Jump to content

Recommended Posts

8 minutes ago, jedibojan said:

Danas me interesuje:

1. Da li ce Mike imati preko 10 skokova

2. Da li ce Wash ulaziti u igru

Wash ce biti organizator igre danas u svakom smislu 😄
Mike preko 10 teska prica, za dve godine EC 41 utakmica jednom 10 ili vise skokova, Francuska liga dve sezone 60+ utakmica jednom 10 ili vise skokova 😄

4 minutes ago, fedor said:

Wash ce biti organizator igre danas u svakom smislu 😄
Mike preko 10 teska prica, za dve godine EC 41 utakmica jednom 10 ili vise skokova, Francuska liga dve sezone 60+ utakmica jednom 10 ili vise skokova 😄

Malo hiperbolisem. Zanima me da li Mike bar lici da je spreman za EL minute. Sa druge strane, ukoliko se odustalo od Wash-a, to moze biti neki signal da se umesto njega ganja neki igrac unutra (kad je Brandon vec zacementiran jer je pozitiva lik na treningu).

Meni koliko je poznato mi na D.W. ozbiljno racunamo, e sad sta i kako verovatno zna samo Zeljko. Isto tako ne salim se uopste kod organizovanja jer sve ono sto sam ja cuo on covek igra vise pleja nego beka na treningu. 

Sto se Majka tice, pojma nemam on svakako nije ono sto bi mi zeleli su smislu unutrasnje igre, decko je vise ball-er, Hejs-Dejvis tip igraca. Da ce doneti mnogo sto se tice igre hoce, ali da ce doneti nesto sto se tice skoka i guzenja u reketu tesko jako. 

• Like 1

Sto se tice nekih ocekivanja, Evroliga od 12 do 15 mesta, i prednost domaceg terena u finalu Abe. Sve preko toga ce me jako prijatno iznenaditi. Drag mi je ovaj roster, na osnovu borbe i htenja. Ali nam fali kvaliteta. Kada bi Duane, pokazao koliko i Sterling Braun, i kada bi Majk odigrao bar priblizno kao Bonga, dosta bi to drugacija situacija bila. Dobili bi na sirini rostera, i mogli bi malo vise da menjamo. 

I ne zanimaju me nikakvi minuti danas za Duana i Majka. Ili znaju za evroligu, ili ne znaju, nikakvo dokazivanje kroz Abu. Za sad im Zeljko ne veruje. 

Eto, ovakvu tekmu sam priželjkivao.

Uspeo Žoc i da razigra malo Vašingtona i Majka, a da opet veći deo tekme iznesu Mario, Mitar, Poku i Balša. 

Baš smo izvukli maksimum iz ovakve utakmice. Krka nije merilo ničega naravno, ali Dvejn je stvarno lepo odigrao, Majk isto. Kod Majka mi ne deluje da je to njegova puna brzina, ali ok, oslobodiće se jedino ako bude igrao.

Mitar baš fino, nije pregoreo u želji da se pokaže, nego odmereno, baš kako treba. Interesantan podatka da je najveća razlika napravljena sa njime na parketu, čak +26.

Na kraju, više od 10k ljudi u Areni protiv Krke :Hail:

Uglavnom, zadovoljan sam.

Edited by realno *w
  • Like 12

17 minutes ago, Papanikolesku said:

Duan klasičan Marcus Hauard, samo da vidimo može li biti i ta klasa trpača

Bez obzira na cinjenicu da je Dwiz zaista prvenstveno skorer i igrac koji voli da poentira iz izloacije, nema bas previse paralela sa Markusom jer je taj covek stvarno nesto posebno sto se tice usagea i broja suteva koje trosi maltene od prvog dana na 'Quetteu. Moje razumevanje je da je doveden kao Punter umesto Puntera i da bi trebalo tek povremeno da dobija ulogu organizatora, za sta jeste sposoban u manjim intervalima. Zapravo, daleko sposobniji od pomenutog Puntera. Kako ga tacno Zeljko vidi, ostaje da pokaze vreme. Sto se mene tice, on nije macka u dzaku uopste, tacno se zna sta i gde donosi/odnosi i stvar je adaptacije i glave i nista vise.

• Like 2

Nisam ugrozen time sto ce sa Monakom da se igra u Pioniru ali ovo saopstenje gde kazu da ce utakmici mogu da prisustvuju samo sezonci sa nivoa 100-200-300 bez izvinjenja za nivo 400 je dno dna.

Nazalost zivimo u "drzavi" gde adekvatna zastita potrosaca ne postoji a ljudi ne znaju da se organizuju inace bi Ostoja popio jednu kolektivnu tuzbu od par hiljada ljudi.

• Like 7

1 minute ago, wrach said:

Nisam ugrozen time sto ce sa Monakom da se igra u Pioniru ali ovo saopstenje gde kazu da ce utakmici mogu da prisustvuju samo sezonci sa nivoa 100-200-300 bez izvinjenja za nivo 400 je dno dna.

Nazalost zivimo u "drzavi" gde adekvatna zastita potrosaca ne postoji a ljudi ne znaju da se organizuju inace bi Ostoja popio jednu kolektivnu tuzbu od par hiljada ljudi.

...

Svi detalji u vezi rasporeda sektora u hali "Aleksandar Nikolić", ulaza koji će biti otvoreni i načina kompenzacije prema vlasnicima sezonskih karata za Nivo 400, biće objavljeni u ponedeljak.

#KKPartizan #EuroLeague

Ima Zeljko last cut. Ima Brandona i Bakicu. Ima Tyrique-a koji igra iznad svih ocekivanja i prilicno je jasno da ce biti padova. Ako nam unutrasnja linija izgleda ovako sa Tyriqueovih 15 poena i 5 skokova, sta ce se desiti kad on udje u problem(e)? 

Mislim da je to jasno i laicima.

Pamet u glavu.

Mislim da preterujete sa Daviesom. Trenutno izgleda jako loše na terenu, ali ne vidim voljni problem s njim.

Zapravo, mislim da nijedan igrač KKP za sada ne pokazuje nedostatak volje, želje i energije. Washington koji je do večeras sedeo na klupi je imao manje negativan govor tela u odnosu na Smailagića koji je konstantno dobijao šansu. Stalno je bodrio saigrače s klupe.

Željko stalno potencira kako mu je bitno šta igrači rade na treningu; mora da Brandon nešto radi dobro ako je dobio ulogu zamenika kapitena. Tako da bih malo sačekala sa oštrim osudama i presudama, može on dosta bolje.

• Like 5

1 hour ago, SamoFlacko said:

Poceo sam vise da se radujem ovim mecevima u aba ligi nego evroligaskim jer napokon mozemo da gledamo neku djecu kako rastu. 

Samo neka zadrze ovaj odnos postovanja prema kosarci kao igri, i nema zime za njih, a ni za nas. 

Ja objašnjavam junioru na meču sa CIbonom u Areni ovo, ali teško to ide naravno. Lepo mu kažem, vikend - što znači da neću leći u 2 ujutro, ustati u pola 7, lagano parking, ulazak, izlazak, gledaš klince kako kucaju... Ništa nervoza, pritisak, srčani ritam... 

• Like 4

34 minutes ago, wrach said:

@Shonewizard

Mea culpa, ubedjen sam da je vest koju sam procitao negde bila bez ove poslednje recenice.. svakako, bas me interesuje hoce li nivo 400 docekati kompenzaciju i hoce li to biti ona porez majica koju neki nisu nikad dobili.

Pa zapravo mi djeluje skroz realno da su izbacili bez tog dijela, pa kad je krenulo napušavanje u komentarima, onda ide krizni PR 😄