Jump to content

Recommended Posts

2 hours ago, fancy said:

Dođem nešto južnije da se malo opustim kad ono... ko da nisam napuštao Sever (Voxa) :lol_2:

Nema šta Partizan da brine oko budućih finansija zbog Željkove izjave o studentima. Da li bi isto važilo za Zvezdu, iskreno ne znam, nemam relevantne info, ali sam za ovo, pa recimo, vrlo siguran.

Sa druge strane, jedva čekam da vidim Arenu večeras.

A Mikeu samo treba objasniti da je žuto novo crveno i eto magije na 4.

Plus, da budem potpuno u novom duhu topica - odlična i povoljna odela mogu se nabaviti u butiku Meastro u Piramidi, cena 100 jura (11,800), Uvoz iz Turske (hehe, sad ću da poentiram - Fener donosi večeras novi kontigent :lol_2:) plus na licu mesta izvrše korekcije da leži ko na pisti... kupio 2 komada (zeleno i kapućino) zadnja 3 meseca, plus keper pantalone takođe kapućino, za casual kombinaciju sa sakoom, sve preporuke... prodavačice me obožavaju :classic_tongue: 

1 hour ago, Marvin said:

+1 za Piramidu. U moje vreme (pre vise od 10 godina :D)  tamo su se kupovala odela za sve prilike 

1 hour ago, fancy said:

Maestro postoji, verovao ili ne, 32 godine u Piramidi i bukvalno su sinonim za odela.  Imaju 3 radnje tamo.

Ko hoće skupo i fancy (hehe) to je i Filip, ali su mu odela baš preskupa (recimo 5 glava eura), ali ne toliko i kvalitetnija.

Ma ne bre, ostavio sam pare, sigurno nije zbog mog zmijskog tela i kosmičkog šarma :classic_dry:

A poentirao sam sa Fenerom i odelima iz - Turske - odakle realno i dolaze u Maestro :classic_biggrin:

1 hour ago, Papanikolesku said:

Istina, doduše u Maestru su klasična odela, na crtu, nema malo lagodnija casual (bar ja ne videh). I baš su povoljni. Filip ima 15 radnji u Piramidi, svaka druga je njihova. I papreni su zaista. 

55 minutes ago, DameTime said:

Dve najlepše boje :classic_love:

https://youtu.be/cgMHtvEX5Wg?si=Qz5FieTthYsIwlB1&t=30

• Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3

2 hours ago, DameTime said:

Toliki tekst samo da bi poentirao ovim :classic_tongue:

Btw, još jedan pokazatelj kako je teže biti žena u današnjem vremenu, dok vi u Piramidi možete da nađete super odela, haljine iz Piramide su level Grand Parade 2004. godine.

Pa iskreno vecina odela u Piramidi su level Grand Parade 2004.

Ali mozda ima tih nekih lokala sto je fancy pomenuo da vrede, videcemo.

Da ne pricam sto sam jednom na preporuku otisao da probam odelo u nekom lokalu tamo i zaglavio u kabini gde nisam uspeo nogavicu da skinem koliko je uska.

• Ha-ha 1

10 minutes ago, wrach said:

Pa iskreno vecina odela u Piramidi su level Grand Parade 2004.

Ali mozda ima tih nekih lokala sto je fancy pomenuo da vrede, videcemo.

Da ne pricam sto sam jednom na preporuku otisao da probam odelo u nekom lokalu tamo i zaglavio u kabini gde nisam uspeo nogavicu da skinem koliko je uska.

Tako i ja, realno nisu Piramida i Zara za nas 😄 

15 minutes ago, wrach said:

[u Piramidi]... nekih lokala sto je fancy pomenuo da vrede

Samo Maestro (sa 3 lokala), onaj drugi, na F, taj je mračan lik (ko oni studenti iz Sava Centra prekjuče) sa preskupim odelima, za koga znam samo jednog lika koji kupuje tamo, a taj je vlasnik Red Queen, što dosta govori o profilu kllijentele :classic_dry:

Oduševljena sam da Piramida jos postoji, sad sam guglala, kapiram da je tamo sve uber bajato i da odela i maturske haljine stoje iste vec 10+ godina, kao i u Milenijumu (ovo znam for a fact, haljina koju imam se i dalje prodaje za vece pare, a bajata je), Siti Pasažima i ostalim TC Banjicama

Edited by kojihit

Sad ozbiljno, što se tiče kupovine, isključivo budžaci, buvljaci, second hand radnje (ne ove što preprodaju Zaru, Stradivarius i ostale fast fashion brendove za 3K), kupujem-prodajem, radnje sa vintage garderobom i Instagram stranice koje prodaju oriđiđi komade (samo tu treba znati ko je pouzdan) po korektnim cenama.