Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ono protiv komšija je bila anomalija. Ovi crveno-beli će nas večeras rutinirati. A velikim delom, po starom dobrom običaju, rutiniraćemo sami sebe.

/realizam off

Dobijamo! 

• Like 1
Posted

Preklinjem vas da se kontrolišete na live temi 😄 Utakmica se igra 40 minuta, to su valjda i ovi momci shvatili.

Velika pobeda, na kraju timski effort, hustle (na off skoku pogotovo) i timska pobeda. U jednom trenutku sam pomislila: Željko, počuj me i snizi petorku. Uvek je lepo kad Barcokas izgubi... 

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
4 hours ago, Aman said:

Imam utisak kao da nismo igrali 7 godina a ne 7 dana...

Očekujem konačno pravog Brendona Dejvisa.

• Like 4
  • Love 2
Posted
3 minutes ago, DameTime said:

Preklinjem vas da se kontrolišete na live temi 😄 Utakmica se igra 40 minuta, to su valjda i ovi momci shvatili.

E vala baš, šta je sa ljudima da u 5-om minutu dižu ruke od svega i prelaze u skroz hate mode.

------

Ajde breeeee, bravo za TIM! ❤️

• Like 2
Posted

Hoce li ovo mozda biti taj efes...?

Skok kad je najvaznije, zrela i pametna igra u klaču, trosenje vremena, mozda i najbolja odbrana ove sezone uz derbi (pokazatelj pattern-a, nadam se)...malo je Ramba i sralo na istecima napada, ali nista u poredjenju sa tim koliko je sralo njih.

Nadam se da se Sterling ne ubija u pojam i da Zeljko zna sta da mu kaze i motivise ga. Pisao a vec da je primecen potpuno odvojen od ekipe... trebace nam samo tako.