Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Kooineeperk

Sta ocekujete od ove sezone?  

413 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      24
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      125
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      102
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      101
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      28
    • F4 baby!
      16
    • Bicemo sampioni!
      15
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      1
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      327
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      69
    • Beztrofejni debakl
      16
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      4
    • Davidovac
      7
    • Kenan
      27
    • CMM
      12
    • Daum
      109
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      12
    • Neko ko nije naveden
      72
    • Niko!
      168

Recommended Posts

Sad nešto gledam tabelu i par zanimljivih stvari. 

Prvo dobili smo 4 od prvih 5 timova (3 u gostima), sa Oly još nismo igrali.. Iz ovoga se da zaključiti da smo vrlo nezgodna ekipa, i da najbolje igramo kad nismo favoriti, što baš i nije dobro za borbu za plasman, ali i nije ni tako loše ako upadnemo u drugu fazu.

Drugo, po datim koševima smo oko 11. mesta, a po primljenim delimo 4-5.  Ovde dosta kukamo na defanzivu ali ispade da nam je to jača strana. Koš razlika, isto smo tu negde 4-5.. to samo pokazuje da nam je realno, po do sada prikazanom, mesto među 6-7, što bi i bilo da nije sudijske krađe u par navrata..

I treće, baš ovu sezonu kad mi imamo ok početak u EL (6-6 po meni korektno krajnje s'obzirom na raspored), mi smo tu u borbi za plejof mesto sa Realom, Barsom koji imaju nikad gori start, umesto da se mlatimo sa Parizom, Žalgirisom itd.. mislim mnogo toga će se promeniti još je rano ali nikako da mi iz glave izađe ona sezona po grupama u EL kad smo učestvovali prvi put i mi i komšije i kad oni prođoše dalje sa pobedom manje.. nekako kao da nikad nemamo sreće ni sa tim drugim rezultatima. Ko bi rekao da će Pariz sada biti na 9-3, Bajern na 8-4, Žalgiris na 7-5 a Real na 6-6?

Sve u svemu, iako je moglo bolje oko selektovanja tima, iako su nam svima par puta već iskidali živce, imam jako dobar osećaj u vezi ove sezone i mislim da će baš biti posebna.

I ljudi, znam da svi želimo rezultat i da uglavnom delimo igrače na dobre i one manje dobre i znam da bi mnogi rado videli leđa nekim igračima, ali mislim da je ovo poslednja sezona gde imamo ovoliki broj domaćih igrača, što bivših što sadašnjih reprezentativaca...

Mene je Teo toliko puta iznervirao a Mitar da ne pominjem i ove i prošle sezone, ali opet kad vidim kako rade švabe na foru 3-4 puta zaredom.. pa nije isto kao da to rade neki Karlik i Tajrik.. Komšijama ne mislim ništa loše, ali dolaze vremena kad ćemo i mi biti sve tamniji i tamniji, treba uživati dok još imamo momke koji znaju šta je Zvezda i igraju zbog nje, a ne samo zbog para i lične promocije.

• Like 1

4 hours ago, Bejn said:

Mi ako u Italiji dobijemo prvu drugu idemo turistički. Šta nas briga, dobili smo jednu. Što da se cimamo i za drugu. Kao i u Francuskoj. Samo tako se može objasniti poraz od nesrećnog Asvela. Dakle ili 1/2 ili 0/2.

Asvel smo pustili da bismo bili spremni za derbi

7 hours ago, elmulinho said:

Ljudi imaju ozbiljnu potrebu da koriste recency bias za dokazivanje stvari. Tako mi drugari salju danas poruke "A NE VALJA NAM DOBRIC????" kad je ubacio dve trojke, jer sam rekao da je lose sto smo ga potpisali na vec popunjenu poziciju. Evo sada gledam, niko skoro ne prica nista o Daumovoj partiji, a covek imao 16/5/1, odigrao odlicno, ljudi za njega pisu "solidna partija", dok je Dobric Kninska Kobra izdominirao i pokazao kako se nad njim vrsio genocid od strane trenera do sada (ne sprdam se, direktan citat). A realnost je da je odigrao super partiju i da svako ko od njega ocekuje da on sada ove partije pretvori u svakodnevnicu nije gledao Dobrica 2022. 

Evo ja sam napisao da je ovo Daumu najbolja partija u EL kod nas, da je Dobrić trebao biti u rosteru za derbi i da je Gidra problem. Pogađa on šuteve na +20. I nije samo problem to što je kako su neki primetili promašio jedan šut i izgubio samo jednu loptu zadriblavši se. Će biti da je jedan od razloga to što primarno ne igra svoju prirodnu poziciju ali ako je ovo šta on pruža dobro i razlog da se pokuša umanjiti generalno njegova loša igra i doprinos ekipi bez da spominjemo cifru za koju igra koja je ionako nebitna kad meč počne a to kao bivši sportaš ne trebam elaborirati  onda je moje poimanje košarke dosta iskrivljeno.

Edited by bodo