Papanikolesku Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ajmo novi topik, uvalite Frensisu i pendulumu pa nek naškrabaju par redova čisto da tema bude i crna i bela
Son_of_a_gun Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Znam da @Ne sam Safete ima već naškrabano nešto i da će to izglancati do ponedeljka na radost vaskolike grobarske populacije. ☺️ 1 2 3
DameTime Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago Za povratak "otpisanog" Safeta i povratak otpisanih grobara u sezoni 2025/26. 4 1
Sector Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nadam se da će se i Kuper pojaviti pred početak sezone. 3 1
Shikamaru Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 43 minutes ago, Jakob Aman said: Ima li dje prenos večeras? Part+, za dodatnih 5e puste i ton 1 5
odupri se ludilu Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 47 minutes ago, Shikamaru said: Part+, za dodatnih 5e puste i ton I zumiraju semafor na kraju četvrtina Edited 9 hours ago by odupri se ludilu 1
Son_of_a_gun Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Safet ipak nije u mogućnosti, ajmo dobrovoljac da žrtvuje dio svoje dobre karme za opšte dobro. 🤷♂️
DameTime Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Može, ti si jedina osoba koja će da piše o Željku više od mene. Spoiler Spomeni tamo da odlično izgleda za svoje godine i da mu dobro stoje odela... 2
Magia Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Safet ipak nije u mogućnosti, ajmo dobrovoljac da žrtvuje dio svoje dobre karme za opšte dobro. 🤷♂️ Napisah ja nesto, imao sam velike planove, ali nisam znao da je tekma vec veceras pa sam morao ovako mamuran da nesto napisem na brzinu. 1 1 2
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 9 minutes ago, Magia said: Napisah ja nesto, imao sam velike planove, ali nisam znao da je tekma vec veceras pa sam morao ovako mamuran da nesto napisem na brzinu. Pa mogao si napisati i sutra. Sta ima veze. Ne ugledas se na komsije a? :P
Son_of_a_gun Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kažu biće youtube link za tekmu, ako neko sazna nek baci ovdje, a važi i za mene naravno.
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Magia said: Napisah ja nesto, imao sam velike planove, ali nisam znao da je tekma vec veceras pa sam morao ovako mamuran da nesto napisem na brzinu. Ajde brate ti 😁
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Posto ste otvorili novu temu ovde ide lock. Da se ne vijamo/te.
Recommended Posts