Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, wrach said:

Dvejn brat vec ispod stola, otisao.

Pozlilo mu je bilo posle utakmice, odveli su ga u svlačionicu da dođe sebi.

Nije ništa ozbiljno jer je opet bio u elementu noćas na dočeku. 🙄

• Like 3
Posted
6 minutes ago, Luchifer89 said:

Neko je na onoj mozzart štoperici rekao da je Denzel najbolji šuter za 3 u ekipi.

Nije delovalo ni blizu tako ove sezone.

Ako gledamo EL statse, def nije, poprilicno ispod ocekivanog, negde oko 28%. Aba liga, sasvim solidnih 41% na poprilicno visokom uzorku od 3 sutnute po mecu 🙂. Sto je vise nego solidno. NBA kaze oko 37% u dve sezone, opet pristojno. I mislim da ga tu negde treba ocekivati sledece sezone, ako ga ostave, a nadam se da hoce.

Ipak, mislim da je u ekipi Sterling bolji suter za 3. Definitivno uzima pametnije suteve. 

Posted

Čini mi se da kod njega nema sredine kad je šut u pitanju, ili te lopte odvaljuje obruč, ili bukvalno samo mrežicu dodiruju. 😄 Evo i na ovom okačenom snimku, praktično sve u dno mrežice sasuo.

• Like 3
Posted

Ovu sezonu smo ga doslovno istrpeli. Sve bubice, prilagođavanje na evropsku košarku, pravila, sistem, Želimira, život u Beogradu. Pokazao je naznake onoga što može da igra, kada su mu sve ovce na broju. 

Pritom je igrao za nas "gratis" sezonu. Bilo bi jako neozbiljno od kluba da ga poklonimo nekom, bez da kušamo njegov pun potencijal. Ako je ruža, jel, procvetaće 

• Like 9
  • Thanks 1
Posted (edited)

I treba... mislim ds je suludo poklanjati igraca koji je sam sebe otplatio, sto ti kszes sve smo istrpeli, i sad kad je pokazao nesto da ga poklanjamo.

ista prica kao i za Majka sto se mene tice... doveli smo Parkera koji je top, al neko ce morati da skace i da se tuce a to Parker sigurno nece, a tek sto nece ni Osetkowski.. 

vidin sve vise se pominje kod nas Dorsi 🤯🤯🤯🤯

Edited by ScepanScekicSto
Posted

Čestitao vam Čović KLS i ABA i sad ja naravno neću da ovde prenosim tu "čestitku" samo da napišem da sam se baš lepo ismejao i da sam imao osećaj kao da je pod konstantnom dozom lekova za smirenje dok piše čestitku. Neverovatno šta pakost i zajedljivost naprave od čoveka.

Čestitao vam i da je neko konačno dao šansu mladim igračima poput Šekularca i PAJSAD Lakića. Evo ja ne znam...

• Ha-ha 1
Posted

Čestitke Bogdanu i Vošu, Majku, Pokuu, Balši, Lakiću i klincima na osvojenom trofeju.

Vidi se da je Bogdan lepo spremio sve. Inače važi za ozbiljnog štrebera po tom pitanju i kapiram da ga nije džabe Željko hvalio tokom sezone i na kraju krajeva predložio da vodi KLS. Dosta on utiče na našu igru sve ove sezone mada ima i neke svoje ideje koje je sad mogao da sprovede do kraja. Prijao je igračima izgleda ovaj njegov malo ležerniji pristup i spuštanje tenzija pa su se i oni oslobodili nekih stega, pogotovo u šutu. Inače nisam hteo da nastavljam KLS diskusiju na temu Bogdanovog "karaktera" jer obično takve i slične priče dolaze iz kabineta dr mašinstva i ljudi oko njega pa se onda šire poznatim kanalima dalje po društvenim mrežama i kafanama da bi se dokazalo da su svi ista govna, pogotovo sa ove strane brda. Ono što je za nas bitno je da Bogdan sada zagriženo voli KKP, ne podnosi ovaj režim i maskimalno je posvećen uspehu kako prvog tima, tako i celog kluba. Pitanje je da li će i koliko ostati u klubu jer očigledno ima ambicija da vodi samostalno neki tim, ali verujem da bi ovaj Žejlkov potez, da mu prepusti vođenje ekipe, mogao da ga zadrži još malo kod nas.

Što se tiče Voša nisam bio načisto sa njim pred ovu seriju jer mi je previše bilo tu toplo-hladno momenata ali sad nemam dilemu da bih rizikovao sa njim jer može dosta da se dobije. Kao što je pisao @Shonewizard gore, ima taj neki čudan šut, rekao bih spori izbačaj sa visokim lukom koji prečesto ume da završi na prvom obruču, ali kad ga namesti cepa dno mrežice. Deluje da bi mogao potencijalno da eksplodira i ima mnogo veći plafon nego neka "proverena" rešenja, pa ako nešto nenormalno ne "jede" budžet treba imati uvek takvu opciju na klupi kao vođu nekog 2nd unit-a kada primarni igrači nemaju dan.

Majk sa druge strane je diskutabilan za ovakav, današnji EL KKP. Oni bi za neki Duletov Partizan bio no brainer. Još bi ga Dule verovatno primoravao da navežba taj šut za 3 do savršenstva. Odbrana i borba su tu. Pošten odnos prema dresu. Sve je to OK, ali pitanje je da li je to dovoljno. Mi ćemo imati Parkera kao prvu opciju, Pokua kome trebaju minuti, Bongu kao 3/4. Verovatno ćemo imati i dosta kombinacija sa dvojicom centara tipa Osektovskim i Tajrikom. Sa Dilanom je Željko zadovoljio taj svoj fetiš da ima centra kreatora koji zna za tri a, uz Tajrika očekujem još neko krupnije telo na 5. Majk možda eventualno ostane kao 3/4 opcija sa klupe, ako nije preskup i ako Željko i ostatak stručnog štaba proceni da im je potreban za popunu rostera s obzirom na dužinu sezone, ali ako je tačno da su dogovorili i Tanaskovića onda definitivno ne očekujem da ostane. Ife i Nilikina imaju ugovore. Koliko znam traže im se klubovi ali pitanje je šta će biti tu na kraju. U zavisnosti od toga možemo da očekujemo 1-2 igrača na bekovskim pozicijama.

• Like 2
Posted

Ja ne znam sta ce nama Tanskovic, apsolutno nedorastao icemu preko aba lige. Drzavljanstvo: Srpsko zaista ne bi smeo biti validan razlog, ako je igrac jasno limitiran, sto ovaj jeste.

Posted
2 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Ja ne znam sta ce nama Tanskovic, apsolutno nedorastao icemu preko aba lige. Drzavljanstvo: Srpsko zaista ne bi smeo biti validan razlog, ako je igrac jasno limitiran, sto ovaj jeste.

Poznajem Tanaska jos kao klinca, picili smo i basket u bloku, i bas bih bio srećan zbog njega da potpiše za nas.

Ali apsolutno nam je nepotreban. Siguran sam da je Majk dosta bolji igrač od njega.

Posted

Ako je Dorsi u planu, onda je Ife bivši. Ako se čeka Dante, onda je i Frenki bivši, a mi smo zatvorili bekovsku liniju. Što bi objektivno bio priličan upgrade. Plus Parker i da kompletiramo roster ozbiljnom peticom. Bila bi to ekipa po mom ukusu, i sigurno jedan od favorita za prvih 6. Naravno, sve izuzev Parkera je u domenu nagađanja i pretpostavki, ali čini se da bi mogli sastaviti prilično opasan i napadački potentan roster stariji i iskusniji za jednu sezonu + fino nadograđen. Bonga je prioritet, kao i jedno ozbiljno telo na pet koje mora da može da preuzima bekove.