Jump to content

Recommended Posts

5 minutes ago, Xpert said:

Dosudili su faul Jagu i procenili da je to bilo pre kretanja u dvokorak.

Ne. Procijenili su (ispravno) da je Sterling nakon kontakta išao dodati loptu. Da nije bilo tog pokušaja izbacivanja lopte prema van bila bi dva bacanja. 

• Like 12

2 minutes ago, Sharp said:

Ne. Procijenili su (ispravno) da je Sterling nakon kontakta išao dodati loptu. Da nije bilo tog pokušaja izbacivanja lopte prema van bila bi dva bacanja. 

image.png.dff82a9f5a32baf252fc5b05e766dc6b.png
Culo se u njihovoj diskusiji, dok su gledali snimak. Da je bio faul Nedovica, skoro sigurno bi bila bacanja.

Edited by Xpert
  • Like 1

1 minute ago, Sharp said:

Ali čekaj, on je već bio u dvokoraku pa je napravljen faul, kakve veze ima šta je uradio nekon faula?

Inače loša naša tekma. Da nije studenata baš bih se iznaervirao, ovako me nije nešto posebno dirnulo 🙂

• Like 4

1 minute ago, Marvin said:

Ali čekaj, on je već bio u dvokoraku pa je napravljen faul, kakve veze ima šta je uradio nekon faula?

Ovo i mene zanima.

Ako dobro razumem, nije dvokorak presudan faktor nego ishod dvokoraka. Ja mogu dva koraka da napravim i dodam loptu, da nemam nameru da šutnem. Onda pretpostavljam nije faul "pri šutu".

Neka me @Sharp ispravi

• Like 2

Dobili su na iskustvo, manje su bili nervozni. Tajrik nas uveo u kontra ritam, svima sem Karlika se muda skupila i to je to. 

Najveći problem je u tome što svi vidimo od pocetka, velika rupa na poziciji 4. Preveliki disbalans između bekovske i centarske linije.

Falio je Poku, da uhvati neku loptu, lupi bananu, ubaci slučajno neku trojku...

Ušli smo u utakmicu sa stavom mi ćemo da vas trpamo, vi da cutite. Oni su došli da se pobiju i pobede. Psihološka priprema očajna. 

Borba se nastavlja, između 5 i 11 na tabeli, razlika je dve pobede. Šteta za propustenu šansu.

2 minutes ago, Marvin said:

Inače loša naša tekma. Da nije studenata baš bih se iznaervirao, ovako me nije nešto posebno dirnulo 🙂

Zato što pravilo tako jasno kaže. 

spacer.png

• Like 16
  • Thanks 6

3 minutes ago, NMX said:

Ovo i mene zanima.

Ako dobro razumem, nije dvokorak presudan faktor nego ishod dvokoraka. Ja mogu dva koraka da napravim i dodam loptu, da nemam nameru da šutnem. Onda pretpostavljam nije faul "pri šutu".

Neka me @Sharp ispravi

Tu se gleda namera, ako upitis bilo kakav sut tokom faula bacanja a ako procene da si hteo da dodas onda ne. Tj ako krenes imas nameru ali se predomislis pa dodas...Ne znam kako bolje da ti objasnim.

Edited by Don Dusko

Suđenje je bilo odlično, smešno je da se mi žalimo na sudije.

Oni nisu mogli bazen da pogode, a mi smo promašili gomilu zicera i penala i to je to.

Prosuli smo sve što smo uradili zadnja dva meseca.

Neko prokletstvo nas prati, ne znam kako drugačije da objasnim šta nam se sve dešava.

Čestitke komšijama.

• Like 6
  • Thanks 2

Aj da i ja nekad vruć napišem

Neki dan gledam na Partizan TV neki shortić kao klupski psiholog pogodio bacanje na treningu. Neko šegačenje kao ono ludilo. Ja pomislih dobro je imamo psihologa.

Šta ti dečko radiš ...otkaz odmah.

Dragi Žoc malo je sramota da nakon tri četiri godine ne znaš ko je Petrušev i ne pripremiš ekipu na njegov stil. Nabijao rogove Lessoru sad i ovom Jonesu. Ali to je manja sramota od tvog omjera sa Svereopulosom.

Ovdje trebalo ići na bodove, ono utakmica prava prvenstvena a ne na derbi.

• Like 1

https://ibb.co/gbfF9fvv

Nedovic ga bukvalno drzi jako da ne bi dao poene za 2+1 i ovaj gubi balans i okrece se. Sterling tu ide "jako do samog kraja", sanse nema da je bilo kome hteo da doda loptu.

Inace, na tv-u grafika pokazala da je bio faul Nedovica. Cak je i sudija kasno to svirao. Nije problem u pravilu, vec u tumacenju situacije. 

3 minutes ago, Alek The Great said:

https://ibb.co/gbfF9fvv

Nedovic ga bukvalno drzi jako da ne bi dao poene za 2+1 i ovaj gubi balans i okrece se. Sterling tu ide "jako do samog kraja", sanse nema da je bilo kome hteo da doda loptu.

Inace, na tv-u grafika pokazala da je bio faul Nedovica. Cak je i sudija kasno to svirao. Nije problem u pravilu, vec u tumacenju situacije. 

Da samo sto je prvo Yagov faul.Jbg.

• Like 3

8 minutes ago, odupri se ludilu said:

Aj da i ja nekad vruć napišem

Neki dan gledam na Partizan TV neki shortić kao klupski psiholog pogodio bacanje na treningu. Neko šegačenje kao ono ludilo. Ja pomislih dobro je imamo psihologa.

Šta ti dečko radiš ...otkaz odmah.

Slažem se, a rešenje je zaposliti mene honorarno. Umesto plate može dejtovanje sa Sterlingom, taman ću ga i opraviti da ne pravi više glupe faulove ;D 

Evo i ja vruce glave iz arene da nesto napisem, tekmu dobila ekipa koja je napravila jednu glupost manje na kraju. Deluje da su se takmicili ko ce vise gluposti da napravi. Kalina je od pocetka krenuo namazano, izvukao par laganih faulova Sterlinga i Tajrika, posle Tajrik sam sebe poslao u kurac, a nije da se nije osecalo u vazduhu da ce do toga doci posle brzog drugog faula. Naravno, i Zeljko koji ni njega ni Sterlinga nije izvukao nna vreme. 

Iffe po mnogima ostao predugo na terenu bez ucinka, ali to je on, moze da promasi svasta nesto, i na kraju da tu kljucnu, ali veceras je bio toliko los da nije imao poverenje u njega na kraju.

Lakic - sjajno, bukvalno maximalno kolko mozes od njegove role da dobijes.

6. poraz kod kuce, premnogo za celu sezonu, a ona jos nije gotova.

Sad nazad u salu, treniraj, i juri bar jednu u gostima u duplom kolu. 

Edited by TripleJ
  • Like 2

Ovaj poraz, ponovo,  ide Obradoviću na dušu. Na stranu što smo promašili gomilu čistih šuteva i bacanja, potpuno je pogrešno vodio utakmicu. Celu utakmicu se mučimo da realizujemo napade, u prvom poluvremenu ni minut za Wašingtona a skoro celo drugo bez Sterlinga. Zato Ife divlja sa nekim ludačkim šutevima  a kapiten ne zna ni šta pokušava sa onim smešnim pokušajima da da koš. I da, kapiten je go k.... od centra, skok mu ne skida sa glave sam ko neće. I Carlik nije bio u elementu, jako loša utakmica sa njegove strane.

Od početka se videlo da ide jako teško, ušli smo u Zvezdin modus igre, uvukla se nervoza i epilog je ovakav. Opet smo izgubili bitnu domaću utakmicu, džabe dve vezane pobede na strani kad kući gubimo od Virtusa, Asvela, Zvezde....

• Like 1

5 minutes ago, Alek The Great said:

Koji Jagov? Prvi ili drugi kontakt? Sudija dize ruku tek kad Nedovic pravi faul. Ali ajde da uzmemo u obzir i kasnjenje reakcije, pa i tada sigurno nije sviran prvi kontakt, bar ne prvobitno. Kod drugog kontakta je on vec napravio prvi korak. 

I posle drugog koraka izbacuje loptu na stranu čime je prekinuo act of shooting. Eno ti Sharp citirao pravilo, zaokružio, i to Difala posle pokazuje, čovek stavio sliku... Ja ne znam šta treba više.. Bukvalno nacrtano, školski primer.

• Like 13

1 minute ago, mister-no said:

I posle drugog koraka izbacuje loptu na stranu čime je prekinuo act of shooting. Eno ti Sharp citirao pravilo, zaokružio, i to Difala posle pokazuje, čovek stavio sliku... Ja ne znam šta treba više.. Bukvalno nacrtano, školski primer.

Ono je sve samo ne skolski primer izbacivanja lopte u stranu. Nedovicev kontakt sa Brownom traje sve vreme i na kraju mu lopta ispada iz ruke.

Al na kraju nije ni bitno, faul su svirali Jagu, tj preinacili nakon gledanja snimka.