Chaos Is Me Posted September 10, 2024 Posted September 10, 2024 Pa trebalo bi, kao i svake godine, mada ima još vremena
Gudura Posted September 10, 2024 Posted September 10, 2024 Momci, da ne rušimo tradiciju, liga je kreirana. Kod za ulaz je: 39524-YCMMC Da se lepo igramo i neka pobedi najbolji (najsrećniji)😎 Molim moderaciju da pinuje post.Hvala 2
Bogoljub Gagic Posted September 18, 2024 Posted September 18, 2024 Боби права ситница 14.5, трећи најскупљи центар 😅 1
Romantik Posted September 18, 2024 Posted September 18, 2024 A po realnoj plati jedan od jeftinijih u ligi
Psycho Posted September 18, 2024 Posted September 18, 2024 Meni za prvo kolo Bolomboj centar, a možda ga stavim i za kapitena.
realno *w Posted September 27, 2024 Posted September 27, 2024 (edited) Može pomoć, kako se pravi privatna liga, a da ne bude draft? edit: našao Edited September 27, 2024 by realno *w
Shunsuke Nakamura Posted September 30, 2024 Posted September 30, 2024 Mogu li da se prave zamjene u toku kola?
Chaos Is Me Posted October 1, 2024 Posted October 1, 2024 Ne mogu izmene ali možeš da ove sa klupe ubacuješ u prvih 6 koji se više boduju.
kendrick duckworth Posted October 2, 2024 Posted October 2, 2024 Da Silva (7) i Obst (7.4) mi se čine kao lepe opcije sa klupe. Bonga (7.8) mi isto deluje dobar value. Inače debitujem u Fantaziju, igram privatnu ligu gde smo svi EL Fantasy debitanti. 23 hours ago, Chaos Is Me said: Ne mogu izmene ali možeš da ove sa klupe ubacuješ u prvih 6 koji se više boduju. Da li ovo znači pošto imam Šmits-a i Da Silvu kao F's, da u četvrtak igra Šmits, a onda u ovom second round tj. u petak ubacim Da Silvu umesto Šmits-a? Da li gubim bodove ili se računaju obojica? Nije pojašnjeno u pravilima...
Chaos Is Me Posted October 2, 2024 Posted October 2, 2024 Ne gubiš bodove, možeš u petak da ubaciš igrača sa klupe u prvu postavu umesto nekog ko je loše odigrao u četvrtak. Možeš da promeniš i formaciju. Bar tako je bilo prošle godine. Iskreno, mrzi me da čitam da li su nešto menjali. Jedino što vidim od promena je da se sad kapiten boduje sa 150% u odnosu na učinak, a do sada je bilo 200%.
kendrick duckworth Posted October 2, 2024 Posted October 2, 2024 9 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne gubiš bodove, možeš u petak da ubaciš igrača sa klupe u prvu postavu umesto nekog ko je loše odigrao u četvrtak. Aha, znači ako je Šmits skupio npr. 20 bodova kao starter, ja ga stavim na klupu, a na kraju runde mu se računa 50% kao da je bench player tj. 10 bodova a Da Silva mi se računa kao starter? Zanimljiva mehanika. 1
Shunsuke Nakamura Posted October 3, 2024 Posted October 3, 2024 On 10/2/2024 at 10:47 AM, Charles De Ketelaere said: Aha, znači ako je Šmits skupio npr. 20 bodova kao starter, ja ga stavim na klupu, a na kraju runde mu se računa 50% kao da je bench player tj. 10 bodova a Da Silva mi se računa kao starter? Zanimljiva mehanika. Poenta je da se uvijek stavi što više igrača koji ti igraju prvi dan kola a onda praviš kalkulaciju koga da ubaciš sa klupe u prvu "šestorku". Najbolje je ako su ti igrači ravnomjerno raspoređeni u dva dana(5+5 ili 6+4). Isto tako ako npr. Bonga igra danas, staviš ga u prvih 6 i on napravi dobar Indeks a sjutra recimo imaš nekog Nvoru na krilu, koji je u teoriji starter, skuplji i kvalitetniji igrač, razumljivo je da ostaviš Bongu a Nvoru zadržiš na klupu. Mislim to je sad lična procjena ali sigurno će biti kola u kojima će jeftiniji igrači biti bolji. Moguće su i razne promjene formacije. Na beku i krilu možeš sa tri u liniji da igraš. Uglavnom, ovaj fantazi nudi mogućnost da ostvariš najviše bodova što možeš iz tima. Dosta je sličan fantaziju LŠ u fudbalu. 1
Recommended Posts