Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

410 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      124
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      101
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      101
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      15
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      326
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      67
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      6
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      71
    • Niko!
      167

Recommended Posts

Just now, TB Told said:

Ta dvojica su igrala praktično za Partizan svojih 15 minuta, i nikakvo spinovanje to ne može promeniti.

CMM je odiigrao loše, a za ovu dvojicu nema reči da se opiše njihova igra i učinak na terenu. Dobiti utakmicu tako što ti 15 minuta niko ne igra centra ne može ni jedna ekipa-

Frank Bryan Ntilikina 8 poena, 7 skokova, 4 asistencije.

Da da, Plavsic 2:56 u 1/4 i 2:24 u 4/4 kad je sve rijeseno. Uros Plavsic KRIVAC

• Like 1

12 minutes ago, berti said:

Nego, postoji li trenutak kada ne treba da bude puna podrska onima koji preplacuju pojedine igrace i onima koji dozvoljavaju jednom igracu da radi sta hoce.

Ta tribina je nekada bila faktor koji je terao igrace da daju maksimum jer su znali da ce tribina reagovati na njihovo lelemudisanje ma terenu. Sada sta god da urade, sledi podrska. Super

O kakvom lelemudisanju se priča, ljudi su na 5 pobeda u el, sa 2 meča koja smo izgubili, a mogli smo da ih dobijemo da su su sudije sudile onako kako je trebalo.

Ako je to trenutak kada treba da se prestane sa podrškom onda ok.

4 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Mike Daum 6/24 za 3 poena u EL. Ne znam ni kad je dao ovih 6. 

U Aba je to mnogo bolje, 6/16. Poslednja pogodjena protiv Buducnosti prije mjesec dana.

Opa targetiraju se stranci?Jel se iznose ovakve statistike za domace?

• Like 6
  • Ha-ha 1

Just now, Abizolirni said:

Ovako ce biti ( patnja ) dok god se Boki ne vrati i ne dobijemo tu sirinu kad budu udvajali na njemu.

To tada da se molimo bogu da se Petrusev ne polomi posto imamo mitrovica i Plavsica koji ne mogu da sacuvaju ni nacrtanu ovcu na papiru.Pa ljudi nas je kreso Ljubicic i djordje gagic bukvalno ponizavali Mitrovica u direktnom duelu, o cemu mi dalje da pricamo da se nadamo necemu u evroligi sa njima. Upravu imamo majgoru u evroligi sram ih bilo sve sns placenike na celu sa onim glavonjom koji menja tecu

• Like 10
  • Ha-ha 1

Just now, Mile1 said:

To tada da se molimo bogu da se Petrusev ne polomi posto imamo mitrovica i Plavsica koji ne mogu da sacuvaju ni nacrtanu ovcu na papiru.Pa ljudi nas je kreso Ljubicic i djordje gagic bukvalno ponizavali Mitrovica u direktnom duelu, o cemu mi dalje da pricamo da se nadamo necemu u evroligi sa njima. Upravu imamo majgoru u evroligi sram ih bilo sve sns placenike na celu sa onim glavonjom koji menja tecu

Mile1 Kako dalje?  Da li ce ovo biti dovoljno da se podvuce crta i da se neki koraci ipak preduzmu.

I Teu je nestalo večeras hrabrosti. Ostaje u jednom trenutku sam na šutu za 3, ima sve vreme ovog sveta, al cvrc, i on se ucvikao. Treba i znati kad je dosta, što da muči i sebe i klub. Ako toliko voli košarku, okej, eto ti ABA liga pa udri brigu na veselje.

• Like 3

Just now, Miki28 Teoljub said:

Frank Bryan Ntilikina 8 poena, 7 skokova, 4 asistencije.

Da da, Plavsic 2:56 u 1/4 i 2:24 u 4/4 kad je sve rijeseno. Uros Plavsic KRIVAC

Do sutra možeš da pokušavaš, da se prvo praviš naivan da ne znaš na koju dvojicu centara sam mislio ili kao sad da razdvajaš duo iz snova, ali ti ne vredi, ekipa kojoj su centri Plavšić i Mitrović, koji zbirno ostvare jedan skok i to pola minuta pred kraj, a koji pored toga ne igraju ni odbranu ni napad, ne može nikoga da dobije i to je to. CMM je uradio bar nešto, ova dvojica ništa.

• Like 1

5 minutes ago, TB Told said:

Do sutra možeš da pokušavaš, da se prvo praviš naivan da ne znaš na koju dvojicu centara sam mislio ili kao sad da razdvajaš duo iz snova, ali ti ne vredi, ekipa kojoj su centri Plavšić i Mitrović, koji zbirno ostvare jedan skok i to pola minuta pred kraj, a koji pored toga ne igraju ni odbranu ni napad, ne može nikoga da dobije i to je to. CMM je uradio bar nešto, ova dvojica ništa.

Jel 1 skok u 40 minuta?

CMM prvi plej ekipe 2 poena, 6 skokova, 9 asistencija.

Frank Bryan Ntilikina 8 poena, 7 skokova, 4 asistencije.

2 miliona za barem nesto🤣🤣🤣

Edited by Miki28 Teoljub
typo

Pokušavam da pojmim našu energiju s ove utakmice i nikako mi ne ide. Još na zagrevanju sam komentarisao sa drugarom kako svi izgledaju kao mrtva puvala, kilavi, oborenih pogleda. Kao da su došli na klanje, kao da su oni sa skorom 2-8 izašli da igraju pred 20k grobara.

Vidim da Sfero priča kako su izgoreli od prevelike želje, ja ž od želje nisam video večeras.

• Like 6

7 minutes ago, Brajant Danston said:

Biće da sam bio u pravu, nažalost.

Odigrali smo užasan meč, a Partizan svoj najbolji u ovoj sezoni. Ne mogu da razumem da neko ovde kaže da nisu ništa posebno odigrali, Želimir je odlično pripremio meč i odlepili bi se i ranije da su pogađali otvorene šuteve za tri u prvom poluvremenu.

Isto tako ne razumem da se nakon jednog lošeg meča tera Sferopulos. Jedina zamerka je što mora da uspostavi autoritet nad Teom, ali uz to mora da se zahvali i Luki Mitroviću. Ono što ovaj čovek igra je jedna velika sramota.

Ako to ne može da uradi, bolje neka sam ode.

A i previše bi bilo da smo ih pobedili devet puta zaredom, da se ne lažemo.

Sledeći meč u Evroligi je meč sezone, upamtite to. Tu će se videti ima li ova ekipa karakter za nešto više.

I za kraj, imam utisak da previše hvalimo kad pobedimo, ali da dosta više kudimo naše igrače i trenera kad izgubimo, a to kažem jer je ovo u Evroligi bio možda i prvi loš meč u sezoni, ako izuzmemo Real gde smo išli rekreativno.

Oni jesu odigrali svoj najbolji meč ali nisu odigrali ništa posebno. Lako je igrati kad naspram sebe nemaš odbranu. Lako je igrati kad protivnički centri imaju samo jedan skok za celu utakmicu a i taj jedan se desio u poslednjem minutu. Lako je igrati kad ti protivnički igrači bacaju loptu u ruke ničim izazvani. Lako je igrati kad naspram sebe nemaš trenera već diletanta koji apsolutno ne vlada ekipom i vodi meč po planu zacrtanom pre utakmice a ne na osnovu dešavanja na terenu. Oni ovom igrom i ovakvim procentom šuta ne bi dobili ni Albu.

• Like 1

Tezak poraz i sad smo u situaciji da je Bajern must win. Energetski su nas pojeli, iz cvrstine dolazili do samopouzdanja, a nama je samopouzdanje sve vise curelo i niko nije smeo da povuce. CMM alibi igra, Kalinu su dobro zatvorili da ne primi loptu za igru na niskom postu, organizacija igre kriminalna i to je to. Sfero bas lose spremio tekmu, a igraci usli sa ubedjenjem da ce da ih pregaze i kada su se sudarili sa njihovom agresivnosnju dosla blokada u glavama. Atmosfera krajnje mucna, ni tribina nije donela energiju koja je nedostajala. Idemo dalje, obija nam se o glavu nedovodjenje centra, ali svakako ne pomosljam na teranje Sfera i dovodjenje Saleta, jer mislim da Sale nije bolji.

• Like 1

Čemu analiza igrača pojedinačno, ljudi.. Pa trener je sve i svja.

Čoveku igra 12 igrača, komunistički da se ko ne uvredi, ovi su igrali sa trenutno najboljima, bez Lakića, Nakića, Bošnjaka itd. Drugo, sistem igre nije prilagođen najskupljim i najboljim igračima. Sistem prilagođavamo 11-om i 12-om igraču da od njih izvučemo nešto.

Izvlačili smo se par puta, znali smo da ako tako nastavimo prestaće izvlačenje.

Nastavili smo i to je to, plej of je otplovio, plej in možemo još da uhvatimo ali je potreban rez, ako ga ne bude nastavljamo sa istom politikom. Nekog ćemo sporadično unakaziti, ali generalni trend 11. mesto.

• Like 1

13 minutes ago, Don Dusko said:

Opa targetiraju se stranci?Jel se iznose ovakve statistike za domace?

Daum je odigrao loše, pa je opet imao bolji učinak nego "ić" duo iz snova koje se on ubi braneći.

• Like 1

Just now, TB Told said:

Daum je odigrao loše, pa je opet imao bolji učinak nego "ić" duo iz snova koje se on ubi braneći.

Jasno, nije mi to problem vec kad se ovako vadi statistika za Daume, CMMove al se zato cuti za neke druge. Tj selektivno...

Jeste odigrali su lose i za kritiku je svakako ali problem je sto za te druge dobra utakmica je statisticka greska.

15 minutes ago, keli165 said:

O kakvom lelemudisanju se priča, ljudi su na 5 pobeda u el, sa 2 meča koja smo izgubili, a mogli smo da ih dobijemo da su su sudije sudile onako kako je trebalo.

Ako je to trenutak kada treba da se prestane sa podrškom onda ok.

Puna podrska Dedi, Teu, Luki.. Cime su je zasluzili? Puna podrska onima koji su dozvolili da Luka i Plavsa budu centri? Ma super.

A koji je to trenutak. Kad je crvena linija. Mada smo sa severa o toj crvenoj liniji ranije slusali, pa mrcina na vlasti pređe tu liniju, a reakcije jok

5 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Sta je DeDa skrivio vcrs?

Ništa. Ovo veceras mu je bila najbolja utakmica. Da je više takvih...

• Like 3