Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

438 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      25
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      128
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      106
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      109
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      32
    • F4 baby!
      20
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      2
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      341
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      77
    • Beztrofejni debakl
      19
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      5
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      107
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      86
    • Niko!
      177

Recommended Posts

53 minutes ago, Markoss said:

Kao 11. i 12. igraci bi mi bili Dobric i Teo, ali u 90 posto slucajeva ne bi ulazili. Deda i Mitar mi ne bi igrali vise, a Lazic svakako i ne ocekuje da igra.

Не знам јеси ли приметио Добрић је стартер у оба такмичења након ЕЛ дербија, оно што смо мислили да ће бити на почетку сезоне сада не важи.

27 minutes ago, Portovale said:

Naravno da uvažavam tvoj stav ali...neću 😂 Povela se priča, nauči da čuješ i suprotno mišljenje, koristiće ti. 

Nemam nikakav problem da cujem suprotno misljenje, cak nisam ni zagovornik toga da se na ovom topicu vode diskusije i o ovakvim temamama a ne striktno sportskim(kosarkaskim)

Ono sto je diskutabilno u tvom obracanju jeste taj narativ, zasto mi kad smo ovoliko hrabri sve ovo ne kazemo  tim ljudima to u lice pa su ti ljudi lepo objasnili kako stvari funkcionisu.

Ovde pisu ozbiljni ljudi da bismo svodili diskusiju na taj nivo.

Ok, super sto znas za te konekcije sa crnogorskim politicarima, za brodove, za ubrzane kurseve po Kotoru ili Baru, ali to su pojedinci koji su ujedno i navijaci, ali to nema veze sa grupom i njihovim generalnim stavovima o kojima mi ovde diskutujemo.

Ovaj ološ sa severa za početak treba na prvoj narednoj utakmici dobrano da se izviždi od ostatka hale. Da se odmah ogradimo od huljinih plaćenika. A zatim onda da se krene na hulju. Novo saopštenje. Nova bruka. Nova jad i beda ljudskog postojanja. I otvorena pretnja za novinare. Kad pomisliš ne mogu jadnije oni te ekspresno demantuju. Jebo im pas mater. 

• Like 13
  • Thanks 1

36 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Не знам јеси ли приметио Добрић је стартер у оба такмичења након ЕЛ дербија, оно што смо мислили да ће бити на почетку сезоне сада не важи.

Ja stvarno ne vidim neki razlog da na osnovu partija ove sezone Rokas bude na 3 pre Dobrica. 

• Like 4

10 minutes ago, Čočo said:

Ovaj ološ sa severa za početak treba na prvoj narednoj utakmici dobrano da se izviždi od ostatka hale. Da se odmah ogradimo od huljinih plaćenika. A zatim onda da se krene na hulju. Novo saopštenje. Nova bruka. Nova jad i beda ljudskog postojanja. I otvorena pretnja za novinare. Kad pomisliš ne mogu jadnije oni te ekspresno demantuju. Jebo im pas mater. 

Kakvo su sad saopstenje napisali?

Ja samo kao nenavijac da primetim da pojedinima smetaju nekosarkaske teme i to sto se diskusija vrti u krug, a generalno za ovaj topik i prelazni rok vazi da se iskljucivo i samo takve kosarkaske (mada bolje reci "kosarkaske") teme vrte. Pise se da je ovaj ili onaj igrac sranje, napada se Sferopulos, kroji se tim i minutaza kakva treba da bude, pise se o kradji, a najmanje o kosarci ili desavanjima na terenu. Ti postovi nisu ni 10% svih tema ukupno. Imas Princetona koji jednom u tri meseca napise neku analizu koju vredi procitati a da nije zatrpana klasicnim "sadrzajem" i jos par forumasa i to je to. Diskusija o navijacima i desavanjima oko kluba ako i nije na nekom akademskom nivou i repetitivna je, bar za razliku od ostalih diskusija koje se vode imaju tu informativnu komponentu, ako nista drugo, bar da vidimo misljenje velikog broja ljudi o tim stvarima.

• Like 7
  • Thanks 1

Meni se ne dopada što mnogi, i u medijima i inače, o ovim navijačima pišu u stilu sa nama ste rušili Miloševića, a vidi sad kakvi ste.

Nadam se da će ova SNS bagra moći da se otjera bez talova i kompromisa sa kojekakvim ekstremnim desničarima, šovinistima, fudbalskim huliganima i sličnim rubnim društvenim pojavama. Ako se uđe u vrzino kolo s njima, biće džaba ste krečili.

Ali, da ne širim dalje sasvim političku priču.

• Like 2

Pročitao sam ono smeće od saopštenja, nekada uticajne tribine i u šoku sam šta sam pročitao. Dosta je tu pravdanja i pretnji, međutim iz njihovog izlaganja možemo zaključiti da je borba protiv S. Miloševića bila greška, a takođe smo saznali da je krvava šaka zapravo udar na državu pod plaštom nekakvog incidenta i 15 poginulih, zašta oni jako žale jer čak dve utakmice nisu navijali. Nije mi dobro.

• Like 11

Posle ovog saopštenja i ako je neko imao dilemu više je nema, vođe su otvoreno na strani ovog izdajnika i pomagaće mu da se održi na vlasti koliko mogu. Maske su pale nema tu više neutralnosti tj. nije je ni bilo nego su probali da zavaraju široke navijačke mase.

• Like 12

2 minutes ago, Perkos2 said:

Posle ovog saopštenja i ako je neko imao dilemu više je nema, vođe su otvoreno na strani ovog izdajnika i pomagaće mu da se održi na vlasti koliko mogu. Maske su pale nema tu više neutralnosti tj. nije je ni bilo nego su probali da zavaraju široke navijačke mase.

Čitam saopštenje i bukvalno, ali bukvalno zvuči kao svakodnevno obraćanje Vučića odnosno Šešelja, dakle: "Strani plaćenici, domaći izdajnici, prvarili su nas DOS-ovci žuti, pljuvali su nas, ali mi smo opstali i pobedili ih i ako ne budu dobri, pošto smo mi sada vlast, mi ćemo im pokazati svoga Boga"...

• Like 2

Kakve su to Dileje...

Njima je sada najveći strah da pod njihovom stražom cela Arena ne zagrmi: Aco Brnabo.

Nadam se da će se do derbija i semenkari odlučiti šta im je činiti.

Da nakon ovoga puniš tribine dok te Dileje ućutkuju i zavrću uši neposlušnima je znatno gore nego da ti klub igra pred praznom Arenom. Ne mislim da se treba obračunavati sa njima ali ne treba ulaziti u halu pod takvim okolnostima.

Jebo i jebenu Euroligu nakon ovog. 

...a ''indijance'' će goveda bez ustezanja preko usta čim im Sajko podvikne.

Pa nisu ona 3-4 mandrila sama smislila da odu da biju studente.

Edited by Wingwalker
  • Like 4