Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

479 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      28
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      113
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      116
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      365
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      90
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      12
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      28
    • CMM
      13
    • Daum
      114
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      97
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, Čvarkov said:

Što se čudiš dokle smo došli!? Poslušnici sns kartela rade mnogo gore stvari od vređanja na osnovu fizičkog izgleda, samo zato što je neko podržao proteste. Inače jeste za ovu temu, vređa se trenutni igrač Zvezde na televiziji koja radi prenose tog kluba, doduše to radi užasno, kao i sve ostalo na toj splačini od televizije.

vredjanje ljudi na osnovu fizickog izgleda na televiziji koja je drzavna, koja se gleda sada svuda, je nivo ispod svega sto sam do sada cuo

• Like 3
Posted
5 minutes ago, ScepanScekicSto said:

vredjanje ljudi na osnovu fizickog izgleda na televiziji koja je drzavna, koja se gleda sada svuda, je nivo ispod svega sto sam do sada cuo

E moj Šćepane, pa oni na dnevnom nivou urade mnogo gore stvari na raznoraznim televizijama. Na RTS-u studente nazivaju teroristima i nacistima.

• Like 5
Posted (edited)
11 hours ago, ScepanScekicSto said:

Listam kanale iz dosade i na Areni debil Andjus... naravno standardno polivanje govnima partizana i zeljka..

ali, u naletu cega god... pravi uvod i kenja kako zahteva od Petruseva i nabraja igrace, i govori "krivousti Kalinic"

pa jebo mamu, da li smo do toga dosli...

bolesnik bolesni

da mu se taj kalinic najebe mame

Na stranu sve, ali kako si uspeo da ovo gledas duze od 3 sekunde?

Kad listam kanale i vidim Andjusa, prvo promenim kanal pa tek onda socno opsujem i njega i onog ko mu daje prostor.

Edited by NikolaTest
Posted

Ovaj režim je probio svako moguće dno... Dati prostor ovom degeneriku poremećenom na tv da javno vređa sportiste, mislim nema dalje... Možda i ima, oni konstantno probijaju sopstveno dno.

I šta sad, neko ga uhvati i ispresavija, biće "huligani iz čista mira napali sportskog analitičara"?

• Like 1
Posted

Neko odozgo vidi sve, ali pre toga verujem da neko ovde uredno belezi svaku gamad koja pod zaštitom sns ovako laje. Pa kad dođe vreme, svi ti Anđusi ce doći na tapet.

Posted (edited)

Autor i voditelj emisije koja se emituje na TV Arena sport, a koja je od 4. juna dostupna i na Jutjubu, na početku izlaganja u kojem jedino i samo on priča, pominje one koji su po njegovom mišljenju okrenuli leđa sadašnjem režimu u Srbiji i nabili joj nož u leđa.

„Tu je ovaj krivousti košarkaš, ovaj Kalinić. On jedini nije ćaci. Dva miliona evra po sezoni da bi pobegao sa polufinalnih duela“, izrečeno je na početku emisije koja se emituje na televiziji koju sada može da gleda cela Srbija.

Strava i uzas

Sramota za klub da ne reaguje 🤮

Edited by srlepajce
  • Like 2
  • WOW 1
Posted
3 minutes ago, srlepajce said:

Sramota za klub da ne reaguje 🤮

Sta da reaguje kad ga ista govna vode kao sto je on. Pljuvao je po Zvezdinom timu jos posle prvog meca, odjednom niko nema pojma iako cele sezone prognozira neke pobede i trofeje. Ocigledno je neko klimnuo glavom da sme da udara po ekipi.

Posted
10 minutes ago, СтелаРоса said:

Sta da reaguje kad ga ista govna vode kao sto je on. Pljuvao je po Zvezdinom timu jos posle prvog meca, odjednom niko nema pojma iako cele sezone prognozira neke pobede i trofeje. Ocigledno je neko klimnuo glavom da sme da udara po ekipi.

Dobio je klim od prve zvale Srbije. Pre neki dan je rekao kako je KKCZ neuspela investicija. Jos ovako javno da se hvale kako su ulozili mnogo para (kao da daju licno svoje a ne da sipaju drzavne), pa onda obelodane iznose (naravno, malo ih uvecaju da sve zvuci jos bolje) i onda prvo po onom ko se uskurcio protiv njih (citaj, vidjen na protestima). 

• Like 1
Posted

Ja očekujem nove batine za Anđusa. Tužbe u ovoj vukojebini sa pravosuđem u džepu glavnom psihopate neće presuditi bilo šta Anđusu. 

Nažalost, ovo može da bude samo još jedan razlog da se Kalina pokupi i ode.

• Like 6
Posted

Kakvi nama likovi sjede u klubu, stvar će se završiti tako što će Kalina opet morati da plaća reket huliganima, pardon da donira pare za naš narod na Kosovu.

Posted

U par dana udari na Radonjica i Kalinu. Nista nije slučajno. Iskreno, ja volim sto se zateže situacija. Karte se otkrivaju, bes navijača je sve veći. To više ni navijačka grupa nece moci da amortizuje jer je i u njihovim redovima poodavno veliki gnev. 

• Like 6
Posted (edited)

Ukoliko klub u najkraćem roku ne stane u odbranu Nikole Kalinića, tu ne računam mlaka saopštenja, već žustra, do te mere da se urgira otkaz onom govečetu masnokosom, klub za mene ne postoji do oslobođenja. Sa Arenom prekiniti svaki vid saradnje ako u opšte postoji do nogobulja dotične vaške. Ja znam da je Drčelić SNS tele ali ovo je pređena dupla crvena linija i svoj stranački angažman bi trebalo da zaboravi na kratko. Takođe, što se Kalinića tiče, odsustvom reakcije kluba, sutra bih spakovao kofere i napustio klub. 

Edited by Sinnerman
  • Like 3
Posted

Čović je izašao iz kola, na sebi je imao sivu trenerku i ja sam primetio da je spreman za obračun - počeo je Anđus svoje viđenje događaja i rekao kojim rečima mu se predsednik KK Crvena zvezda obratio.

- Rekao mi je "Šta hoćeš ti, što lažeš", na šta sam mu ja odgovorio da ne lažem, već da je on lažov. Onda mi je rekao "Lažeš bitango" da bi me upitao zašto sam spominjao njegovog sina Filipa u svojoj emisiji, a ja sam ga upitao zašto da to ne činim, jer je FMP bio stvoren kao filijala zvezde za mlade igrače, a ne da igra tvoj sin. On mi je tada rekao da nemam prava da ga spominjem sa čime se ja nisam složio - ovo je kako kaže voditelj bila inicijalna kapisla nakon koje je usledio udarac od strane Nebojše Čovića.

- Rekao sam mu nakon što me je udario da je napravio strašnu grešku i da to ne radi, ali je on nastavio i uz bujicu psovki pokušao da me šutne u butinu, kao i u donji deo stomaka, dok sam ja sve vreme pokušavao da izbegnem udarce i govorio mu da to ne čini. Da bi ipak uspeo da me udari po licu, a da ja nisam osetio udarac. Posle čega sam ja kolegi Milovanu rekao da pozove policiju i u tom trenutku kada sam se okrenuo uputio mi je jak udarac u arkadu, posle čega sam mu ja još jednom rekao da to ne radi.

Nebojša Čović ima malo svetlih tačaka u rezimeu ali ovo je jedna od njih.

• Ha-ha 3