Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

439 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      110
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      342
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

1 minute ago, berti said:

Petrusev je poceo ovaj drugi boravak kod nas kao zver. Igrao je na 5 i briljirao. Vratio se Bolomboj i umesto da on i Filip igraju na 5, Filip se spusta na 4 da bi jebeni Luka igrao. Filip je bas nervozan, iz aviona se vidi. Upropastavas Filipa da bi igrao Mitrovic. Genijalno

Valjda će se to korigirati uvođenjem Browna u sistem. 

7 minutes ago, Nenadd said:

Najmilije mi je sto je Gidra ubacio one 2 trojke.

Branim ga nedeljama ko da mi je iz kuce, danas sam bojazljivo najavio nesto vecu minutazu i evo ga.

Konacno prava prikila i instant rezultat!

Nije mala stvar, jos vise vazi za Bocka koji je opet motor naseg tima.

Janis podgreva tenziju ovim nemanjem uloga i suludim rotacijama ponekad.

Dok se pobedjuje bice sve u redu, tako da, svom snagom na Partizan u ponedeljak.

Ja kritikujem momka nedeljema, mislim sa velikim razlogom, puno mi je srce sto je danas dao ove dvije trojke u jako bitnim situacijama,nadam se da ce nastaviti jer zaista ove godine je bio medju najlosijim, a imao je dosta solidnu minutazu(6. Po ukupno provedenim minutima u Evroliga mecevima), nek ovo bude Rokasov pocetak. Da je srece treba da se radujemo svakom igracu kad odigra dobru partiju a ne selektivno po prezimenu itd.

• Like 8

1 minute ago, Mile1 said:

Mora da igra Lukica, kada bi nam dosao Tavares i on bi igrao cetvorku kako bi se zadovoljila domaca osnova 

Filip igra cetvorku da je ne bi igrao Davidovac u momentima kad je Daum na klupi, takodje da bi Kalina mogao da igra na svojoj prirodnoj poziciji.

Nikakvo zadovoljavanje domace osnove i ostale budalastine.

Kad se Braun integrise u sistem Filip ce na 5 i sve pet.

• Like 8

Ne znam šta je mogao da uradi Sfero kad su sva petorica na startu treće bili u kanalu sa kulminacijom u vidu onog Filipovog dodavanja Jokubaitisu. Tražio je tajm aut, posle ovog nije ni vraćao, ubacio Yaga umesto Codija, dao više minuta Gidri. Kenja se ovde po defaultu. Loša utakmica ali piše se pobeda i ekipa nije dozvolila totalnu blamažu. Veliki roster stvara nervozu, neku utakmicu igraš 30 minuta a neku 5. Ovo se moralo dobilo i dobili smo, ne lepo ali smo dobili, čak i ovakav Makabi nije Split ili FMP. Raduje Bolomboy, pre svega fizičko stanje, kao da se ništa nije desilo. 9-8 je sasvim ok, ludo kolo u EL kao i svako. Bacite pogled ko je ispod nas.

• Like 38
  • Thanks 4

4 minutes ago, Nenadd said:

Filip igra cetvorku da je ne bi igrao Davidovac u momentima kad je Daum na klupi, takodje da bi Kalina mogao da igra na svojoj prirodnoj poziciji.

Nikakvo zadovoljavanje domace osnove i ostale budalastine.

Kad se Braun integrise u sistem Filip ce na 5 i sve pet.

Sve ostalo bi bilo suludo 

Brown, Daum

Bolomboj, Petrusev

Mitar, Deda, Plavsa neka uveseljavaju masu u aba ligi

• Like 3
  • Ha-ha 2
  • Tuzno 1

1 minute ago, Chaos Is Me said:

Ne znam šta je mogao da uradi Sfero kad su sva petorica na startu treće bili u kanalu sa kulminacijom u vidu onog Filipovog dodavanja Jokubaitisu. Tražio je tajm aut, posle ovog nije ni vraćao, ubacio Yaga umesto Codija, dao više minuta Gidri. Kenja se ovde po defaultu. Loša utakmica ali piše se pobeda i ekipa nije dozvolila totalnu blamažu. Veliki roster stvara nervozu, neku utakmicu igraš 30 minuta a neku 5. Ovo se moralo dobilo i dobili smo, ne lepo ali smo dobili, čak i ovakav Makabi nije Split ili FMP. Raduje Bolomboy, pre svega fizičko stanje, kao da se ništa nije desilo. 9-8 je sasvim ok, ludo kolo u EL kao i svako. Bacite pogled ko je ispod nas.

bravo.

Skandalozna izjava Sferopulosa poslije utakmice.

Ako je nesto iznad ocekivanja otkako je on trener to su navijaci i posjeta na utakmicama. Ima mozda i najvecu podrsku od svih trenera u istoriji Crvene zvezde i nimalo ne pretjerujem.

Utakmicu ne treba nesto posebno komentarisati, navijaci imaju oci, sve su vidili.

Jedini vrijedni pomena su Bolomboj, Jago i Giedraitis koji nisu dozvolili da se obrukamo veceras.

• Like 2
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 2

9:8 tj na +1 posle polusezone i trenutno valjda neko 9. mesto na tabeli.

Shodno budzetu to je negde tu i ako tako moze da se gleda grk nije podbacio a i opet (mene) nije impresionirao.

Kao i grk i sami igraci velika vecina igraju toplo hladno pa smo tako i do pobeda dolazili na razlicite nacine sto nuzno nije lose, jer pokazuje da takodje mozemo da igramo i na razlicite nacine.

Imacemo i bolji raspored u drugom delu tj vise domacih utakmica i kad se sve sabere ne bi trebalo biti nezadovoljan ali ja i opet nisam nesto odusevljen sa nama.

Al' aj' da se nadamo nesto konstantnijoj formi u drugom delu i pre svega da nas povrede zaobidju ali nisam bas preterano veliki optimista a i opet sa ovakvim rosterom ako se ne uguramo barem u playin bi bio prilican neuspeh.

• Like 3

41 minutes ago, bodo said:

Filip nakon onog sloppy  dodavanja Codyju i faula nad Blattom nije više ulazio u igru. Skoro četvrtinu i pola je presedeo. Pao je, da, u obrani ali i dalje nam je od velike važnosti u napadu. Malo bi trebao i bacanja popraviti. 

Ako sam dobro zapamtio, od prvih 13 poena, 11 smo primili preko njega, cesto ga je mrzelo ruku da podigne.

Mora da se podigne pod hitno, suvise nam je bitan.

• Like 11