Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Papanikolesku said:

već da nam napad zavisi isključivo od njegove kreacije, te manje više živimo i umiremo od njegove igre. 

Što nema veze sa njim nego sa drugim opcijama koje se nisu iskazale u dovoljnoj meri.

2 hours ago, Papanikolesku said:

Nećeš ugušiti organizaciju dobrog pleja ako mu ideš ispod bloka. Ali ćeš mu prepoloviti opcije, i otežati da dođe do pozicije sa koje diže midrange. 

Zašto to nisu do sada iskoristili nego će tek od jeseni?

Posted
1 hour ago, ScepanScekicSto said:

Zato ja tipujem na nekog Elajdzu ili Weiler Baba

mislim da obojici istice ugovor

Brajantu ističe ugovor, a Vajler Babu ne. Ni taj ugovor nije prepreka, ako se ima para za obeštećenje i platu, plus da postoji obostrana volja.

Efes će teško naći boljeg od Ilajdže, ne vidim zašto mu ne bi ponudili nastavak. Pretpostavljam da mogu da ga plate bar slično kao Partizan.

Posted
2 minutes ago, MarioKempes said:

Brajantu ističe ugovor, a Vajler Babu ne. Ni taj ugovor nije prepreka, ako se ima para za obeštećenje i platu, plus da postoji obostrana volja.

Efes će teško naći boljeg od Ilajdže, ne vidim zašto mu ne bi ponudili nastavak. Pretpostavljam da mogu da ga plate bar slično kao Partizan.

e uz kurac... zakleo bi se da sam video i da Vajler Babu istice

nisam mislio oba da dodju, jedan od...

Posted

I na 9 razlike za nas, nisam verovao u pobedu. Iskreno. Jednostavno, nemam poverenja u tim i koncepciju. Opet s druge strane, bilo je stvarno blistavih partija(Milano, Monako, nekoliko u Bg). To isto ne može da se ospori. Ne želim da zamišljam kako bi bilo bez Željka ovih godina. Ikona i magnet koji privlači i igrače i navijače, a boga mi i sponzore. Plus integritet koji je pokazao kad je najpotrebnije, podrškom studentima. Nadam se, u stvari nekako sam siguran da će ostati. 

Posted
6 minutes ago, Barkley#34 said:

Što nema veze sa njim nego sa drugim opcijama koje se nisu iskazale u dovoljnoj meri.

Zašto to nisu do sada iskoristili nego će tek od jeseni?

Zato i kažem, neophodno je još kreacije na bekovslim pozicijama uz njega. Ovako sve zavisi od njegove inspiracije, kvaliteta igre i odluka tog dana. Za sve se on pita. 

Biće prilike, i Šorts će se sledeće sezone susresti sa malo drugačijim pristupom odbrane na njemu. 

Posted

Svako ko misli da bi pod Džiletom ili Vlada Jo-om igrali bolje, neka se umije hladnom vodom, što reko neko. Na stranu što pod njima ni ovakav roster ne bi skupili, jedan ili više Gagića, Obrada Tomića, Vrabaca nam ne bi ginulo.

A što se tiče stranih trenera, nama je Trinki zapalio posle koliko? Šest meseci? I to u Žalgiris. Ne Real, ne Pao, ne Fener. Žalgiris. Toliko o tome.

Zahvalite se Bogu ili sudbini što je Željko tu. Idealan nije. Daleko od toga. Pogotovo od toga kako Grobari zamišljaju idealnog. Od ovoga što imamo i što možemo da priuštimo, pravi najbolje što ume. Nije dovoljno za ambicije Grobara? Spustite ambicije u realnost. Prostrite se prema guberu. Notingem Forest je bio prvak Evrope. I to dvaput. Pa traže li njihovi navijači titulu LŠ sada i odmah? Jer jebiga, istorija.

Oprostite na rantu, petak popodne, pijem i kuckam. Znam da mi treba pomoć, nemam je. Nek briše moderacija ako sam preterao.

• Like 3
  • Love 2
  • Thanks 4
  • Pumpaj! 1
Posted

Partizan je ove god imao malo neobičnu situaciju da mu je 5/6 nosilaca odigralo skoro pa vrhunsku sezonu, niko od tih 5 nije bio duže odsutan, a tim lagano završio na osrednjem 12. mestu.

S jedne strane zvuči lepo, samo se doda nekoliko pomoćnika koji će da rade pos'o - i nebo je granica.

S druge strane - gde naći te ljude koji znaju da dolaze da budu pomoćno osoblje, a očekuje se da to super pokriju?

Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

@Stiletto smanji sa alkoholom kad ti skodi. 😛 :P(nadam se da se neces naljutiti)

Otisao je u Bajern posle vas.

My bad, izvinjavam se. Ispravio me i Šćepan.

Ne škodi mi. Lepo mi je.

• Like 1
  • Love 2
Posted

Mozda sam debil, ali koliko ne verujem Balsi, toliko imam osećaj da Poku moze biti legit opcija za 15 min u el uz klasnog saigraca na 4.

Takodje kosarka je igra bekova, a mi imamo 3 opasne stetocine, tako da u abi big man postava mora se koristiti( Bonga samo na 3, Vanja deo min na 2), barem defanzivno i skakacki da neutralisemo manjak kreacije.

2 minutes ago, MarioKempes said:

Partizan je ove god imao malo neobičnu situaciju da mu je 5/6 nosilaca odigralo skoro pa vrhunsku sezonu, niko od tih 5 nije bio duže odsutan, a tim lagano završio na osrednjem 12. mestu.

S jedne strane zvuči lepo, samo se doda nekoliko pomoćnika koji će da rade pos'o - i nebo je granica.

S druge strane - gde naći te ljude koji znaju da dolaze da budu pomoćno osoblje, a očekuje se da to super pokriju?

2 klasna igraca moraju doci, na 4 nema sta da se pise i spolja jedan gori.

Posted
9 minutes ago, Stiletto said:

A što se tiče stranih trenera, nama je Trinki zapalio posle koliko? Šest meseci? I to u Žalgiris.

Preuzeo vas je 1. novembra 2018. a klub je zvanično napustio 2. jula 2020. 

Posted
1 minute ago, Guru said:

Preuzeo vas je 1. novembra 2018. a klub je zvanično napustio 2. jula 2020. 

To je ona godina koju su pojeli skakavci pa je kolega stekao utisak da je bio krace 🙂

Posted

Samo par godina kasnije naš trogodišnji projekat Madar odlazi zbog nečekiranog junk foldera za kojeg smo iskeširali finu lovu Hapoelu za obeštećenje a dobili šipak. Zapalio i on za Trinkijerijem.. 

Posted

Iskreno ne znam šta mi je strašnije život sa Partizanom ili život bez Partizana.

Pa pošto sam svario da sam tom Partizanu jedina konstanta ja (tj mi svi) odustao sam da se miješam u stvari na koje ne mogu da utičem. Gledam i doživljavam, a ako se zapati još i neka titulica tim bolje. 

Ovdje bar nisam sam i ne gledaju me kao da sam sišao s uma, so I got that going for me.

Samo sabura. 

• Like 2
  • Love 3
Posted
27 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Da li jebene reklame ili sta vec samo meni cimaju (bilo koji) topic na dole na svakih 5 sek? I ako ne, da li jos neko ima poriv da nesto izubija dok cita, narocito duze postove? 😆

2 minutes ago, Marvin said:

Isto

A da turite AdBlocker na browser?

Posted
1 hour ago, Papanikolesku said:

Potrudi se da svedeš te loše i minus stvari na umeren/optimalan broj i neće biti tih problema sa nekom sledećom :default_coffee:

A možda da ti spustiš očekivanja jer možda i ne zaslužuješ bolje od toga?;)