Alek The Great Posted September 9 Share Posted September 9 Braco, pravimo li nesto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 10 Share Posted September 10 Pa trebalo bi, kao i svake godine, mada ima još vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted September 10 Share Posted September 10 Momci, da ne rušimo tradiciju, liga je kreirana. Kod za ulaz je: 39524-YCMMC Da se lepo igramo i neka pobedi najbolji (najsrećniji)😎 Molim moderaciju da pinuje post.Hvala 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted September 11 Share Posted September 11 Odnosno da pinuju temu...my bad😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogoljub Gagic Posted September 18 Share Posted September 18 Боби права ситница 14.5, трећи најскупљи центар 😅 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 18 Share Posted September 18 A po realnoj plati jedan od jeftinijih u ligi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psycho Posted September 18 Share Posted September 18 Meni za prvo kolo Bolomboj centar, a možda ga stavim i za kapitena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 27 Share Posted September 27 (edited) Može pomoć, kako se pravi privatna liga, a da ne bude draft? edit: našao Edited September 27 by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted September 30 Share Posted September 30 Mogu li da se prave zamjene u toku kola? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 1 Share Posted October 1 Ne mogu izmene ali možeš da ove sa klupe ubacuješ u prvih 6 koji se više boduju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 2 Share Posted October 2 Da Silva (7) i Obst (7.4) mi se čine kao lepe opcije sa klupe. Bonga (7.8) mi isto deluje dobar value. Inače debitujem u Fantaziju, igram privatnu ligu gde smo svi EL Fantasy debitanti. 23 hours ago, Chaos Is Me said: Ne mogu izmene ali možeš da ove sa klupe ubacuješ u prvih 6 koji se više boduju. Da li ovo znači pošto imam Šmits-a i Da Silvu kao F's, da u četvrtak igra Šmits, a onda u ovom second round tj. u petak ubacim Da Silvu umesto Šmits-a? Da li gubim bodove ili se računaju obojica? Nije pojašnjeno u pravilima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 2 Share Posted October 2 Ne gubiš bodove, možeš u petak da ubaciš igrača sa klupe u prvu postavu umesto nekog ko je loše odigrao u četvrtak. Možeš da promeniš i formaciju. Bar tako je bilo prošle godine. Iskreno, mrzi me da čitam da li su nešto menjali. Jedino što vidim od promena je da se sad kapiten boduje sa 150% u odnosu na učinak, a do sada je bilo 200%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted October 2 Share Posted October 2 9 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne gubiš bodove, možeš u petak da ubaciš igrača sa klupe u prvu postavu umesto nekog ko je loše odigrao u četvrtak. Aha, znači ako je Šmits skupio npr. 20 bodova kao starter, ja ga stavim na klupu, a na kraju runde mu se računa 50% kao da je bench player tj. 10 bodova a Da Silva mi se računa kao starter? Zanimljiva mehanika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 2 Share Posted October 2 Dajte šifru za ligu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 3 Share Posted October 3 On 10/2/2024 at 10:47 AM, Charles De Ketelaere said: Aha, znači ako je Šmits skupio npr. 20 bodova kao starter, ja ga stavim na klupu, a na kraju runde mu se računa 50% kao da je bench player tj. 10 bodova a Da Silva mi se računa kao starter? Zanimljiva mehanika. Poenta je da se uvijek stavi što više igrača koji ti igraju prvi dan kola a onda praviš kalkulaciju koga da ubaciš sa klupe u prvu "šestorku". Najbolje je ako su ti igrači ravnomjerno raspoređeni u dva dana(5+5 ili 6+4). Isto tako ako npr. Bonga igra danas, staviš ga u prvih 6 i on napravi dobar Indeks a sjutra recimo imaš nekog Nvoru na krilu, koji je u teoriji starter, skuplji i kvalitetniji igrač, razumljivo je da ostaviš Bongu a Nvoru zadržiš na klupu. Mislim to je sad lična procjena ali sigurno će biti kola u kojima će jeftiniji igrači biti bolji. Moguće su i razne promjene formacije. Na beku i krilu možeš sa tri u liniji da igraš. Uglavnom, ovaj fantazi nudi mogućnost da ostvariš najviše bodova što možeš iz tima. Dosta je sličan fantaziju LŠ u fudbalu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts