Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

479 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      113
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      116
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      365
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      90
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      12
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      114
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
11 hours ago, goldberg bcd said:

Tada se jasno videlo koliko je Covicu licno stalo do KKCZ - em je unistio u korenu svaki pokusaj da se kroz filijalu napravi neki igrac koji ce da bude u rotaciji kluba, em je gurao svog sina na poziciju drugog pleja i tako se sprdao sa sezonom u EL. Toliko o njegovom sistemu koji nije ni postojao, zapravo klub samo zavisi od hira Oca Nacije pa je tako sezona 2017/18 obelezena kao jedna od gorih jer je doveden anonimus za trenera i prodat citav tim. Pa onda mozemo da se setimo i sezone 2022/23, kada je klub imao novca, ali ni priblizno kao do sada - prvi plej je bio izvesni Adams, a trener Vlada Jovanovic. A onda je odjednom kes stigao pa se imalo i za Vildozu i za Campazza. 

Ne, najbolji sistem je bio o 1990 - 2010 kada je Zvezda ponižavana, kada su joj otimali igrače, koševe, grb, kada su Buducnost i Partizan osvajali titule sa igračima koji su igrali i selektovani u Zvezdi, sa ogromnom podrškom i logistikom saveza, malverzacijama sa sudijama i sl. 

Budućnost je državni projekat sa 3 miliona evra budzeta u državi od 600.000 stanovnika isto kao što su Partizan i Zvezda su državni projekti sa 40 miliona evra u državi od 7 miliona stanovnika. Ne vidim tu nikakvu razliku. A ova dva domaćinstva u plejofu nadam se da vam neće proći neopaženo.

• Like 6
  • Thanks 1
Posted
4 hours ago, СтелаРоса said:

Covic unistitelj Zvezde, sad sam sve cuo.  Moze mu se zameriti da nije uvek vodio klub na najbolji moguci nacin, ali je grebao i rukama i nogama da obezbedi klubu najbolje uslove, nije dozvoljavao da se drugi izivljavaju nad njim, ulazio je u sukobe sa Vujosevicem, Ostojom, Bokanom, pa cak i sa sopstvenom navijackom grupom. Jel treba podsecati na sta je KKCZ licio pre njegovog dolaska? Inace temelji uspeha Zvezde u prethodnoj deceniji su postavljeni jos 2012/13 godine sa pojedinim domacim igracima koji su u narednih 10-ak godina (neki su i dalje tu) uglavnom bili zajedno u klubu i donosili rezultate. Ne mozes reci da neki sistem nije postojao sa Radonjicem, Lazicem, Mitrovicem, Simonovicem, Kalinicem, a malo kasnije i Dobricem i Davidovcem. To sto taj sistem danas u 2025. vise ne moze da pravi rezultate a mi smo i dalje nekako ostali zaglavljeni u njemu jeste za kritiku i analizu, samo je prestrogo nazivati nekoga unistiteljem kluba zbog toga.

Ovako može samo kada bi se posmatrao broj domaćih trofeja bez konteksta.

Prvo Čović nije bilo kakav sportski tj. košarkaški radnik, iako on misli da jeste, a u to je ubedio i deo navijača. Razlika između Mijailovića i Drćeliča sa jedne strane i Čovića sa druge strane, je samo što je Čović sa daleko dužim iskustvom u koruptivno/kriminalnom miljeu kakva je naša država u proteklih par decenija.

O Čovićevom sportskom znanju dovoljno govori to što je FMP bio 2011. takmičarski bio na nivou Pavlovićeve i Uvalinove Zvezde.

Čović nije stvorio bilo kakav sistem u Zvezdi, sem ako se redovne smene trenera, "šilbovanja" i redovne pokušaje da njegov sin dobije igračku ne smatraju sistemom. Prvi plasman u EL je izboren srećno na F4 u Laktašima, nakon što je smenio dva trenera u toku sezone i nakon što je sin prvi put oteran iz Zvezde od strane navijača. Sledeće sezone Zvezda takmičarski nije izborila EL jer je Čović u sred sezone odlučio da je Šilb nezahvalni stranac, bez koga se može.

O sistemu se može govoriti samo za vreme Radonjića, čiji ostanak nije posledica vizije Čovića, već borbe za drugim delom SNS za prevlast u klubu, koja struja je želela zvučnije ime, a Čović je procenio da je bolje da podrži Radonjića, koji će mu zauzvrat biti lojalan. Osim Lazića, svi ostali igrači koje pominješ su značajnu ulogu dobili kod Radonjića.

Čovićev sistem se najbolje vidi od 2017. i prvog Radonjićevog odlaska, a to su trener početnik, recikliranje domaće osnove, smene trenera u u prvom delu sezone, pokušaj da sinu obezbedi igranje EL u sezoni kad smo imali malo bolje finansije i uglavnom rekreativno igranje EL. 

Jedino što se Čoviću može priznati je uspešno valjanje u domaćem blatu, sa kolegama kriminalcima. 

Ova sezona nije katastrofa, kako se želi predstaviti, već je u celini za blago prelaznu ocenu, uprkos Čovićevoj zaostavštini u kadrovskoj i sportskoj politici.

• Like 7
Posted
28 minutes ago, TB Told said:

Ovako može samo kada bi se posmatrao broj domaćih trofeja bez konteksta.

Prvo Čović nije bilo kakav sportski tj. košarkaški radnik, iako on misli da jeste, a u to je ubedio i deo navijača. Razlika između Mijailovića i Drćeliča sa jedne strane i Čovića sa druge strane, je samo što je Čović sa daleko dužim iskustvom u koruptivno/kriminalnom miljeu kakva je naša država u proteklih par decenija.

O Čovićevom sportskom znanju dovoljno govori to što je FMP bio 2011. takmičarski bio na nivou Pavlovićeve i Uvalinove Zvezde.

Čović nije stvorio bilo kakav sistem u Zvezdi, sem ako se redovne smene trenera, "šilbovanja" i redovne pokušaje da njegov sin dobije igračku ne smatraju sistemom. Prvi plasman u EL je izboren srećno na F4 u Laktašima, nakon što je smenio dva trenera u toku sezone i nakon što je sin prvi put oteran iz Zvezde od strane navijača. Sledeće sezone Zvezda takmičarski nije izborila EL jer je Čović u sred sezone odlučio da je Šilb nezahvalni stranac, bez koga se može.

O sistemu se može govoriti samo za vreme Radonjića, čiji ostanak nije posledica vizije Čovića, već borbe za drugim delom SNS za prevlast u klubu, koja struja je želela zvučnije ime, a Čović je procenio da je bolje da podrži Radonjića, koji će mu zauzvrat biti lojalan. Osim Lazića, svi ostali igrači koje pominješ su značajnu ulogu dobili kod Radonjića.

Čovićev sistem se najbolje vidi od 2017. i prvog Radonjićevog odlaska, a to su trener početnik, recikliranje domaće osnove, smene trenera u u prvom delu sezone, pokušaj da sinu obezbedi igranje EL u sezoni kad smo imali malo bolje finansije i uglavnom rekreativno igranje EL. 

Jedino što se Čoviću može priznati je uspešno valjanje u domaćem blatu, sa kolegama kriminalcima. 

Ova sezona nije katastrofa, kako se želi predstaviti, već je u celini za blago prelaznu ocenu, uprkos Čovićevoj zaostavštini u kadrovskoj i sportskoj politici.

Kao sto sam rekao, to su sve stvari za analizu kao sto si upravo i uradio, ali ja sam se osvrnuo na ono da je Covic unistitelj Zvezde. Da je to istina nisam siguran da bi ga navijaci drugih klubova toliko mrzeli. Da li je po tebi Covic unistitelj naseg kluba?

Posted
On 6/2/2025 at 7:50 PM, Utopista said:

Ubiše me ove reklame. Otkucao sam dugačak post i hteo da kliknem i ugasim reklamu i otvorio je i kada sam se vratio nije bilo posta... 

Evo ukratko.  Sve si u pravu zaista.

Patio sam što smo loši u basketu koji obožavam, još je sa druge strane bio bahati Duško koji je samo solio rane - svesno i kvarno.  Video sam iz te perspektive koliko je to odvratno.  Priznajem radovao sam se kada im se Čović svetio i obožavao sam Radonju kojeg volim i sada.

Ali stvarno je za moj želudac sve ovo otišlo predaleko. I tu opet najmanje mislim na basket.

Zašto ne možemo biti normalna država. Da nam klubovi žive od sposobnosti uprave na tržištu i od naših članarina. Pa prvi bih dao 50 evra godišnje za člansku kartu i bio ponosan i navijao za svoj klub ma koju ligu igrao. Jebeš trofeje ako nisi kompleksaš najmanje su oni bitni. Bitna je borba, poštenje, želja... Evo sada trofeja nikada više u svim ograncima SD a navijača sve manje.

Negde mora da se prekine taj krug zla, taj matriks. Meni je granica bila pre par godina.  Borim se koliko mogu stvarno. Ovo na forumu je smešno, 1%.  I ako ne očekujem niti mi treba bilo šta. Mator sam, nemam ni decu i baš me briga za bilo kakav lični interes - samo bih voleo da doživim normalnost. Da ne idemo večito mimo sveta. Zašto svuda mogu biti privatni klubovi a samo ovde mora ovako?  Mislim znam odgovor...

Izvinite stvarno svi što sam prosuo žuč opet.  Ovde su stvarno mahom dobri likovi. Zato i pišem samo ovde, a pisao sam još na KošarkaRs dok je bio maltene jedini forum. Ovo je ostalo jedino svetlo mesto. I mislim da treba da ostane zapisano da je ovde bilo ljudi koji nisu pristajali. Da je to korisno i časno i za sam forum.

Zaista se još jednom svima izvinjavam i gledaću da ne pišem. Ali nekada se osećam kao da mi je neki bahati smrdljivi ološ kidnapovao prvu ljubav, i izlije se iz mene jad i gorčina...

Ovo kao da sam ja pisao. Ko zna, možda i jesam? Zaboravio sam danas da popijem terapiju, sve je moguće. A možda su u šumi i jogurt nema koske...

Posted

Rekla me nam jebaše majku majčinu. Nigde jos nisam ovo video da svakih 10 sekundi iskace neko sranje, da ne moze post da se otkuca ni pročita.

• Like 6
  • Ha-ha 1
Posted
14 minutes ago, Rojo said:

Rekla me nam jebaše majku majčinu. Nigde jos nisam ovo video da svakih 10 sekundi iskace neko sranje, da ne moze post da se otkuca ni pročita.

Koristi brave browser 

Posted
17 hours ago, Mikel said:

Budućnost je državni projekat sa 3 miliona evra budzeta u državi od 600.000 stanovnika isto kao što su Partizan i Zvezda su državni projekti sa 40 miliona evra u državi od 7 miliona stanovnika. Ne vidim tu nikakvu razliku. A ova dva domaćinstva u plejofu nadam se da vam neće proći neopaženo.

Naravno da postoji razlika osim ako po tebi klubovi iz Turske treba da imaju budzet od 200 miliona evra? Dalje, ako Srbija ima 7 miliona stanovnika, a CG 600 000 kao sto kazes, pa kako to da se Srbija svela na dva kluba u moru amaterizma? Pa to je kao da pricamo o Monacu, drzavici koja ima jedan fudbalski i kosarkaski klub. No, to je pitanje za nase vajne patriote koje bas briga za predmet njihovog patriotizma, nego svi treba lepo da brane Srbiju i Kosovo iz Beograda i svi Srbi, ma odakle su, treba da podrzavaju iskljucivo dva kluba.  

Posted

@goldberg bcd Pokusao sam grubo da uporedim drzavne pare koje se daju za košarkaške klubove u dve drzave, per capita. Ako se ti kao poreski obveznik Crne Gore /npr/, brines kako se bespotrebno bacaju pare srpskih poreskih obveznika, onda ti skrecem pažnju da prvo sagledas i analiziras kako drzava CG baca istu kolicinu novca na istu stvar. Dakle nema bitne razlike kada se posmatra koliko to opterecuje jednog stanovnika ili iz ugla jedne individue. 

Drugo, u kontekstu trzista, atraktivnosti proizvoda, mogao bi neko Bud da projektuje kao neki balkanski Monaco sa 20 miliona budzeta, da napravi novu halu od 15 hiljada mesta, proda ulaznice za 10 miliona evra i izbori se za svoje mesto u EL. Ali, da li je to realno i ostvarivo, pitanje je. Iz CG, BiH, unutrasnjosti dolaze ljudi redovno da bi gledali el u Bgd, hale su pune, ulaznice prodate.

Ako me pitas, dal je realno da se trosi po 20 miliona, verovatno nije,  ali sa 5 miliona niko vise ne zna da napravi konkurentan EL tim, pa ni najbolji el trener ikad.

• Like 1
Posted
56 minutes ago, Mikel said:

Ako me pitas, dal je realno da se trosi po 20 miliona, verovatno nije,  ali sa 5 miliona niko vise ne zna da napravi konkurentan EL tim, pa ni najbolji el trener ikad.

Nisam video i nemogu da komentarišem

• Ha-ha 3
Posted
39 minutes ago, Perkos2 said:

Valjda će doći dan kad će Štimac rukovoditi sa KKCZ

Baš deluje kao kapacitet za to, istakao je 1 jaku kandidaturu ovim genijalnim tvitom:

On 6/3/2025 at 2:48 PM, NMX said:

Sve je ok braćo. Našli smo razlog propasti sezone.

Sve je ovo zbog:

1. baksuza

2. onog sto kontrolise zvezdu

3. sfera

Na hrabrosti i istrajnosti u borbi protiv ovog režima mu svaka čast, al' to nema baš nikakve veze sa rukovođenjem košarkaškim klubom. 

• Like 24
Posted
1 minute ago, Perkos2 said:

Za razliku od njega drčela je pun iskustva u košarci

1 minute ago, Perkos2 said:

Za razliku od njega drčela je pun iskustva u košarci

Prilicno glup odgovor, lik je napisao zasto Stimac nije dobar za to mesto, a ne zasto Drcelic jeste.

Meni se licno povraca od toga da samo iz razloga sto je neko opozicionar sve sto on kaze je super i on bi mogao da bude sve pa i sjajan astronaut.

• Like 19
Posted
21 minutes ago, bosMan_jr said:

Prilicno glup odgovor, lik je napisao zasto Stimac nije dobar za to mesto, a ne zasto Drcelic jeste.

Meni se licno povraca od toga da samo iz razloga sto je neko opozicionar sve sto on kaze je super i on bi mogao da bude sve pa i sjajan astronaut.

Odgovor je adekvatan brzopoteznoj odbrani likova koji sad vode KKCZ. Štimca sam uzeo kao primer nekog ko bi pošteno vodio klub, da li i uspešno što se tiče rezultata uvek ostaje pitanje. Ali meni nije problem da navijam za KKCZ koji i ne osvaja trofeje ako znam da se ne muva sa ugovorima igrača.

• WOW 1
Posted

A šta ćemo one tamo četvrte godine kad otplešemo svoje u EL, a u međuvremenu izađemo iz ABE..? Da postanemo Cibona..?

Neće ta EL da bude večno tu za nas.

Posted

Ne Perkose niko ne govori o kompetetnosti Drcele.Svi znamo za njegovu sposobnost.

Vec je upitanju Vladina kompetetnost koja se dosta poklapa iako je opozicionar.

Njemu svaka cast sto je stao i sto se eksponira u ovoj borbi i tu ga podrzavam 1000% a za Zvezdu jbg...

• Like 3
Posted (edited)

Meni je najsmešnije što kad god se neke reorganizacije koje se vode po forumima i kada hoće nekom bivšem igraču da dodele neku ulogu u klubu prvo se hvata mesto Neše Ilića.

Valjda ljudi misle da je njemu posao da se glupira i gubi pored klupe a ne da ima jedan od najodgovornijih poslova u klubu kad kažem poslova može se odnosti na dobru množinu. 

Na stranu što svi koji su pobrojani ne bi ni u ludilu radili njegov posao a i da hoće teško da su sposobni, a i da je to nešto lagano ne bi on prikupio ovoliki staž pod raznim upravama i stanjima u klubu skoro pa sigurno. 

Edited by Bobby Shurda
  • Like 5
Posted
1 hour ago, Bobby Shurda said:

Meni je najsmešnije što kad god se neke reorganizacije koje se vode po forumima i kada hoće nekom bivšem igraču da dodele neku ulogu u klubu prvo se hvata mesto Neše Ilića.

Valjda ljudi misle da je njemu posao da se glupira i gubi pored klupe a ne da ima jedan od najodgovornijih poslova u klubu kad kažem poslova može se odnosti na dobru množinu. 

Na stranu što svi koji su pobrojani ne bi ni u ludilu radili njegov posao a i da hoće teško da su sposobni, a i da je to nešto lagano ne bi on prikupio ovoliki staž pod raznim upravama i stanjima u klubu skoro pa sigurno. 

I ne samo u klubu nego i u reprezentaciji. Team manager je baš odgovorna pozicija. Izguglajte malo šta osoba zaposlena na tom mestu radi.

• Like 3
Posted
12 hours ago, Mikel said:

@goldberg bcd Pokusao sam grubo da uporedim drzavne pare koje se daju za košarkaške klubove u dve drzave, per capita. Ako se ti kao poreski obveznik Crne Gore /npr/, brines kako se bespotrebno bacaju pare srpskih poreskih obveznika, onda ti skrecem pažnju da prvo sagledas i analiziras kako drzava CG baca istu kolicinu novca na istu stvar. Dakle nema bitne razlike kada se posmatra koliko to opterecuje jednog stanovnika ili iz ugla jedne individue. 

Ja nisam poreski obveznik CG, ne zivim tamo, ne znam ni odakle si dosao do zakljucka da zivim tamo? Zato sto podrzavam KKB protiv KKCZ? Pa kao prvo, ako tamo u CG mogu da navijaju za klub iz Beograda, mogu i ja iz Beograda da navijam za klub iz CG, a drugo, jasno je zasto podrzavam KKB - zato sto su KKP i KKCZ u ovom obliku pretnja uspostavljanju normalnog takmicenja i onoga sto je smisao sporta. 

Kamo srece da je u svim vecim gradovima u Srbiji (ili barem vecini) atmosfera na mecevima sa KKP/KKCZ onakva kakva je u PG, a ne da 20% navija za domacina, 25% zeva i gleda u telefon, a 55% navija za "nase". 

12 hours ago, Mikel said:

Drugo, u kontekstu trzista, atraktivnosti proizvoda, mogao bi neko Bud da projektuje kao neki balkanski Monaco sa 20 miliona budzeta, da napravi novu halu od 15 hiljada mesta, proda ulaznice za 10 miliona evra i izbori se za svoje mesto u EL. Ali, da li je to realno i ostvarivo, pitanje je. Iz CG, BiH, unutrasnjosti dolaze ljudi redovno da bi gledali el u Bgd, hale su pune, ulaznice prodate.

Dolaze jer ti klubovi imaju budzet od 20+ miliona evra. Ja se secam i meca protiv Bamberga (koji je KKCZ izgubila), kada je doslo 5-6 hiljada ljudi jer je Pero Antic igrao protiv tada slabog KKP, a onda rekao da ne moze da igra i EL. Niko to ne zeli da gleda.

Resenje je jasno - svi klubovi sa Balkana istupaju iz EL ili da se EL reformise pa da opet imamo prolaz tamo kroz ABA ligu (ili srpsku ligu, ako budemo imali treci klub koji moze da igra EL). 

Posted
59 minutes ago, goldberg bcd said:

Resenje je jasno - svi klubovi sa Balkana istupaju iz EL ili da se EL reformise pa da opet imamo prolaz tamo kroz ABA ligu (ili srpsku ligu, ako budemo imali treci klub koji moze da igra EL). 

Na koje klubove sa Balkana mislis. Na Turske i Grcke, plus dva srpska ili samo na srpske.

I u jednom i u drugom slucaju je rec o potpuno suludom scenariju.

Grke i Turke bas briga da zbog ABA istupaju iz EL, a EL se ne bi preterano potresla da oba srpska kluba istupe. EL mozda nema jasne planove, ali su tendencije vidljive. Trebaju im klubovi iz velikih i bogatih sredina. U tim zamislima nema mesta za Buducnost, jer se sa njom ne dobija apsolutno nista. Cak i kad bi navukli budzet od 20 miliona nisu dovoljno privlacni, jer dolaze iz zemlje od 600k stanovnika i grada od 170k stanovnikai pritom je rec o vrlo siromasnoj zemlji. Oni kao takvi nemaju ni jednu stvar koja bi mogla da bude primamljiva za El. Hapoel koji se rasipa novcem i najavljuje budzet od 40 miliona eura nije dobio visegodisnju licencu, vec samo ucesce kao pobednik EC. ExYu region nema argumente ni kapacitet da ucenjuje EL, vec se i ova dva srpska kluba uz velika ulaganja i prisustvo publike na svakoj utakmici u broju od otprilike 1/7 stanovnika Podgorice, grcevito bore za samo ucesce.

Posted
16 minutes ago, kokodakalo said:

Na koje klubove sa Balkana mislis. Na Turske i Grcke, plus dva srpska ili samo na srpske.

I u jednom i u drugom slucaju je rec o potpuno suludom scenariju.

Na klubove iz ex SFRJ.

Bas me briga za EL, to vise nije takmicenje vredno igranja. Neka prave svoju verziju NBA i neka im igraju trecerazredni Amerikanci i poneki penzioner. 

Isto vazi i za fudbalsku superligu, samo je sreca sto je taj projekat stopiran, pa onda i klubovi sa nasih prostora mogu da igraju LS. 

Jedna Baskonia ima zacementirano mesto u EL, iz jednog manjeg mesta u Spaniji, ali zato Galatasaray i Besiktas (koji imaju milione i milione navijaca) nemaju. Jasno je sta je bitno EL, sutra da se Don Milo vrati na vlast i sune ono sto Vucic radi sada, smeskali bi se zajedno i pricali kako je Buducnost klub sa velikom tradicijom i kako je takvom klubu mesto u EL. 

Posted
On 6/7/2025 at 1:09 PM, СтелаРоса said:

Kao sto sam rekao, to su sve stvari za analizu kao sto si upravo i uradio, ali ja sam se osvrnuo na ono da je Covic unistitelj Zvezde. Da je to istina nisam siguran da bi ga navijaci drugih klubova toliko mrzeli. Da li je po tebi Covic unistitelj naseg kluba?

Nije uništitelj, ali nije ni spasilac. Ključno je ovo boldovano, Čović se ponašao kao da je to njegov privatni klub, bez ikakve želje da na upravljačkom i (što je još gore) sportskom planu bilo ko ima značajnu ulogu sem njega, zato je i kadrovska selekcija ovakva kakva jeste, zato i fiks ideje sa trenerima početnicima. Zato ga nije ni zanimalo napredovanje kluba u EL, jer je svestan da je on nesposoban da sam to ostvari, a da deli uticaj sa drugima nije želeo. Navijačima se obraćao i pridobijao ih kroz najprostiji populizam.

2 hours ago, goldberg bcd said:

Koja je to zemlja ili još bolje koji je to klub napustio EL, pa da se povedemo za tim primerom. Ne računam Gran Kanariju koja je procenila da nema ništa od jednogodišnjeg igranja EL, već pitam koji je to klub koji nakon sezone u EL i prava da i dalje igra odlučio da je napusti? Pošto ne postoji ni jedan takav primer, teško da je pozivanje Srbije, Zvezde i Partizana da budu primeri dobronameran savet.

Posted
Just now, TB Told said:

Koja je to zemlja ili još bolje koji je to klub napustio EL, pa da se povedemo za tim primerom. Ne računam Gran Kanariju koja je procenila da nema ništa od jednogodišnjeg igranja EL, već pitam koji je to klub koji nakon sezone u EL i prava da i dalje igra odlučio da je napusti? Pošto ne postoji ni jedan takav primer, teško da je pozivanje Srbije, Zvezde i Partizana da budu primeri dobronameran savet.

Alba. 

Posted
2 minutes ago, goldberg bcd said:

Alba. 

Netačno, Albu su još prošle godine hteli da sklone, ove godine im je istekao ugovor i oni nisu imali nikakve šanse da igraju EL sledeće sezone.