Jump to content

Recommended Posts

3 minutes ago, Papanikolesku said:

I da pohvalim Maria Nakića, koji je 3/4 odigrao muški na oba kraja parketa, za razliku od Pokuševskog koji se usrao kao grlica kad je ušao. Ne sme da pogleda koš, i nikad od njega ništa biti neće. 

Mario all the way pre ovog preplašenog. 

Ife i Bonga su poštena priča, Bonga brat daje sve što ima. Žao mi je što nije pogodio onu trojku. 

Dejvis bi mi koliko večeras dobio metlu, Vanji bi skresao minutažu i dao Nakićevu ulogu, rokada, dok ne zasluži. Karlik dobar. 

Obradović, koliko ga volim, isto toliko sam razočaran u ovo što nam prezentuje.. 

jao da... 

videlo se iz aviona da se Pokusevski ukenjao

mario rispekt... ne zbog koseva samo, vec pre svega zbog postenog pristupa

• Like 3

Šta je tačno Davies još skrivio sem one jeftino prodate lopte?

Ja ne znam jesam li nešto krupno propustio, ili sam samo spustio očekivanja kada je on u pitanju. U napadu racionalan, mislim da sam prvi put vidio neke konkretne blokove od njega koji stvarno prave razliku, nakupilo se tu i 5 skokova, a i ona odlična odbrana nad Jamesom koju je nažalost Vanja poništio.

• Like 4

Kakvi su nam kapiten i zamenik od pocetka sezone mi smo jos i dobri. Ovo sto je kapiten uradio vcr je za psihologa. Zicer sa 3 metra, pa ono 1 na 0, pa ona trojka gde jedva pipnula obruc, i na kraju kao slag na tortu - 2+1 za Dzejmsa. 

Bode oci nas napad kad je Poku u igri. Lopta fino kruzi dok ne dodje do njega i kad udvajaju stignu da se vrate i sve stignu da pokriju jer je on prespor. Nastavi da treniras.

Just now, Shonewizard said:

Šta je tačno Davies još skrivio sem one jeftino prodate lopte?

Ja ne znam jesam li nešto krupno propustio, ili sam samo spustio očekivanja kada je on u pitanju. U napadu racionalan, mislim da sam prvi put vidio neke konkretne blokove od njega koji stvarno prave razliku, nakupilo se tu i 5 skokova, a i ona odlična odbrana nad Jamesom koju je nažalost Vanja poništio.

ma ljudi pljuju po difoltu...

dejvis je izgubio onu loptu sem toga.. bio je korektan.. 

vanja je veceras bio potpuno u autu 

• Like 1

9 minutes ago, ScepanScekicSto said:

pa tek Washington to nije

on je daleko od plejmejkera

mi smo dobri bili u drugom...opet kos iz auta i sl, bongi na onaj promasaj nemam sta da zamerim... 

Ne mora nuzno biti plej, ni Punter nije nikakav plej pa je igrac koji je sposoban kreirati sebi sut ili visak gdje ce se nekom drugom otvoriti. Carlik i Iffe nisu ti igraci, a projektovani su kao dva glavna kreatora ekipe. Zato i kazem da jedino Washington ima mozda taj x faktor al svakako da je to jako malo vjerovatno. 

Ukoliko odbrambeni intenzitet iz drugog pol shvatimo kao ono što bismo morali konstantno da prikazujemo, onda ova utakmica i nije potpuni poraz. Moja optimistična strana je videla dosta dobrih stvari večeras - kontrolu skoka, kakvu takvu ali svejedno mnogo bolju od uobičajene, koncentraciju u oba pravca nekih dobrih desetak minuta, tako da moram nešto pozitivno da izvučem.

Kad god je rano bilo dobro, nije valjalo, mora uvek težim putem...

• Like 3

46 minutes ago, Dzep said:

Ukoliko odbrambeni intenzitet iz drugog pol shvatimo kao ono što bismo morali konstantno da prikazujemo, onda ova utakmica i nije potpuni poraz. Moja optimistična strana je videla dosta dobrih stvari večeras - kontrolu skoka, kakvu takvu ali svejedno mnogo bolju od uobičajene, koncentraciju u oba pravca nekih dobrih desetak minuta, tako da moram nešto pozitivno da izvučem.

Kad god je rano bilo dobro, nije valjalo, mora uvek težim putem...

i za tvoj optimizam ❤️

Meni je odbrana Partizana u drugom poluvremenu jedna od boljih vaših odbrana poslednjih godina. Koliko sam primetio ta odbrana u poslednje vreme je značajno bolja, napad je lošiji što je i očekivano. Vaš jedini kiks ove sezone je Virtus, sve utakmice koje ste izgubili su maltene bile egal. Šteta za ova dva poraza kući, slede vam dva nezgodna gostovanja protiv Fenera i ludog Pariza.

• Like 4