MC Thunder 2 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Ja gledao na el tv, komentator amer istakao sve kradje u korist njih i bio je vidno radostan nasim preokretom...kada je karlik ubo za 63:62, rekao "i love this game" 😁 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 2 hours ago, Aman said: Krajnje je vreme da Nilikina u duelu sa Vokerom opravda renome elitnog defanzivca. To i odbrana njihovog suta za 3 su ključ pobede. Vanja i on naizmenično, kao i Nana 2 dana kasnije. 2 hours ago, MC Thunder 2 said: Nece niko doci na pleju. Valjda poznajes Zeljla do sada. Ako je odlucio da bekove priuči u plejeve, to ce gurati po cenu cene. Gleda se navodno G liga, a i slucaj Beverli, naravno taj igrac ako dolazi to bi bilo u slucaju odlaska Dvejna za koga nemam mnogo poverenja da moze defanzivno biti na solidnom nivou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 6 hours ago, DameTime said: Došla sam do ekskluzivne informacije koji govor će Željko održati igračima pred duplo kolo: Hide contents Grobari! Nebo mi obećava pobedu. Ne nama, no Zelenima se valja bojati. Pogledajte na košarkaško polje, tamo nema mesta za kukavice. Svi do jednoga ćemo izginuti ako ne pobedimo! Šta nam može pouzdanije obezbediti pobedu, do takav zavet; šta li od takvog zaveta može čvršće usaditi u nama veru da nas nebo zaštićuje?! Grobari! EL lopovi Bogovi nas postaviše između pobede i smrti! Ovo je ipak prava verzija: Spoiler Gravediggers! Heaven promises me victory. Not us, but the Greens are to be feared. Look at the basketball court, there is no place for cowards there. We will all perish if we do not win! What can more surely assure us of victory than such a vow; what more firmly than such a vow can instill in us the faith that heaven protects us?! Gravediggers! The gods have placed us between victory and death! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 4 hours ago, Charles De Ketelaere said: Moram priznati da postajem veliki fan ovog 💎 presinga. Pogotovo kad su Frenk i Bonga na terenu, imam osjećaj da je protivnik uvijek na ivici izgubljene i da im baš ozbiljno poremetimo postavljanje napada. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted 15 minutes ago Share Posted 15 minutes ago Quote “Dobio sam dve večere i fantastičnu bocu vina, jer sam se sa mojim igračima i pomoćnicima kladio ko će dobiti derbi. Bilo je samo pitanje vremena, da tim oseti da može. Znao sam da će u jednom trenutku Partizan početi da igra vrhunski i da dobija velike utakmice. Po meni u Partizanu najvažniji čovek je trener. Uvek imam specifičan pogled ka crno-belima, uvek će biti moj klub. I znam da nema niko bolji od Željka za taj klub. Imali su težak period i teške poraze, ali sam odmah video da se tamo nešto konstruiše, gradi. Trebalo je samo da dodje do jedne velike utakmice i da to počne da ide svojim tokom. Zvezda je u tom trenutku igrala fantastično i svi su mislili ‘Evo, biće to jedan dobar zalogaj’. Bila je domaćin, igrala fantastično, imala sve – veliki roster, iskustvo, domaće igrače koji su igrali milijardu derbija. Svi, cela Evropa, pazi i moja svlačionica, nema ko tako nije mislio. I samo sam rekao ‘OK, ti ćeš večeru, ti ćeš važnu bocu vina, ti ćeš drugu večeru’. I svi pali. Lagano. I sad nemam mesta gde da stavim vino.” Hoće Trinki da nas omekša pred okršaj u utorak 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts