Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

439 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      110
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      342
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      108
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

1 hour ago, Nini3112 said:

Ja imam osecaj da sigurno dobijamo u Barsi,da im vratimo za ono u Beografu i ne zasluzenu pobedu.

Ok si lik, pa neću jako da te napenalim xD

Ali to imanje osećaja je čisto sviranje q... 😛

Ne pišem zbog tebe, nego pred svako gostovanje neko ima osećaj. Te dobijamo Efes, te obe pobede u duplom kolu u Italiji, obe u Francuskoj. 

Evo, ja imam osećaj da gubimo obe u Španiji ( :

• Like 12
  • Thanks 1

15 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Stavio sam smajliće 😄

PS. Vratićemo Barsi za nezasluženu pobedu, isto kao što smo im vratili za Mirotićevo gaženje linije. 

Nema pravde u sportu. 

Bar kad je naš klub u pitanju xD

Skroz se slazem,obicno kod mene vlada pesimizam ali videcemo da li valja kad sam optimistican

• Love 1

Ljudi, da ne preterujete malo sa poredjenjem Brown-a i nekih veterana koji prethodno nisu igrali godinama zbog neke ozbiljnije povrede pa posle pokusavali da namaknu jos koji evro preko kosarke na staru slavu. Covek nije igrao od aprila ove godine, znaci nekih 7,8 meseci i pritom ima 32 godine, nije da je pauzirao nekoliko godina i da sad ima 40 pa kao koji ce nam ovaj kljakavi penzos. Cesto se desavaju povrede te duzine i igraci se najnormalnije vracaju i nastavljaju karijere kako treba. Plus je bila povreda ramena, nisu ukrsteni ligamenti pa da postoji strah i rizik da nece biti atletican kao i pre.

Znam da svi imamo strah zbog raznih losih iskustava iz proslosti i da ce mu sigurno trebati vremena da udje u formu ali covek je veliki hustler i ako neko moze da se vrati na stari nivo igara siguran sam da je to on.

• Like 10

Izostanak Gabriela je potencijalno dosta vazan faktor, jer bi lako mogao da napravi razliku izmedju toga da li ce Petrusev ubaciti 6 ili 26 poena. Koliko vidim, radi se o posekotini sake protiv Baskonije i covek je juce trenirao. Pretpostavljam da je to sanirano i da ce igrati.

Ja ne ocekujem lak mec, naprotiv. Jedna od onih skakljivih utakmica gde pobedom dobijas vrlo malo (jer ce ih svi ili skoro svi plejof kontenderi rutinirati kod kuce), a porazom upadas u ozbiljan problem. Nesto slicno kao protiv Albe, tad smo odradili dobar posao, ali veceras je protivnik ipak dosta ozbiljniji i neprijatniji, pre svega u fizicko-atletskom smislu. Vrlo tesno su izgubili od Olija, Barse i Bajerna, kad su kompletni uopste nisu losa ekipa.

• Like 1

19 minutes ago, somara9123 said:

Ljudi, da ne preterujete malo sa poredjenjem Brown-a i nekih veterana koji prethodno nisu igrali godinama zbog neke ozbiljnije povrede pa posle pokusavali da namaknu jos koji evro preko kosarke na staru slavu. Covek nije igrao od aprila ove godine, znaci nekih 7,8 meseci i pritom ima 32 godine, nije da je pauzirao nekoliko godina i da sad ima 40 pa kao koji ce nam ovaj kljakavi penzos. Cesto se desavaju povrede te duzine i igraci se najnormalnije vracaju i nastavljaju karijere kako treba. Plus je bila povreda ramena, nisu ukrsteni ligamenti pa da postoji strah i rizik da nece biti atletican kao i pre.

Znam da svi imamo strah zbog raznih losih iskustava iz proslosti i da ce mu sigurno trebati vremena da udje u formu ali covek je veliki hustler i ako neko moze da se vrati na stari nivo igara siguran sam da je to on.

Jedino sto ima smisla porediti su JBIII i TTIII. Mada imali smo mi i neke druge veterane koje smo dovodili ali ovaj je najskorasnjiji pa eto, da uporedimo. 

Brown u ovoj kosarkaskoj sezoni nije veteran, a TT je prosle godine bio veteran? A razlika medju njima je godinu i po, pa ako jos oduzmemo godinu dana razlike u dolasku efektivno dobijamo pola godine razlike. 

JBIII odigrao poslednju tekmu u maju, potpisao sa nama u decembru i cekamo da debituje.

TTIII odigrao poslednju tekmu u aprilu, potpisao u februaru i debitovao za nas u aprilu. 

Da, TTIII je prema duzini pauze gori, ali jos ne znamo koliko ce JBIII zapravo pauzirati, i da li ce se vratiti sa mogucnoscu da konstantno igra (kao sto je TTIII) ili ce opet biti neke pauzice.

I konacno, videcemo sta ce JBIII pruziti u smislu igre, a znamo sta je TTIII pruzio (ne mnogo, ali nije ni tako lose, znacio je). 

Očekujem večeras laganu pobedu. Katastrofalni smo odigrali drugo poluvreme protiv Efesa, i mislim da će igrači imati veliku želju da se iskupe, naročito Kodi, Kenan i Nedović.

Da ne filozofiramo mnogo, ako želimo da idemo dalje, moramo da pobeđujemo ovakve mečeve na domaćem terenu. Mislim da ni blizu nećemo u narednom periodu igrati u gostima kao što je to bio slučaj do sada. Mi na strani imamo četiri trijumfa, Asvel tek u prošlom kolu primera radi zabeležio prvi van svog terena. Baš zato u Areni mora da se pobeđuje, pogotovu protiv ekipa koje barem na papiru ne izgledaju bolje od nas.

Srećno Zvezdo. 

• Like 2

54 minutes ago, Kooineeperk said:

Jedino sto ima smisla porediti su JBIII i TTIII. Mada imali smo mi i neke druge veterane koje smo dovodili ali ovaj je najskorasnjiji pa eto, da uporedimo. 

Brown u ovoj kosarkaskoj sezoni nije veteran, a TT je prosle godine bio veteran? A razlika medju njima je godinu i po, pa ako jos oduzmemo godinu dana razlike u dolasku efektivno dobijamo pola godine razlike. 

JBIII odigrao poslednju tekmu u maju, potpisao sa nama u decembru i cekamo da debituje.

TTIII odigrao poslednju tekmu u aprilu, potpisao u februaru i debitovao za nas u aprilu. 

Da, TTIII je prema duzini pauze gori, ali jos ne znamo koliko ce JBIII zapravo pauzirati, i da li ce se vratiti sa mogucnoscu da konstantno igra (kao sto je TTIII) ili ce opet biti neke pauzice.

I konacno, videcemo sta ce JBIII pruziti u smislu igre, a znamo sta je TTIII pruzio (ne mnogo, ali nije ni tako lose, znacio je). 

Propuštaš jednu jako bitnu stvar. JBIII je pre dolaska kod nas već godinama unazad bitan faktor i najbolji defanzivac F4 ekipe u EL kako prošle tako i u prethodnim sezonama. I to je bilo pre pola godine i sigurno bi ostao u Monaku sa istom ulogom da nije došlo do povrede. A TTIII je pre dolaska kod nas i povrede, igrao u VTB ligi koja, ne može da se meri po kvalitetu sa EL. Što može da se gleda kroz prizmu pada u karijeri. Dok za JBIII se to još ne može reći. Mi JBIII nikad ne bismo mogli da dovedemo da se nije povredio. 

Edited by Čočo
  • Like 2
  • Thanks 1

13 minutes ago, Čočo said:

Mi JBIII nikad ne bismo mogli da dovedemo da se nije povredio. 

Što ne bi mogli da ga dovedemo, on je u Monaku igrao za milion i ne može se baš reći da je sam krem EL igrača s obzirom da je ofanzivno ekstremno limitiran, meni se čini da bi on i zdrav apsolutno bio u našem dometu.

• Like 6
  • Thanks 1

8 minutes ago, Guru said:

Što ne bi mogli da ga dovedemo, on je u Monaku igrao za milion i ne može se baš reći da je sam krem EL igrača s obzirom da je ofanzivno ekstremno limitiran, meni se čini da bi on i zdrav apsolutno bio u našem dometu.

Mozda ne zbog novca. Verovatno bi interesovanje za njega bilo znatno vece nego ovako pa bi mogao da bira gde ce.

21 minutes ago, Guru said:

Pa bio bi. Ali prema izjavi Saše Obradovića pre koju nedelju nije mi delovalo da su bili spremni i da bi ga pustili. Možda eventualno kad mu istekne ugovor ali i to je pitanje s obzirom da su planirali da mu isti produže pre povrede. Tako da mi bismo ga tražili ali pitanje je da li bi prvo Monako bio zainteresovan da ga pusti a onda i sam igrač da li bi bio zainteresovan za dolazak kod nas. Na to sam mislio. 

Edited by Čočo
  • Like 1

Mi večeras dobijamo samo ako odlučimo da je danas dan da se na utakmicu izađe sa stavom i željom i koncentracijom od 40 minuta. Dzaba i to što konačno imamo Bolomboja i Petruševa ako naši odluče da je opet dan da se palamudi. Nadam se da smo sa Efesom završili sa tom fazom. Nakon derbija i Efesa nema više popravnog za onakav stav, predaju i ,, bol u preponama". Kredit je istrošen. Večeras može i da se izgubi ali onakva predstava na terenu, pristup i mlohavost ne sme više da se ponovi! Hoću da vidim želju i borbu od početka do kraja! Napadaj, napadaj, Zvezdo, napadaj! ❤️

Edited by Čočo
  • Like 2

Zaprepašćuje koliko je atmosfera na utakmicama kkcz otišla u onu stvar, čak i više od igre. Najjača fora na tribinama je fakju referi, a tokom tajm auta pušta se neka muzika sačuvaj bože. Da ne znam ko igra, mislio bi da igraju hokej Detroit Red Wings protiv Anahejm Mighty Ducks. Neprijatno

• Like 9