Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

464 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      26
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      129
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      43
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      16
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      361
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      82
    • Beztrofejni debakl
      20
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      9
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      110
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      94
    • Niko!
      188

Recommended Posts

9 hours ago, Todo said:

Treba sačuvati Kenana naredna 3 dana, da ga ne uhvate mangupi dok čeka red za pljesku u Nišu, da mu objasne da igra privatno takmičenje koje kurcu ne vredi

• Like 1
  • Ha-ha 6

Od kad je Obradović došao Zvezda osvojila sva tri kupa,prvi mislim da je bila preko 15 razlike,drugi onaj preokret Kampaco Vildoza sezona i treći prošla kada su se svi složili da je sudjenje bilo dobro osim Obradovića.Ne znam koji su to spoljni  faktori spriječili Partizan da dobije neku od te tri utakmice.A prije Obradovića Partizan vezao tri osvojena kupa,kako su tad mogli?

Priča kako su pravili tim za evroligu i aba ligu koja je ove godine manje značajna nego kup i kls,kup i kls će se igrati još godinama i ostaće zabilježeno ko koliko trofeja ima, a ova aba liga će se ugasiti i niko je se više neće sjećati.

A tim su pravili sa strancima jer nemaju domaćih igrača koje mogu vratiti,vratili Marinkovića,nisu mogli Lučića i Milutinova i to je to,naravno da će strance da bi bili konkurentni u evroligi, ali ne moraju onda omalovažavati ovoliko kup koji u istom sistemu igra cijela evropa i svi se bore za taj trofej.

• Like 5

1 minute ago, Taki said:

.A prije Obradovića Partizan vezao tri osvojena kupa,kako su tad mogli?

Tada nije bio Ćoki u Srpskoj košarci....oh wait🤠

2 minutes ago, KCRivers said:

Ima li Filip Barna potencijal da igra kod nas? Vidim da ima neke fine brojke u poslednje vreme...

Nisam pratio FMP puno ove sezone, deluje solidan, ne znam koje je godište. Mislim da ga je Partizna hteo letos.

Sledeće sezone ne sigurno, ali kada bi FMP bio i radio ono što treba da radi, da igrači van šablona imaju loptu, rešavaju, vode tim možda bi se neki igrač od Gudurića i izbacio...onaj Šaranović i dalje isto, sad još počeo i da ćoškari,a Despot igra izolacije i rokne 5 trojki po meču. Obavezno neki amer koji pika malo iso košarke za prodaju i neko obeštećenje i to je sada FMP.

Tako da ne znam da li zaista Barna ima potencijal za nas...nažalost.

O bitnosti trofeja Obradovica sve govori sledece: kako mu je ABA najdrazi trofej (kada osvoji), kada izgubi (kome je do kosarke) a sada kada je dobar na tabeli opet je bitno.

Verujem da bi i kup bio bitan kad bi dosao u situaciju da ga osvoji. 

• Like 6

1 hour ago, Taki said:

Od kad je Obradović došao Zvezda osvojila sva tri kupa,prvi mislim da je bila preko 15 razlike,drugi onaj preokret Kampaco Vildoza sezona i treći prošla kada su se svi složili da je sudjenje bilo dobro osim Obradovića.Ne znam koji su to spoljni  faktori spriječili Partizan da dobije neku od te tri utakmice.A prije Obradovića Partizan vezao tri osvojena kupa,kako su tad mogli?

Priča kako su pravili tim za evroligu i aba ligu koja je ove godine manje značajna nego kup i kls,kup i kls će se igrati još godinama i ostaće zabilježeno ko koliko trofeja ima, a ova aba liga će se ugasiti i niko je se više neće sjećati.

A tim su pravili sa strancima jer nemaju domaćih igrača koje mogu vratiti,vratili Marinkovića,nisu mogli Lučića i Milutinova i to je to,naravno da će strance da bi bili konkurentni u evroligi, ali ne moraju onda omalovažavati ovoliko kup koji u istom sistemu igra cijela evropa i svi se bore za taj trofej.

Imamo 4 u nizu osvojena kupa. Kup prije dolaska Obradovića igran je u Spensu, korona sezona je u pitanju. 

1 hour ago, KCRivers said:

Ima li Filip Barna potencijal da igra kod nas? Vidim da ima neke fine brojke u poslednje vreme...

Pa sigurno je imalo vise smisla dovoditi njega da bude u ulozi Dobrica ili Davidovca, jer bi bio i motivisaniji i jeftiniji, a minutaza bi bila slicna.

Meni taj Barna deluje kao akcelerant i neko ko je navikao da troši previše lopte u lošim ekipama, ne deluje mi kao evroligaški materijal uopšte osim ako nije rad da iznese neku Lakić/Nakić ulogu. Ono što ljudi zaboravljaju kod npr Dobrića koji nikad nije bio neki poseban talenat jeste da je on npr ozbiljan atleta za evro uslove i sjajan trkač. To je bila njegova ulazna karta na koju je nadogradio solidan šut.

• Like 4

Mi smo najgora sredina za svakog mladog igrača bar 10 godina unazad. Sferopulos prosle godine govori kako najozbiljnije računa na Kostića i kako će igrati, a dečko nije dobio 20 min ukupno.

Sad opet ista priča, a svi znamo da do sledećeg kupa neće primirisati parketu.

Barna je npr znatno bolji igrač od Lakića, koga sad svi dižu u nebesa, ali naravno treba neko da skupi muda i ubaci ga u tim. Uzeo sam njega za primjer jer su generacija i pokrivaju  poziciju 2/3.

Sferopulos je teški ziheraš koga ne zanimaju mladi igrači, što je i legitimno na kraju dana.  Zanima ga isključivo rezultat i ide linijom najmanjeg otpora.

Edited by Dzo23

2 minutes ago, Dzo23 said:

Mi smo najgora sredina za svakog mladog igrača bar 10 godina unazad. Sferopulos prosle godine govori kako najozbiljnije računa na Kostića i kako će igrati, a dečko nije dobio 20 min ukupno.

Sad opet ista priča, a svi znamo da do sledećeg kupa neće primirisati parketu.

Barna je npr znatno bolji igrač od Lakića, koga sad svi dižu u nebesa, ali naravno treba neko da skupi muda i ubaci ga u tim. Uzeo sam njega za primjer jer su generacija i pokrivaju  poziciju 2/3.

Sferopulos je teški ziheraš koga ne zanimaju mladi igrači, što je i legitimno na kraju dana.  Zanima ga isključivo rezultat i ide linijom najmanjeg otpora.

Pa vidi, da imamo El licencu i da nas baš briga za aba ligu imali bi priliku prethodnih godina da istrpimo nekog mladog igrača. Ovako gde se traži instant rezultat nema baš mnogo prostora za mlade igrače. Ne samo kod nas nego i kod komšija. Uostalom u celoj Evropi gotovo da i nema mladih igrača. Sve su to povratnici iz NBA i stalno se vrte ista imena godinama. A što se tiče Lakića nit je mlad a nit je nešto dobar. Igra na srce i požrtvovanost i svaka mu čast. Ali čisto sumnjam da će išta više napraviti od toga.

• Like 2

2 hours ago, Chaos Is Me said:

Meni taj Barna deluje kao akcelerant i neko ko je navikao da troši previše lopte u lošim ekipama, ne deluje mi kao evroligaški materijal uopšte osim ako nije rad da iznese neku Lakić/Nakić ulogu. Ono što ljudi zaboravljaju kod npr Dobrića koji nikad nije bio neki poseban talenat jeste da je on npr ozbiljan atleta za evro uslove i sjajan trkač. To je bila njegova ulazna karta na koju je nadogradio solidan šut.

Jeste Dobric bio dobar atleta ali steta sto to vise nije,telo mu nedozvoljava

Zvezdin prvotimac Ognjen Dobrić je doživeo distorziju skočnog zgloba i čeka ga pauza od nekoliko dana.

Za sada je poznato da Dobrić neće igrati u polufinalu Kupa protiv FMP-a, koji je eliminisao subotički Spartak posle velike drame, dok se za eventualno finale još ne zna hoće li moći da pomogne saigračima.

Sportal

Edited by Čvarkov
  • Like 5