Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

475 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      111
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      87
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      113
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted (edited)

U slučaju da dobijemo u Atini ( i da očekujemo pobede Efesa i Reala kako bi izašli iz zone plej ina) opet će nam trebati pomoć Duška. Ako sam razumeo za našom pobedom i porazom Barse i Bajerna mi smo 7 ili 8? Ili ako dobijemo a i Barsa dobije onda smo 8?

Edited by Čočo
Posted
49 minutes ago, božija noga said:

Hiljadarka. Bravo majstore

Realno, kad je dosao ocekivali smo ovaj poster negde u aprilu-maju prosle godine...

Ali daj sta das... 😀

U svakom slucaju lepa brojka...

Posted
7 hours ago, Dobri25 said:

A kako nam je Neda? Hoce biti kakav rostilj?

Ima li vijesti ko bi se mogao vratiti do doigravanja?

Dobri,pa dobro gde si ti? 

Neda bratina roštilja svašta. 

8 hours ago, Nikom nista said:

Realno, kad je dosao ocekivali smo ovaj poster negde u aprilu-maju prosle godine...

Ali daj sta das... 😀

U svakom slucaju lepa brojka...

Povede nas u plej in kad niko nije očekivao. Borba,krv,znoj,suze....bravo gidra!

Posted

Jbm ti dan, juče ga kritikujem kako je trenutno pola Kenana sad moram da ga branim :classic_dry:

Možda trenutno imamo cirka trećinu Nedovića i njegovih mogućnosti, možda se nikada više neće vratiti na onog microwave ubicu koga je uživanje gledati kad pleše po terenu (Guru je kačio statse koliko je ove sezone taj segment u padu), možda više neće razdvajati protivničke odbrane ko Mojsije more ali brate mili kako bacamo pod autobus ono malo igrača što imamo i što su pure cigani, to je čudo. Jedva čekam da Kalina zbog godina još malo zarđa pa da i njega krenemo da gazimo. 

Pa onda na dnevni red plata, jer Nedović zarađuje ______ evra godišnje, što je trenutno baš veliki problem, možda i najveći, jer smo Crveni krst a ne Crvena Zvezda - čedo pijanih vlastodržaca punih tuđih para. 

• Like 10
  • Love 1
Posted
11 hours ago, Čočo said:

U slučaju da dobijemo u Atini ( i da očekujemo pobede Efesa i Reala kako bi izašli iz zone plej ina) opet će nam trebati pomoć Duška. Ako sam razumeo za našom pobedom i porazom Barse i Bajerna mi smo 7 ili 8? Ili ako dobijemo a i Barsa dobije onda smo 8?

Barca nema šanse da izgubi od Virtusa doma a Fener bi mogao dobiti Bayern jer su naprosto bolja ekipa. A tek najveća nepoznanica je šta možemo mi u Atini. 

Posted
Just now, bodo said:

Barca Real nema šanse da izgubi od Virtusa Baskonije doma

Ovo su i Grobari pisali prošle sezone, pa ih ta utakmica izbacila iz plejina :s_d:

• Ha-ha 2
Posted (edited)
15 minutes ago, NMX said:

Jedva čekam da Kalina zbog godina još malo zarđa pa da i njega krenemo da gazimo

Ne bih da ti rušim sneška ali je Kalina solidno gažen posle svake lošije utakmice jer je prosečni cigan očekivao da odigra isto kao 21/22.

Jebeš to što je prošlo 4 godine od tad i što nema ni sličnu ulogu kao te sezone.

Edited by Урош19
  • Like 2
Posted

Jbm ti, ovo ko Luka Mitrović :lol_2:

Inače ripčina za nas matore koji se sećamo da je Luka prangijao trojke. Btw seća li se neko kada se njemu desila ona promena mehanike šuta, tokom onih pauza zbog ukrštenih ligamenata? Pa je radio na šutu?

• Like 4
Posted
19 minutes ago, NMX said:

Jbm ti, ovo ko Luka Mitrović :lol_2:

Inače ripčina za nas matore koji se sećamo da je Luka prangijao trojke. Btw seća li se neko kada se njemu desila ona promena mehanike šuta, tokom onih pauza zbog ukrštenih ligamenata? Pa je radio na šutu?

tada bio po amerikama,letnji kampovi beše, i tamo naleteo na "hold my beer" hauzmajstora koji će da mu apgrejduje tehniku šuta...i tako.

Posted
17 minutes ago, NMX said:

Btw seća li se neko kada se njemu desila ona promena mehanike šuta, tokom onih pauza zbog ukrštenih ligamenata? Pa je radio na šutu?

Onu veliku povredu je imao 2015/16 kada je propustio veći deo sezone, a ovo je izjavio na sredini 2016/17 sezone:

"I povrede i duga odsustva su uticala na to. Van treninga ste šest-sedam meseci, ne držite loptu u rukama, izgubi se rutina, nema ponavljanja, svakodnevnog treninga. Ispadne se iz rutine, padne i samopouzdanje..."

Tada je išla priča i da je tokom leta nakon duge pauze igrao letnju ligu za Kingse, pa mu je tamo navodno savetovana promena mehanike šuta. 

Svakako nije bio najsrećnije rešenje za šut za tri ni pre povrede, dosta su to skromni procenti bili (pogotovo u EL), ali barem nisu morali da mu se odmiču do reketa. Problem je što su procenti i sa bacanja vidno pali nakon promene mehanike... 

• Like 6
Posted
25 minutes ago, Wingwalker said:

tada bio po amerikama,letnji kampovi beše, i tamo naleteo na "hold my beer" hauzmajstora koji će da mu apgrejduje tehniku šuta...i tako.

Ko ti je ovo radio  lik

• Like 2
  • Ha-ha 4
Posted

Ja svaki put zažmurim kada Mitrović izvodi baacanja (jer drugačije i ne šutira više), plašim se da se svaki put ne zvekne loptom u čelo od onog glupog trzaja pri izbačaju. Ok, ima još sličnih primera, gde su igračima menjali mehaniku šuta, ali da ti zaboraviš kako si ranije šutirao kad si mogao da pogodiš nešto van reketa, to ne razumem. Samo pustite npr. onu tešku utakmicu protiv Galatasaraja, 2014-e i ono prangijanje Luke. Kako može ovo da zaboravi...

https://www.youtube.com/watch?v=Cf1wIqzVTLw

• Like 1
Posted

Ja sam siguran da mi kod Nedovića plaćamo, između ostalog, i umetničku komponentu. Gledam ga juče protiv Cibone bukvalno za 2 klase izgleda lepše od svakog na terenu, kao sa igrice da si ga ubacio kad krene u slalome. Šteta što to ide malo slabije protiv tvrdih evroligaških čika. 

• Like 8
Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Ja sam siguran da mi kod Nedovića plaćamo, između ostalog, i umetničku komponentu. Gledam ga juče protiv Cibone bukvalno za 2 klase izgleda lepše od svakog na terenu, kao sa igrice da si ga ubacio kad krene u slalome. Šteta što to ide malo slabije protiv tvrdih evroligaških čika. 

lep, a gadljiv na znojava tela 

• Like 1
  • Ha-ha 4
Posted

Nedović je najveće razočarenje ubjedljivo, ne samo ove sezone, nego od kako je došao. Vjerujem da će se naći neki lovator koji će ga platiti za umjetnički dojam, i koji će biti tolerantan na to što odigra jednu od deset krštenih utakmica. Samo da ode napokon iz Zvezde. 🙏

• Like 6
Posted

Može da ostane, sa platom Branka Lazića i nešto većom ulogom od njega. Teško da će sada sa 34 godine Nedović nešto moći da promeni u svojoj igri. On ima neverovatne kretnje, brzinu, izbačaj... Pardon, imao. Mi želimo Nedovića u prajmu, ali on je na zalasku karijere. Isto je godište i Kalinić, ali je kod njega fizika malo drugačija. On je preko potreban ovom timu i dalje.