Jump to content

Recommended Posts

1 hour ago, realno *w said:

Koliko mrzim taj termin. Jedini gori su naravno 20:45 i 21:00;

Tačno se svake godine poseru po svima koji dolaze sa strane, a to je otprilike pola hale.

Dobro, ja sam ovde krajnje sebično mislila na sebe, kapiram da je nekim ljudima jako nezgodno. :classic_smile:

Edited by DameTime
reč

1 hour ago, jedibojan said:

John Moses Brown(ing) kod komsija, Samanic u Cibosima...

Mike 3 poena protiv Splita i to je bila ona trojka sa pola terena u zadnjoj sekundi poluvremena.

Ako nastavimo da dobijamo u EL, nemam nista protiv da Mike u proseku ne daje vise od 3p po tekmi a mi da ne dovedemo nekog da ga zameni.

• Like 1

2 hours ago, nemanjaol said:

Apropo price o globalnom brendu, nisam video da je bilo:

https://basketballsphere.com/ajaksovih-devet-iz-amsterdama-u-beogradsku-arenu-partizan-rodjendan-i-pitanje-ko-je-ovaj-covek/

9 Holandjana protiv bili protiv Olija posto je to bila rodjendanska zelja jednog od njih 

Meni je želja da dovedem društvo odavde, uglavnom kolege s posla, njih 4-5, većina njih je igrala košarku i voli je, pa bi to bio baš doživljaj. 

• Like 3
  • Ha-ha 1

24 minutes ago, Eddard said:

Meni je želja da dovedem društvo odavde, uglavnom kolege s posla, njih 4-5, većina njih je igrala košarku i voli je, pa bi to bio baš doživljaj. 

Taman da usput opravite kuk gazda @Kronostime pominjao je pre neko doba ovde da mu treba neko tvoje specijalizacije 😁

Taman povedeš anesteziologa, glavnu sestru i sve ostalo osoblje koje treba. Gazda će samo da drekne Ko bre sirotinja, daj pet karata! 😄

• Like 1
  • Ha-ha 3

1 minute ago, Stiletto said:

Taman da usput opravite kuk gazda @Kronostime pominjao je pre neko doba ovde da mu treba neko tvoje specijalizacije 😁

Taman povedeš anesteziologa, glavnu sestru i sve ostalo osoblje koje treba. Gazda će samo da drekne Ko bre sirotinja, daj pet karata! 😄

Ne bi mi bili prvi Nemci koje sam ponapij ovaj ugostio.

:classic_biggrin:

Gospodja i ja imamo dogovor. Kad god zajedno idemo na utakmicu i Partizan pritom pobedi, to veče pada "maženje". Večeras idemo zajedno na utakmicu. Zamolio bih igrače Partizana da me ispoštuju. 

Edited by dissolvius
  • Like 3
  • Love 6
  • Thanks 1
  • Ha-ha 8

8 minutes ago, dissolvius said:

Gospodja i ja imamo dogovor. Kad god zajedno idemo na utakmicu i Partizan pritom pobedi, to veče pada "maženje". Večeras idemo zajedno na utakmicu. Zamolio bih igrače Partizana da me ispoštuju. 

Vidis i ja idem veceras sa mojom gospodjom, prvi put na EL, mozda bih mogao da joj prodam pricu da je ovo obavezna rutina u slucaju pobede, sta ona zna... hvala sto si podelio

• Like 3
  • Love 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 13

,,Ja sam posle Olimpijakosa pričao da nisam deo toga. Niti pratim niti bilo šta o tome znam. Trener sam Partizana tako da pretpostavljam da bi prvi trebalo da znam da l’ sam zainteresovan za nekog ili ne. Nemam pojma ko šta priča, sada mi je smešno i prvi put to čujem. Saradnicima i prijateljima sam rekao da je to višak informacija za mene. Ne želim da slušam to, kamoli da čitam…”

Čisto da prestanemo sa nagađanjima.