Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted (edited)
6 minutes ago, Filbi said:

Jel postoji šansa da ne budemo ni u 10, ne daj Bože, samo pitam

Ako obe izgubimo,a Armani ili Partizan obe pobede. I da,da Pariz dobije jednu od naredne dve. Armani ima Virtus cini mi se u gostima i Baskoniju kuci. Partizan ima Zalgiris i Real.

Edited by alekk
  • Like 2
Posted
1 minute ago, Filbi said:

Postoji, ali bolje da sada ne razmišljamo o tome i opterećujemo se. Da vidimo prvo šta ćemo da uradimo protiv Efesa, da dobijemo to nekako, pa da se ne opterećujemo kalkulacijama. Mada, ja ne bih unapred otpisao ni utakmicu u Atini. Možda u Panatinaikosu budu hteli da kalkulišu zbog protivnika u plej-ofu, a i u poslednje vreme ne igraju toliko dobro, plus smo već imali velike skalpove ove sezone u gostima, kada su nam šanse bile minimalne.

• Like 3
Posted (edited)
6 minutes ago, Filbi said:

1 minute ago, alekk said:

Ako obe izgubimo,a Armani ili Partizan obe pobede. I da,da Pariz dobije jednu od naredne dve.

A mislim da u tom slucaju Pariz mora isto bar jednu pobijediti, da bi se to desilo. 

Edit: Docekuju Albu u posljednjem kolu...

Edited by LevonKendal
  • Like 1
Posted
Just now, LevonKendal said:

A mislim da u tom slucaju Pariz mora isto bar jednu pobijediti, da bi se to desilo. 

Edit: Docekuju Albu u posljednjem kolu...

Bas tako. Moramo jednu da dobijemo kako znamo i umemo.

Posted (edited)

Ja im ne bih nista platio. Dogovoriti sa NBA i cekati, ionako imaju samo troskove s druge strane ojacati Fiba LŠ.

Edited by Dobri25
  • Like 2
Posted
2 hours ago, Dobri25 said:

Ja im ne bih nista platio. Dogovoriti sa NBA i cekati, ionako imaju samo troskove s druge strane ojacati Fiba LŠ.

Šta dogovoriti sa NBA? Ako NBA pokrene svoju ligu u Evropi, Bg im neće biti ni na kraj pete. 

Večiti su ucijenjeni od strane EL ovdje, i vjerovatno će Vučić platiti šta treba.

Posted

Ne postoji šansa da žvalavi ne plati "leba i igara" ako pretekne na vlasti do sledeće sezone, sitna stavka iz budžeta da se u erekciju stave i privole raznorazne kockaste glave među navijačima blizanaca.

• Like 5
Posted
42 minutes ago, Čočo said:

Smećarsko takmičenje. Žali Bože što boljeg nema inače ne bih trepnuo da se napusti i pređe u neko drugo. 

38 minutes ago, quentin said:

Šta dogovoriti sa NBA? Ako NBA pokrene svoju ligu u Evropi, Bg im neće biti ni na kraj pete. 

Večiti su ucijenjeni od strane EL ovdje, i vjerovatno će Vučić platiti šta treba.

Ako misle da ne budu prazne hale, ne bi im bilo na kraju pete.

Naš savez i klubovi trebalo je već da ispitaju maksimalno tu mogućnost, čak i da se prvi privale. Naša košarka ima najboljeg igrača na svetu, još nekoliko važnih igrača u NBA, jednog aktuelnog trenera i jednog bivšeg (uz Kanadu jedina smo strana zemlja sa dva NBA glavna trenera). Podrška bi stigla od strane igrača i možda bi moglo nešto da se napravi.

Da se ugasi ovo klošarsko takmičenje koja ucenjuje, menja sistem iz godine u godinu, stavlja glupa pravila i povrh svega toga je neprofitabilno, ne znam da li bi ikome bilo žao. Kroz dobar sistem, prohodnost kroz nacionalne lige i dobar marketing brzo bi moglo da se preuzme primat od evrolige, a sve bi ubrzalo neki prelazak redovnih učesnika: tu mi je Makabi najveći kandidat.

• Like 2
Posted
4 hours ago, Filbi said:

Covek onomad na forumu napisa bez brige, dobijamo Efes sigurno. Ja se drzim toga i ne zivciram se.

• Ha-ha 1
Posted

Kad smo kod kalkulacija:

Fener - Barsa 1 (65%)
Monako - Pao 2 (60%)
Zalgiris - Partizan 2 (70%)
Makabi - Bajern 2 (75%)
Real - Pariz 1 (70%)
Zvezda - Efes 1 (55%)
Virtus - Milano 2 (60%)

Alba - Oly 2 (90%)

Baskonija - Asvel 1 (70%)

Bajern - Fener 1 (55%)
Asvel - Monako 2 (75%)
Milano - Baskonija 1 (75%)
Partizan - Real 2 (60%)
Pariz - Alba 1 (90%)
Efes - Zalgiris 1 (75%)
Pao - Zvezda 1 (75%)
Barsa - Virtus 1 (80%)

Oly - Makabi 1 (90%)

1. Oly 24
2. ⁠Fener 23
3. ⁠Pao 22
4. ⁠Monako 21
5. ⁠Bajern 21 
6. ⁠Real 20
7. ⁠Zvezda 19
8. ⁠Barsa 19
9. ⁠Pariz 19
10. ⁠Efes 19
11. ⁠Armani 18
12. ⁠Partizan 17

Mini tabela Barsa-Zvezda-Efes-Pariz:

Zvezda 4:2
Barsa 4:2 
Pariz 2:4
Efes 1:5

Ja sam mislio da se u slucaju istog skora dve ekipe gleda kos razlika, ali neko je ispravio da se gleda prvo medjusobni skor te dve ekipe tako da smo ispred Barse u tom slucaju i najbolje plasirani na mini tabeli.

Dakle, za sedmu poziciju nam treba:

- Pobeda nad Efesom

- Poraz Barse protiv Fenera u gostima

- Poraz Pariza protiv Reala u gostima

I u poslednjem kolu:

- Pobeda Pariza protiv Albe, kako bi usao u mini tabelu sa nama sto nam odgovara zbog 2:0 sa njima

Uz ovakve rezultate nam utakmica protiv Pao ne bi nista znacila, bili bi zakucani na sedmom mestu. Takodje, ne bi nam bilo bitno ni da li ce Barsa da pobedi Virtus u poslednjem kolu, jer i sa njom i bez nje na mini tabeli smo ispred Pariza i Efesa. Gotovo da je nemoguce da dodjemo do seste pozicije. Ono sto ne bi valjalo je da Pariz dobije Real jer onda Real dolazi u mini tabelu sa kojim imamo 0:2 i to bi verovatno znacilo da je Pariz 6, Real 7, a mi 8 ili cak 9 (sad da ne proveravam i to). 

Kalkulacije su podlozne greskama, ali verujem da je manje vise to to. Naravno, za nas i dalje ubedljivo najbitnija stvar je da se dobije Efes, a ako se poklopi da sa 19-15 skorom zavrsimo 9. onda jbg.

• Like 4
Posted
7 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Efes kao od sale daje 90+ poena. Moramo u teski hrkljus da ih uvedemo, da se od starta postavi jak kriterijum sudjenja, nema lakih poena. 

Prognoziram da cemo probati isto kao protiv Barse i Partizana sa onim visokim petorkama. "Jedino" sto ovog puta nema Bolomboja.

Posted
4 hours ago, Dobri25 said:

Nba je vec stavio do znanja da im nismo ni malo interesantni. U dupe da se sutiramo ako nas EL primi. Kao da smo mi neki faktor pa mozemo da ucenjujemo i biramo.

• Like 1
Posted
15 minutes ago, kokodakalo said:

Nba je vec stavio do znanja da im nismo ni malo interesantni. U dupe da se sutiramo ako nas EL primi. Kao da smo mi neki faktor pa mozemo da ucenjujemo i biramo.

Najbolji igrac svijeta? Iz Srbije.

3 najbolja ekipa na OI? Srbija.

2 najbolja ekila na SP? Srbija.

Najposjecenije utakmice u Evropi? 2 tima iz Srbije

Najvise komentara, najveci hajp? 2 tima iz Srbije.

Jedna od najvecih dvorana u Evropi? U Srbiji.

Itekako treba da im se stavi do znanja.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
12 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Najbolji igrac svijeta? Iz Srbije.

3 najbolja ekipa na OI? Srbija.

2 najbolja ekila na SP? Srbija.

Najposjecenije utakmice u Evropi? 2 tima iz Srbije

Najvise komentara, najveci hajp? 2 tima iz Srbije.

Jedna od najvecih dvorana u Evropi? U Srbiji.

Itekako treba da im se stavi do znanja.

I NBA i El su poslovni poduhvati. Ukoliko oni procene da gore navedeno njima ne donosi nista ili malo toga to su isprazne brojke. NBA se vec jasno izjasnila da im nismo interesantni. Nama ostaje samo EL, a i za prijem tamo se laktamo zestoko.

Edited by kokodakalo
Posted
30 minutes ago, kokodakalo said:

I NBA i El su poslovni poduhvati. Ukoliko oni procene da gore navedeno njima ne donosi nista ili malo toga to su isprazne brojke. NBA se vec jasno izjasnila da im nismo interesantni. Nama ostaje samo EL, a i za prijem tamo se laktamo zestoko.

Gdje se izjasnila NBA liga?

Posted

Necu traziti, ali su navodili koji gradovi su im interesantni. U sustini evropske metropole. Atmosfera u Areni, o kojoj se prica kao necem pozitivnom, nije nesta sto je njihov plan i vizija. Isto tako planiraju ogromna ulaganja, koja im se sasvim sigurno na nasem siromasnom trzistu ne mogu vratiti.

Posted (edited)

Teraj sve, protiv Efesa sledi Bambergovanje, Sfero nek prodaje lubenice na plaži.

Šalu na stranu, nije se morala baš ovoliko preko kurca igrati Aba liga ove sezone al šta je tu je, isti nam je đavo 3. ili 4. mesto

Edited by Урош19
  • Like 2