Jump to content

Recommended Posts

3 hours ago, odupri se ludilu said:

Ja sam ovo sinoć i prije Lovernjovog performansa zaustio da napišem ovdje na forumu. Asvel volim da pogledam zbog njega i Nanda, on se od prošle sezone doveo u red nakon pada u igri čini mi se,da je zaista upotrebljiv igrač na ovom nivou. Tako da se ljetos moglo reagovati. Takodje on je baš ono što nam igrački fali,iskusan dobar u skoku, zna da blok postavi. Da ne pišem o tome da  simbolizuje Partizan u pravom (ispod miške) i u onom prenesenom značenju. Nema puno grobara povratnika na raspolaganju, on je jedan od njih. 

Kako god idemo dalje.

Nova ekipa treba što više utakmica tako da ovo duplo kolo i dobro dodje nama. To iskustvo koje stičemo ekipno bi moglo da se ispolji.

Noćas u gradu, zavodi se red.....

Samo što odbrana koju igra Dejvis, je fantazija za nepokretnost Lovernja u istoj...

Nemoj da te zavara dominacija nad Lukom i Plavšom veselim,njih ovi iz Aba odučavaju od košarke.

Nije on to što vam treba, a nije ni Dejvis.

30 minutes ago, TripleJ said:

Veceras je red da dobijemo u nekoj mucnoj zavrsnici 😄

Po pičci 

Hvala ti brate ja od početka sezone pišem dobijamo, dobijamo a niko da mi odgovori.Namještam volej, zicer ništa.

Nema sezone bez toga po pičci.

Dakle i ovim smo obajali temu  ima li ko još krilca slepog miša i toeto. 

• Ha-ha 2

2 hours ago, TripleJ said:

Veceras je red da dobijemo u nekoj mucnoj zavrsnici 😄

Verujem da ce tako i biti. Mirota i Ledej po 20+ poena, Zeko i 10+ skokova pride. 

Sa nase strane Charlie Brown konacno nalazi mojo i stavlja 5+ trojki. Dejvis ne biva tolika stetocina. Nateklina igra samo odbranu. Mitar 0 minuta. Poku 2+ pump fake-a

• Like 1

Ako ne bijemo bar ovaj propali Armani mogle bi da se napišu i neke zahvalnice.. Dejvis, Sterling, pa Duan i Mikica. Bar da peglamo sa Mariom, Mitrom i Balšom, veća korist bi bila do kraja sezone. 

Ali mislim da bi ih ovako izraubovane i još grđe vođene od nas, mogli dobiti.

48 minutes ago, Aman 2 said:

Oni bez Tonuta, Niba i Sildsa. Ovo ako se izgubi, komotno mogu da zatvaraju radnju. That 's all folks.

33 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Nista nije nemoguce

Kraj je samo novi početak...

Večeras dobijamo imam i 100% proverene garancije

yA5pOE.gif

Zavrsili smo sezonu, a tek je sredina novembra.

'Al mi smo tim koji ne gleda tabelu...', tako da nema razloga za brigu.

KK Rekreativo. Samo je to trebalo da se kaze na pocetku sezone, a ne neka obecanja od napadu na pleof. Budite posteni prema navijacima.