TripleJ Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 13 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Sfero jako lose vodio tekmu. Ovo ce biti potpuno abitna tekma ukoliko se ne udje u seriju pobeda, a ne vidim sa rasporedom koji sledi kako bi to bilo moguce. Preduboka je kanalcina. Jos jedan visoki? Niko nista, a? Lagano, keep it gangsta. Sledece 3 kod kuce Oly, Zalgiris i PAO . Dve pobede su must za ostanak neke ambicije da se juri 10. mesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peradvind Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 3 minutes ago, DameTime said: Pogledajte Bogdanov story 😄 Btw, razlika između Željka i Sferopulosa (koji je vrlo dobar do odličan EL trener) ili nekih drugih trenera - ne robuje unapred upisanim minutima, imenima ni činjenici da je neko pre ove utakmice imao minimalno minuta u EL. Bacio je Mikea u vatru, pustio ga da igra, verujući u to što može da mu donese. Na kraju je on postavio pravac i smer ove utakmice (i dalje me nerviraju njegovi blokovi). E da, @ScepanScekicSto, si se zapio na slavi? 😄 1- Nadamo se da je ovo Majku prva od mnogo. 2- Bogi znam da prati, danas je ceo dan lep prvo repka posle partizan 2/2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago (edited) @DameTime hvala na pitanju. Nisam... sto bi se reklo, osetio sam se viskom, jer nema sta mi nije receno...bolje da smanjim pisanija... jer ovde se najlakse lupaju etikete, ljudi se nazivaju cuvarima vatre, upucuju na druge topice... Idemo dalje... Edited 4 hours ago by ScepanScekicSto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Pusio sam kurac, jeo govna, bio frustriran, i nije problem da to priznam.. svaki put cu isto samo neka nastave da igrajuuu muskii Hvala Radi na onom pitanju, ako ce nesto da okrene sezonu u El to je onda konferencija protiv Milana.. U pobedi se ne ponese a u porazu ne ponizi Nazalost ne umem ni jedno ni drugooo Ajdeeeeee breeeeeeeee! 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Baš smo bili dobri, i to u stvarima u kojima smo pokazali najviše slabosti dosad u sezoni. Skok skroz dobar, pokupili smo im u napadu svašta i što je još važnije profitirali iz toga, na drugoj strani nisu nam napravili nikakvu posebnu štetu (Frenk i Karlik su par puta odlično kupili defanzivni skok nakon dobrog građenja, obojica na kraju po 6 komada). Izgubljene lopte svedene na minimum za jednu ovakvu utakmicu, prvo poluvrijeme poezija u tom segmentu. I koncentracija generalno na odličnom nivou, faulovi u velikoj većini slučajeva vrlo pametno potrošeni, u napadu strpljivo i rekao bih po planu. Potajno sam se nadao da možemo da iznenadimo, bio ubijeđen da nećemo biti pregaženi, ali ni na kraj pameti mi nije bilo da možemo ovoliko rutinski da dobijemo. I to rutinska pobjeda sa vrlo lošim šutem za 3 poena. Zaista ozbiljan effort cijelog tima, prava timska pobjeda i odlična priprema ekipe od strane stručnog štaba. Kad smo kod šuta za tri poena, ja zaista ne vidim problem da ispalimo onih 15 šuteva u prvoj četvrtini, jer su velikom većinom bile odlične pozicije u pitanju, a pritom nas je skok odlično služio. Bilo je tu i odličnih akcija, extra pasa i sam Željko je potvrdio da nije imao nikakav problem sa tim i da je tražio od ekipe da nastavi u istom ritmu. Naravno, bilo je tu i par iznuđenih cigli, ali bolje i to, nego neki sumanuti ulazi i proigravanja u reketu koja češće otvore kontru nego što donesu nešto dobro. Odlična rola Majka, nadam se da je ovo najava njegovih dobrih partija, ili makar za početak konstantnih minuta. Ono kucanje je bilo baš dobro, a i generalno stav na terenu. Da ne idemo sad redom, svi su imali dobrih minuta i doprinijeli ovoj pobjedi (da, i Brendon, koji je dežurni krivac). Mnogo važna pobjeda, i svaka čast timu na reakciji. Bili smo viđeni da nam zakucaju ekser u kovčeg. 🙂 Imamo sad 7 dana da pripremimo Oly. Tu bi pobjedom zaista i potvrdili ovaj brejk teniskim rečnikom, a za dalje ćemo da vidimo. 🖤 🤍 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 20 minutes ago, DameTime said: Btw, razlika između Željka i Sferopulosa (koji je vrlo dobar do odličan EL trener) ili nekih drugih trenera - ne robuje unapred upisanim minutima, imenima ni činjenici da je neko pre ove utakmice imao minimalno minuta u EL. Ovo ti je po pravilu razlika izmedju dobrih i najboljih trenera. U bilo kom sportu. Da reagujes na tok utakmice, da reagujes na ono sto se desava a ne na ono sto si planirao da ce se desiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Sad iz Arene pa cu prvo kod vas - iskrene cestitke! Apsolutno zasluzena pobeda. Muski cvrsto, krvavokolenasenje, bacanje za svaku loptu, full fokusirano... Bravo! I Zeljko odlicno vodio - skratio rotaciju, 7 i po igraca odigralo i donelo pobedu. Samo taj vas los sut za 3p je nas drzao fiktivno u igri. I da smo jos 3 dana igrali ne bi vas dobili. Pohvala i za navijanje - generalno. Bilo je tu stvari bez kojih se moglo, naravno, opet je tu bilo Covic Vesne ali to i da zanemarimo - najveci problem je bilo ponasanje na poluvremenu kada su bacali case i polivali navijace Zvezde koji su bili ispod u parteru (a inace, taj parter je kod nas, donji deo sa onim crvenim dvosedima gde su uglavnom familije igraca, a gornji uglavnom porodicni, ima dosta dece) - to stvarno nije bilo ok. Jbg, nisu svi takvi, samo stoka. Bilo je i onih koji su pokusavali to da sprece. Inace, osim toga, navijanje za 10. Jos jednom cestitke, igramo se jos. 😉 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Posle ove tri teške kod kuće idu Alba i Asvel, nadam se 4-1 skoru i hvatanju priključka pred Željkovo proleće Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Kako ide self quote😁 Opet i opet ponavljam ovo je nova ekipa i oscilacije su normalne samo će vremenom da budu kraći periodi. Ima tu štofa. Ovo je @Kronostime pobjeda konačno je sklonio onog mitraljezca, kumim ga već godinu dana da ga skine. Tajrik je imao ono lepljenje i kucanje u prvom baš atrakcija. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 33 minutes ago, ScepanScekicSto said: @DameTime hvala na pitanju. Nisam... sto bi se reklo, osetio sam se viskom, jer nema sta mi nije receno...bolje da smanjim pisanija... jer ovde se najlakse lupaju etikete, ljudi se nazivaju cuvarima vatre, upucuju na druge topice... Idemo dalje... Šćepane, grobarije je ovde sve manje, ljudi su opravdano razočarani, tim žocu više nego ocu smo rastrzani između realnosti i neosnovane podrške, neki su Žoc ride or die, nekima je muka... sve je to normalno, nemoj da primaš k' srcu debate, teže reči i otvaranje očiju, svi ćemo se kolektivno na kraju maratona naći negde blizu, cepaj kako tebi paše, piši šta misliš, al' nekada ti je korisnije da preskočiš/prikočiš. Možda nisam baš pogodio tvoju situaciju, ali suština je da su se mnogi osetili slično kroz istoriju, a najjači jelte opstaju. Možeš npr. kao ja da thumbs up-uješ ptice zloslutnice i preoptimistične komšije iz tišine. 🙂 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Napisao bih nesto vise, ali eksirao sam skoro celu flasu viskija pa tako jedva i ovo kucam, cestitke svima.... savet, nemoj da eksirate viski, nema potrebe... 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago @Stex cekam video kad se otreznis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fedor Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Kao sto rekoh odavno, Zeljka je pukao kompleks, napravio je ekipu sa jednim jedinim ciljem, a to je da dobija zvezdu tj uzme abu. Danas je bila pokazna vezba za to. Nisu se pitali apsolutno. Cak i sa nasim preocajnim sutem za tri poena pobednik se vecinu utakmice nije dovodio u pitanje, samo razlika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Sto ja volim taj ses Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 35 minutes ago, fedor said: Kao sto rekoh odavno, Zeljka je pukao kompleks, napravio je ekipu sa jednim jedinim ciljem, a to je da dobija zvezdu tj uzme abu. Danas je bila pokazna vezba za to. Nisu se pitali apsolutno. Cak i sa nasim preocajnim sutem za tri poena pobednik se vecinu utakmice nije dovodio u pitanje, samo razlika. Nema smisla to sto pricas. Poslusaj sta je rekao posle poraza od Milana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 1 hour ago, Coz29 said: Pusio sam kurac, jeo govna, bio frustriran, i nije problem da to priznam.. svaki put cu isto samo neka nastave da igrajuuu muskii Hvala Radi na onom pitanju, ako ce nesto da okrene sezonu u El to je onda konferencija protiv Milana.. Koliko neka ekipa moze vidi se po dobijenim neizvesnim zavrsnicama. I KKCZ je prosle sezone dobila 34 razlike Fenerbahce u BG, 10+ razlike u Istanbulu, 20+ razlike vodili u gostima protiv onog tima Maccabija, dobili KKP 20 razlike, dobili Armani maltene isto ovako, na mali broj poena i 10+ razlike. Na kraju je taj tim KKCZ zavrsio na 16. mestu na tabeli. Ne moze se imati onoliko kikseva, izgubiti 6/6 neizvesnih zavrsnica i misliti da jedna pobeda nesto menja. Moze li KKP da dobije u gostima Barcu, PAO, OLY, Efes ili Monaco? Ako ne moze, to je vec 13 poraza, a gde su dva meca protiv Zalgirisa, dva meca protiv grckih ekipa na svom terenu, Real kod kuce, da ne nabrajam sad dalje. Sa 16-18 se ne moze ni u prvih 10, a da li je neka ekipa zavrsila kao 11. ili 18. na tabeli, to moze da predstavlja razliku za Albu, ASVEL, Zalgiris, ali ne moze za Obradovica i KKP. Dakle, ako KKP ne moze da dobije ove meceve u gostima koje sam naveo, onda oni imaju pravo na jos samo 4 poraza u svim ostalim mecevima do kraja sezone. Sto znaci da je svaki mec kod kuce i svako lakse gostovanje MUST WIN situacija i to samo da bi se uslo u Play In, za neku bolju poziciju je minimum 18-16. E sad, ako je nekome toliko do razblazivanja realnosti, taj neko moze i da veruje da je ovo novi tim, da ce ZOC ove sezone biti 12. u EL, osvojiti sve trofeje i onda krece napad na nesto vise od donje polovine tabele u EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coz29 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 22 minutes ago, bergkamp bcd said: Koliko neka ekipa moze vidi se po dobijenim neizvesnim zavrsnicama. I KKCZ je prosle sezone dobila 34 razlike Fenerbahce u BG, 10+ razlike u Istanbulu, 20+ razlike vodili u gostima protiv onog tima Maccabija, dobili KKP 20 razlike, dobili Armani maltene isto ovako, na mali broj poena i 10+ razlike. Na kraju je taj tim KKCZ zavrsio na 16. mestu na tabeli. Ne moze se imati onoliko kikseva, izgubiti 6/6 neizvesnih zavrsnica i misliti da jedna pobeda nesto menja. Moze li KKP da dobije u gostima Barcu, PAO, OLY, Efes ili Monaco? Ako ne moze, to je vec 13 poraza, a gde su dva meca protiv Zalgirisa, dva meca protiv grckih ekipa na svom terenu, Real kod kuce, da ne nabrajam sad dalje. Sa 16-18 se ne moze ni u prvih 10, a da li je neka ekipa zavrsila kao 11. ili 18. na tabeli, to moze da predstavlja razliku za Albu, ASVEL, Zalgiris, ali ne moze za Obradovica i KKP. Dakle, ako KKP ne moze da dobije ove meceve u gostima koje sam naveo, onda oni imaju pravo na jos samo 4 poraza u svim ostalim mecevima do kraja sezone. Sto znaci da je svaki mec kod kuce i svako lakse gostovanje MUST WIN situacija i to samo da bi se uslo u Play In, za neku bolju poziciju je minimum 18-16. E sad, ako je nekome toliko do razblazivanja realnosti, taj neko moze i da veruje da je ovo novi tim, da ce ZOC ove sezone biti 12. u EL, osvojiti sve trofeje i onda krece napad na nesto vise od donje polovine tabele u EL. Kada budes skapirao da Partizan u kosarci moze sve, onda ce ti to biti lakse. Odnosi se i na pozitivne i na negativne rezultate. Sa 4/9 smo bili na domak F4. Zavrsili 6. Tabeli na kraju regularnog dela. Zasto onda sa 3/8 ne mozemo makar da udjemo u borbu za play in, ne mora vise od toga. A sad ces ti da objasnis sta je kosarka zapravo i da sracunas +-. Zivot kao i kosarka nisu matetmatika, pa ces sad da isprogramiras kako ce biti. Mozda izgubimo narednih 10 za stoka razlike, a mozda i vezemo 5 pobeda za redom. Pogodio te poraz, to je okej, nemoj da gledas reprizi i bices okej kroz par dana. Prvi ja pljujem kad sa frustriran, kenjam, filozofiram i pravim se mnogo pametan.. I privatno je tako svadjam se sa porodicom kad mi ne odgovara nesto, sa roditeljima, bracom, zenom, prijateljima.. tako isto ni Zoc ili bilo koji igrac nije aboliran od kritike, makar u mom koordinatnom sistemu.. Hvala na savetima, ali to sto si ti napisao je teska nebuloza, pa sve da mi je tata to napisao, brate veze nemas, sta je kosarka, sta je sport, sta je strast. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbtn Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Utisak koji me ne pusta već neko vreme, ovoj ekipi je potrebna slepa podrška i navijanje bez ikakvog očekivanja, kao sto je i marketinška kampanja - srce, ruke i glas. Prevelika su ocekivanja postavljena pred momke a tek su se skupili, vidi se da svako od njih želi sve, potreban im je slepi fanatizam i vjerovanje u nemoguce da bi sve došlo u red. Potrebno je da publika udje u fanatizam i da sa ovim momcima ode u taj poslednji tango i kompletno ludilo i tad će možda da ispadne nešto od svega ovoga. Pozdrav za svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted 57 minutes ago Share Posted 57 minutes ago 6 minutes ago, Coz29 said: Kada budes skapirao da Partizan u kosarci moze sve, onda ce ti to biti lakse. Odnosi se i na pozitivne i na negativne rezultate. Sa 4/9 smo bili na domak F4. Zavrsili 6. Tabeli na kraju regularnog dela. Zasto onda sa 3/8 ne mozemo makar da udjemo u borbu za play in, ne mora vise od toga. Zato sto ekipa koja ima 5 vrhunskih ultrakvalitetnih igraca i koja je zadrzala jedno 5-6 nosioca iz prosle sezone ne moze da se poredi sa ekipom koja od igraca sa EL iskustvom ima samo Lundberga, T. Jonesa i Daviesa i ima 12 novih igraca u odnosu na proslu sezonu. Ovo o cemu ti pricas bi bilo kao da ja kazem da verujem da ce KK Buducnost da igra finale ABA lige ili KK Cedevita Olimpija cetvrtfinale EC "they did it before, they can do it again!". Realnost je ono o cemu sam pisao malo iznad i to vazi i za Virtus i za ASVEL i za Maccabi i za Baskoniju i za sve ostale klubove ispod crte. Svaki tim ima 7-8 laksih meceva kod kuce koje mora da dobije (KKP je vec izgubio od Virtusa), 9-10 tezih meceva kod kuce + 7-8 laksih gostovanja od kojih mora pola da se dobije (dakle, 9/18 ili tako nesto), a najteza gostovanja su samo bonus. KKP je vec izgubio od Monaca, Virtusa, Armanija i Barce kod kuce + Baskonije i Paris Basketa u gostima. Dakle, to je trenutno 1:1 iz najlaksih meceva kod kuce, 0:3 od tezih meceva kod kuce (ostalo jos 6), 0:2 na laksim gostovanjima (ostalo ih jos 6) i 1:2 iz najtezih meceva na gostovanjima najjacim protivnicima (ostalo jos 6 takvih gostovanja). Ako uzmemo 6 pobeda kod kuce protiv laksih protivnika i 6 poraza u gostima protiv tezih protivnika, dolazimo do skora 9:14, sto bi znacilo minimum 8/11 iz ostalih meceva. A u te meceve spadaju i mecevi kod kuce protiv Reala i dva grcka velikana, kao i gostovanje u Kaunasu (na primer). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts