Barkley#34 Posted Thursday at 06:34 AM Posted Thursday at 06:34 AM On 4/9/2025 at 2:02 AM, Stefanpotgoat said: Veliki off-topic, ali gledam hladne glave sad 5. utakmicu Partizan–Real, jer je Evroliga upravo okačila celu tekmu na YouTube, i ne mogu da verujem koliko je malo falilo… Imam utisak da generalno potiskujemo tu utakmicu kao i dve pre nje i da smo sva sećanja i krivicu bacili na tuču. Pritom, imali smo 15-0 na startu trećeg meča i šut za pobedu ili produžetak, ne sećam se sad, kao i velikih +18 u toj g5. Sami sebe smo ubedili da bismo sigurno prošli da nije bilo tuče ali kada se sve podvuče ipak smo došli u neverovatno dobru situaciju... i opet Bursa. 6
MC Thunder 2 Posted Thursday at 06:46 AM Posted Thursday at 06:46 AM (edited) Mislim da je nekako taj G3 bio kljucan za sudbinu koja nas je snasla. Ekipa je krenula silovito ali nekako odala vajb top, 15-0, eto ko je ovde tata...sad malo noga sa gasa da pricekamo kepa za f4. Ne kazem da je pustena, ali kad je krenula njihova serija, nije se osetio potreban stepen urgentnosti da se spreci poraz Msm Real je Real ali je taj nalet i to kod kuce bas lako anuliran. Edited Thursday at 06:49 AM by MC Thunder 2 1
cuftausosu_ Posted Thursday at 07:16 AM Posted Thursday at 07:16 AM 18 minutes ago, Barkley#34 said: Imam utisak da generalno potiskujemo tu utakmicu kao i dve pre nje i da smo sva sećanja i krivicu bacili na tuču. Pritom, imali smo 15-0 na startu trećeg meča i šut za pobedu ili produžetak, ne sećam se sad, kao i velikih +18 u toj g5. Sami sebe smo ubedili da bismo sigurno prošli da nije bilo tuče ali kada se sve podvuče ipak smo došli u neverovatno dobru situaciju... i opet Bursa. Cak i sa ove vremenske distance ubedjen sam da bi resili tu petu samo da smo imali Avramovica u rosteru. Bas je bilo ocigledno koliko nam fali pritisak na lopti u 4/4, prevashodno na Rodrigezu. Nas su prakticno resila tri veterana, uz svo postovanje njihovih karijera. 1
Barkley#34 Posted Thursday at 07:30 AM Posted Thursday at 07:30 AM (edited) 44 minutes ago, MC Thunder 2 said: Mislim da je nekako taj G3 bio kljucan za sudbinu koja nas je snasla. Ne znam, ne može da mi bude ključan za gubitak +18 u g5. Dakle, i im i oni smo prošlickroz ludački rolerkoster povreda, neočekivanih rezultata, emocija, desio se i Ribnikar u međuvremenu, ma trista čuda. A onda, ponavljam, sve se podvuče, igraš g5 u kom se ne raspadneš uz pet odličnih izgovora nego ih opet smiriš i tamburaš i... i... i... Ćao. Pre ima veze ovo što kaže kolega iznad, da nismo umeli da odgovorimo na labudovu pesmu velikih majstora. Edited Thursday at 07:31 AM by Barkley#34 Pesma ne ples
DameTime Posted Thursday at 07:50 AM Author Posted Thursday at 07:50 AM Nije ni bilo realno da se taj Real dobije baš sa 3:0, a bio je tu i efekat Ribnikar, meni bar nije toliko bilo do košarke... Posle toga su imali još dva zicera i oba su propustili. Do danas sam ostala ubeđena da bi Partizan tada osvojio EL, ali eto, to je danas u domenu šbbkbb.
realno *w Posted Thursday at 08:21 AM Posted Thursday at 08:21 AM 19 hours ago, Don Dusko said: Brandon je nekada davno bio pencilin za Tavaresa. 19 hours ago, Nikom nista said: U pionirima 🤣 Ne, nego prošle godine. Takav je lik, naročito ove sezone, u nedelju je najgori protiv Krke, u četvrtak da 15-16 poena nekom Olimpijakosu, Monaku... Kako god, naebali smo bez Tajrika.
Marvin Posted Thursday at 08:21 AM Posted Thursday at 08:21 AM 30 minutes ago, DameTime said: efekat Ribnikar Bukvalno ovo
Don Dusko Posted Thursday at 08:27 AM Posted Thursday at 08:27 AM U g5 ste na poluvremenu imali +16(ako se secam dobro zavrsili ste poluvreme tako sto je neko u poslednjoj sec faulirao Kevina pa ovaj sa +14 doveo +16). Znaci perfektno poluvreme.E sad sto ste dozvolili da se vrate to je druga stvar. Da li je tuca ucestvovala?Jeste.Da li ste mogli da prodjete i uprkos tuci?Mogli ste.Al jbg.
MC Thunder 2 Posted Thursday at 09:06 AM Posted Thursday at 09:06 AM Oni su na samom kraju 3/4 u g5 za minut napravili 9-0 i na pauzu pred finalni period otisli sa samo -7 gde su se nalozili s pravom. Ispali smo nevidjeni idioti jer nismo stali na loptu nego se u toj njihovoj seriji jurcali sa njima. Bilo je onda i gutanja pistaljke, ocekivano... Tu je generalni tm Zeljkovog vodjenja (ili igracke neinteligencije) u ovom mandatu dosao do izrazaja, nakon bas bas ozbiljnog EL stinta i nivoa igre od 2-3 meseca 1
goofy Posted Thursday at 09:35 AM Posted Thursday at 09:35 AM Joj, što mi otvarate stare rane, stajete na muku, vadite sitna crevca... ...a ja mrtav od G3, pa opet umro na G5
kendrick duckworth Posted Thursday at 09:52 AM Posted Thursday at 09:52 AM 3 hours ago, Barkley#34 said: Imam utisak da generalno potiskujemo tu utakmicu kao i dve pre nje i da smo sva sećanja i krivicu bacili na tuču. Jedini delovi te serije koje sam odgledao nakon što se odigrala su naravno Punterov game winner i tuča u g1 i g2, nakon toga izlazak Reala na parket 45 minuta pre game 3 u punoj Areni i Hezonjinu tricu iz game 5 sa kojom nas Duško Krtola bombarduje... ... do sinoć gde mi iskoči novi klip koji je izbacila Evroliga o poslednjim minutima game 1 u Madridu. Je l' to potiskivanje? 😄 Sad ozbiljno, epska prilika koju nije fer opisati ni kao prokockana šansa ni kao oteta šansa. Koliko se samo stvari izdogađalo, pa čak i eksterni događaj u vidu Ribnikara. Ali činjenica je da smo ih imali više puta i da će zauvek ostati u pamćenju svedocima. Inače, na temu karata ali i na temu posebnosti... za game 3 i game 4 sam platio golubarnik 12.000, i to preko poznanika koji mi je izdvojio karte, pošto su planule. Pomenuti izlazak igrača Reala na parket 45 minuta pred game3 je najveća buka ikad zabeležena u Areni, promukao sam za dva minuta, toliko besa je bilo među navijačima i tenzije. I onakvo otvaranje utakmice... šteta. 3
Papanikolesku Posted Thursday at 12:45 PM Posted Thursday at 12:45 PM Tu seriju sa Realom, Olimpijakos, Čildresa, i Artmediju nikad ne treba spominjati jer dokazano loše utiče na zdravlje, raspoloženje i želju za životom. 5
MC Thunder 2 Posted Thursday at 12:56 PM Posted Thursday at 12:56 PM Za kecmanku smo popili cildresicu. A za saletovu cemo celo postojanje placati.
kendrick duckworth Posted Thursday at 01:02 PM Posted Thursday at 01:02 PM 4 minutes ago, MC Thunder 2 said: Za kecmanku smo popili cildresicu. Za Nolana, Ljulja i akumulirane nedaće prethodne dve sezone ćemo dobiti Njegovu la decimu, pa možemo da kažemo da je univerzum u balansu. 1 3 1
Tunis Posted Thursday at 01:05 PM Posted Thursday at 01:05 PM 5 hours ago, MC Thunder 2 said: Mislim da je nekako taj G3 bio kljucan za sudbinu koja nas je snasla. Ekipa je krenula silovito ali nekako odala vajb top, 15-0, eto ko je ovde tata...sad malo noga sa gasa da pricekamo kepa za f4. Ne kazem da je pustena, ali kad je krenula njihova serija, nije se osetio potreban stepen urgentnosti da se spreci poraz Msm Real je Real ali je taj nalet i to kod kuce bas lako anuliran. Mnogo se zaboravlja ili prelazi preko činjenice da se Walter Tavares povredio i nije igrao pola G1 i celu G2: - kada se on vratio, imao je ludački prosek index 29 za 30 min (G3: 41, G4: 30 i G5: 16) - Partizan je odmarao, dok je Real igrao sve, u periodu između 2 utakmice u ABA 21.04-15.05. gde je Partizan igrao samo tih 5 mečeva protiv Reala, taj Real je odigrao 10 mečeva, 5 protiv Partizana i 5 u ACB ligi 21.04. - Buducnost - Partizan 23.04. - Joventut - Real 25.04. - Real - Partizan 27.04. - Real - Partizan 30.04. - Real - Zaragoza 02.05. - Partizan - Real 04.05. - Partizan - Real 07.05. - Real - Unicaja 10.05. - Real - Partizan 12.05. - Valencia - Real 14.05. - Gran Canaria - Real 15.05. - Partizan - Derbi Svi preduslovi su bili tu, povređen najdominantniji igrač (ne Reala, nego lige), oni umorni, ali jbg malo neiskustvo, malo sudije, malo realan kvalitet... Ja sam siguran da je Lesor to iskustvo iskoristio i postao prvak Evrope. Elem, danas se igra za čast i nekih 100.000 EUR od pobede i plasmana
MC Thunder 2 Posted Thursday at 01:06 PM Posted Thursday at 01:06 PM 2 minutes ago, kendrick duckworth said: Za Nolana, Ljulja i akumulirane nedaće prethodne dve sezone ćemo dobiti Njegovu la decimu, pa možemo da kažemo da je univerzum u balansu.
kendrick duckworth Posted Thursday at 01:15 PM Posted Thursday at 01:15 PM (edited) 9 minutes ago, Tunis said: Elem, danas se igra za čast i nekih 100.000 EUR od pobede i plasmana Partizanu preostala samo borba za novac! Pobeda protiv Reala donosi 350.000 evra Ako dodamo obeštećenje za Dušana i još jednog od igrača koji su bili pod ugovorom prošlo leto, eto simpatične cifre. Edited Thursday at 01:15 PM by kendrick duckworth
odupri se ludilu Posted Thursday at 03:02 PM Posted Thursday at 03:02 PM Saletova trojka je dug sa prvogF4 iz Gana gde smo otišli kao prvi iz regularnog dijela i kao favoriti. Nikad to zaboraviti neću. Znam i mjesto i stolicu na kojoj sam sjedio, ja sam tada izgorio totalno.A sad mirne glave mogu reci da bi istorija kluba i evropske košarke bila drugačija sa smo to uzeli. Nismo mi tada, jeste Jugoplastika poslije, uzela je i primat i to je to. Ovo pričam na čisti moj osjećaj od tada. Nikada se nisam vraćao na snimke članka iz novina i slično. Isto treba reći da nam je Zvezda predhodno očistila Cibonu u plej-ofu i da je Obradović u tom finalu sa komšijama imao one svoje ludačke trojke koje su isle toliko u vis kao da su izlazili iz kadra kamermanu.Možda se varam ali ja to tako gledam i taj F4 iz 88 mi je jedina stvar za kojom žalim u životu. Ali najljepša vožnja je ipak bila sa Duletom i to ne samo one zadnje F4 sezone nego i sve što je prethodilo tome..Taj f4 i Čildres je u stvari nepravda velika, zaslužili smo to finale tada, a isto po sjećanju mi se čini da Barsa je te godine imala samo jedan poraz i to onaj u BG, zar ne? Ovaj Madrid je više neka srdžba. Što mi reče jedan lik iz Sarajeva,nemoj se zezati sa levatom on te spusti na svoj nivo pa te razvali na iskustvo. Nisu levati ali su nas navukli na svoje i razvalili na iskustvo. Ovo što napisah je moje mišljenje istina je možda nešto drugo. 3 2 1
DameTime Posted Thursday at 03:04 PM Author Posted Thursday at 03:04 PM 2 hours ago, kendrick duckworth said: Za Nolana, Ljulja i akumulirane nedaće prethodne dve sezone ćemo dobiti Njegovu la decimu, pa možemo da kažemo da je univerzum u balansu. Organizovaćemo internu forumsku proslavu i na istu dovodim Željka, mmw 😇 1 1
MC Thunder 2 Posted Thursday at 03:53 PM Posted Thursday at 03:53 PM (edited) 50 minutes ago, DameTime said: Organizovaćemo internu forumsku proslavu i na istu dovodim Željka, mmw 😇 Dovedi @kojihit i onda ce @goofy da likes this. Ne znam da li ce zorex i dalje da jase Bea, ali cemu se Šiljo nada, o tome i necemo ovom prilikom 😁 Edited Thursday at 03:54 PM by MC Thunder 2 2
Barkley#34 Posted Thursday at 04:04 PM Posted Thursday at 04:04 PM (edited) 1 hour ago, odupri se ludilu said: isto po sjećanju mi se čini da Barsa je te godine imala samo jedan poraz i to onaj u BG, zar ne? Jeste. Edit: lažem, imala je još jedan od Reala u 1/4f. Edited Thursday at 04:42 PM by Barkley#34 1
ChrisJudd Posted Thursday at 04:18 PM Posted Thursday at 04:18 PM Možda večeras neki ne budu stegnuti kad nema pritiska pa iznenade dobrom partijom. Eventualna pobeda bi zeznula u isto vreme i Real i komšije, što je vrednije od ovih 50k pokojne Evrolige.
DameTime Posted Thursday at 04:51 PM Author Posted Thursday at 04:51 PM 57 minutes ago, MC Thunder 2 said: Dovedi @kojihit i onda ce @goofy da likes this. 😁 Lakše će biti dovesti Želimira 😁 Nego da pomognem Šilji da ostvari svoje, moraće da se osloni na svoju harizmu.
Tunis Posted Thursday at 05:12 PM Posted Thursday at 05:12 PM 3 hours ago, kendrick duckworth said: Partizanu preostala samo borba za novac! Pobeda protiv Reala donosi 350.000 evra Ako dodamo obeštećenje za Dušana i još jednog od igrača koji su bili pod ugovorom prošlo leto, eto simpatične cifre. Pa nije baš tačno, 11. dobija 350.000 12. dobija 300.000 Znači borba je ovde za 50.000 +/-, svakako osvaja Partizan 300.000
Recommended Posts