani.

Meni je to skroz okej raspored. Nista prelako, a i sta moze biti prelako u jurologu, a nista ni pretesko.

Inace, od svih poraza, najteze mi je pao poraz od Barse.

Ali ubedljivo najteze i jos se pitam kako smo to uspeli da izgubimo.

• Like 2

2 minutes ago, BojanaCZV said:

Ne znam kakav je raspored, osim sledeca 3 kola.

Dakle treba da dobijemo Bajern na svom terenu, u gostima stvarno jako los Virtus i solidan Armani.

Meni je to skroz okej raspored. Nista prelako, a i sta moze biti prelako u jurologu, a nista ni pretesko.

Inace, od svih poraza, najteze mi je pao poraz od Barse.

Ali ubedljivo najteze i jos se pitam kako smo to uspeli da izgubimo.

BAJERN, Milan, Virtus,  OLY, Efes , MAKABI, Barsa, Baskonija,  PARIZ, FENER, MONAKO. 

To je narednih 10 posle Bajerna. 

• Thanks 1

Necemo se mi lako rijesiti Sferopulosa i da izgubimo sledece tri utakmice. On sigurno podnositi ostavku nece, a ne znam da li gosn. Drcela ima cojones da uradi sam.

U Makabiju su ga navijaci otjerali kao grobari Stanoja, kad je izgubio od Hapoela polufinale kupa, nadam se da necemo i mi morati takve poteze raditi, ali mozda necemo imati drugog izbora.

• Like 1

34 minutes ago, Sokmeniki said:

Necemo se mi lako rijesiti Sferopulosa i da izgubimo sledece tri utakmice. On sigurno podnositi ostavku nece, a ne znam da li gosn. Drcela ima cojones da uradi sam.

U Makabiju su ga navijaci otjerali kao grobari Stanoja, kad je izgubio od Hapoela polufinale kupa, nadam se da necemo i mi morati takve poteze raditi, ali mozda necemo imati drugog izbora.

A što nismo takve poteze radili glede Čovića udbaša i njegovih kombinacija?

Edited by Bejn

6 minutes ago, Bejn said:

A što nismo takve poteze radili glede Čovića udbaša i njegovih kombinacija?

Zato sto:

- Ove godine imamo najveci budzet u istoriji kluba

- Po prvi put ikada smo zadrzali sve nosioce

- Trener je imao odrijesene ruke u izboru igraca

- Glavni je krivac za najvecu bruku u zadnjih 10 godina

Zbog svega ovog trener prvi treba da odgovara. A predsjednika smo dobili novog, zar ne? Covic je otisao na vrhu, sa triplom krunom.

• Like 1