ScepanScekicSto Posted Wednesday at 10:02 PM Share Posted Wednesday at 10:02 PM 3 minutes ago, Papanikolesku said: I da pohvalim Maria Nakića, koji je 3/4 odigrao muški na oba kraja parketa, za razliku od Pokuševskog koji se usrao kao grlica kad je ušao. Ne sme da pogleda koš, i nikad od njega ništa biti neće. Mario all the way pre ovog preplašenog. Ife i Bonga su poštena priča, Bonga brat daje sve što ima. Žao mi je što nije pogodio onu trojku. Dejvis bi mi koliko večeras dobio metlu, Vanji bi skresao minutažu i dao Nakićevu ulogu, rokada, dok ne zasluži. Karlik dobar. Obradović, koliko ga volim, isto toliko sam razočaran u ovo što nam prezentuje.. jao da... videlo se iz aviona da se Pokusevski ukenjao mario rispekt... ne zbog koseva samo, vec pre svega zbog postenog pristupa 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted Wednesday at 10:03 PM Share Posted Wednesday at 10:03 PM Šta je tačno Davies još skrivio sem one jeftino prodate lopte? Ja ne znam jesam li nešto krupno propustio, ili sam samo spustio očekivanja kada je on u pitanju. U napadu racionalan, mislim da sam prvi put vidio neke konkretne blokove od njega koji stvarno prave razliku, nakupilo se tu i 5 skokova, a i ona odlična odbrana nad Jamesom koju je nažalost Vanja poništio. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Wednesday at 10:03 PM Share Posted Wednesday at 10:03 PM 2 minutes ago, DameTime said: Bilo je loših, bilo je i dobrih stvari. Ovakvih klackalica i izgubljenih tekmi će biti još neko vreme... Odlična energija u drugom poluvremenu, vratili su se iz rezultatskog kanala što dosta govori o timu. volim tvoj optimizam ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Wednesday at 10:03 PM Share Posted Wednesday at 10:03 PM Nisam stigao da gledam, ali vidim slalom emocija po live i ovim komentarima. Mislim da necu imati stomak da gledam reprizu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted Wednesday at 10:03 PM Share Posted Wednesday at 10:03 PM Kakvi su nam kapiten i zamenik od pocetka sezone mi smo jos i dobri. Ovo sto je kapiten uradio vcr je za psihologa. Zicer sa 3 metra, pa ono 1 na 0, pa ona trojka gde jedva pipnula obruc, i na kraju kao slag na tortu - 2+1 za Dzejmsa. Bode oci nas napad kad je Poku u igri. Lopta fino kruzi dok ne dodje do njega i kad udvajaju stignu da se vrate i sve stignu da pokriju jer je on prespor. Nastavi da treniras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted Wednesday at 10:04 PM Share Posted Wednesday at 10:04 PM Nebitan je ostatak petorke, ali posle tog TO ostaviti Pokua i Dejvisa je bilo neverovatno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Wednesday at 10:04 PM Share Posted Wednesday at 10:04 PM Just now, Shonewizard said: Šta je tačno Davies još skrivio sem one jeftino prodate lopte? Ja ne znam jesam li nešto krupno propustio, ili sam samo spustio očekivanja kada je on u pitanju. U napadu racionalan, mislim da sam prvi put vidio neke konkretne blokove od njega koji stvarno prave razliku, nakupilo se tu i 5 skokova, a i ona odlična odbrana nad Jamesom koju je nažalost Vanja poništio. ma ljudi pljuju po difoltu... dejvis je izgubio onu loptu sem toga.. bio je korektan.. vanja je veceras bio potpuno u autu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Wednesday at 10:04 PM Author Share Posted Wednesday at 10:04 PM Just now, ScepanScekicSto said: volim tvoj optimizam ❤️ Hvala, idem kod psihoterapeuta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted Wednesday at 10:09 PM Share Posted Wednesday at 10:09 PM 9 minutes ago, ScepanScekicSto said: pa tek Washington to nije on je daleko od plejmejkera mi smo dobri bili u drugom...opet kos iz auta i sl, bongi na onaj promasaj nemam sta da zamerim... Ne mora nuzno biti plej, ni Punter nije nikakav plej pa je igrac koji je sposoban kreirati sebi sut ili visak gdje ce se nekom drugom otvoriti. Carlik i Iffe nisu ti igraci, a projektovani su kao dva glavna kreatora ekipe. Zato i kazem da jedino Washington ima mozda taj x faktor al svakako da je to jako malo vjerovatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted Wednesday at 10:09 PM Share Posted Wednesday at 10:09 PM Nema smisla da se čovek nervira, znaš ishod na polovini 3qt... Nije igrač kriv , nije trener kriv - mi smo govna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted Wednesday at 10:14 PM Share Posted Wednesday at 10:14 PM 10 minutes ago, Shonewizard said: Šta je tačno Davies još skrivio sem one jeftino prodate lopte? Nekad je ta sitna greska presudna....Imate momentum i onda onako dozvolis da izgubis loptu. I odatle oni odlaze opet na +8 gde se vi mucite da se vratite... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted Wednesday at 10:20 PM Share Posted Wednesday at 10:20 PM Karlik, Ife, Mario i Bonga sasvim dobri ali ne vredi jbg... Vanja nas je baš usrao večeras, igrača kome nula na dresu u potpunosti opisuje sve u vezi njega neću više ni komentarisati. Ukratko, jebace nas na centrima uglavnom svi i to niko ne može da pokrpi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted Wednesday at 10:22 PM Share Posted Wednesday at 10:22 PM Ukoliko odbrambeni intenzitet iz drugog pol shvatimo kao ono što bismo morali konstantno da prikazujemo, onda ova utakmica i nije potpuni poraz. Moja optimistična strana je videla dosta dobrih stvari večeras - kontrolu skoka, kakvu takvu ali svejedno mnogo bolju od uobičajene, koncentraciju u oba pravca nekih dobrih desetak minuta, tako da moram nešto pozitivno da izvučem. Kad god je rano bilo dobro, nije valjalo, mora uvek težim putem... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted Wednesday at 10:24 PM Share Posted Wednesday at 10:24 PM 21 minutes ago, Papanikolesku said: Jesi li stvarno ubrojao Nakića, pa i Karlika kao nekoga ko je večeras ukanalio Partizan? Stvarno?! Moras da naucis da citas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted Wednesday at 10:25 PM Share Posted Wednesday at 10:25 PM Frustrirajuće je što sezonu može da izvuče random lik na 4/5 koji bi koštao manje nego Denzelova rekreativna nastava po Amerikama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Wednesday at 10:56 PM Share Posted Wednesday at 10:56 PM Gledam raspored i nije mi dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Wednesday at 11:07 PM Author Share Posted Wednesday at 11:07 PM Obožavanje https://www.instagram.com/p/DBxBs1wMCOX/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Wednesday at 11:08 PM Share Posted Wednesday at 11:08 PM 46 minutes ago, Dzep said: Ukoliko odbrambeni intenzitet iz drugog pol shvatimo kao ono što bismo morali konstantno da prikazujemo, onda ova utakmica i nije potpuni poraz. Moja optimistična strana je videla dosta dobrih stvari večeras - kontrolu skoka, kakvu takvu ali svejedno mnogo bolju od uobičajene, koncentraciju u oba pravca nekih dobrih desetak minuta, tako da moram nešto pozitivno da izvučem. Kad god je rano bilo dobro, nije valjalo, mora uvek težim putem... i za tvoj optimizam ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted Wednesday at 11:48 PM Share Posted Wednesday at 11:48 PM Nakon uvida u kompletnu ekipu... Vrlo cudan izbor. Gomila nekih malih crncica. I njihova baba. Al ima materiala za pola ekipe sledece sezone. Daj srce za optimizam. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SamoFlacko Posted yesterday at 08:05 AM Share Posted yesterday at 08:05 AM Izgledamo kao neki tip koji muva ribu na dobru priču cijelu noć, i taman kad misli da je to to, dođe joj bivši glavurdan da po njoj promješa crnu i zlatnu. 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted yesterday at 08:36 AM Share Posted yesterday at 08:36 AM Meni je odbrana Partizana u drugom poluvremenu jedna od boljih vaših odbrana poslednjih godina. Koliko sam primetio ta odbrana u poslednje vreme je značajno bolja, napad je lošiji što je i očekivano. Vaš jedini kiks ove sezone je Virtus, sve utakmice koje ste izgubili su maltene bile egal. Šteta za ova dva poraza kući, slede vam dva nezgodna gostovanja protiv Fenera i ludog Pariza. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted yesterday at 08:45 AM Share Posted yesterday at 08:45 AM Jel to nasa klupa sinoc konacno dobila tehnicku gresku ? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted yesterday at 08:45 AM Share Posted yesterday at 08:45 AM Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted yesterday at 08:56 AM Share Posted yesterday at 08:56 AM 9 hours ago, ScepanScekicSto said: Gledam raspored i nije mi dobro Pa nema nam druge nego da pocnemo da pobedjujemo 🙂 Pariz definitivno mora da padne. Protiv Fenera da se pobijemo, pa sta bude. Ako je nesto sigurno, to je da ce Bobinator da izdominira protiv nas 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted yesterday at 09:20 AM Share Posted yesterday at 09:20 AM 42 minutes ago, Volter said: Meni je odbrana Partizana u drugom poluvremenu jedna od boljih vaših odbrana poslednjih godina. Da se nadovežem, bilo je poprilično dobrih 1na1 odbrana. Ona pomaganja u poslednjim sekundama nakon kojih sledi otvoren šut neću da komentarišem. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts