Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jel su javili ovi trogloditi kada je u prodaji za nas koji nismo pretplaceni na Partizan Premium All-Inclusive & Guaranteed Sequel Platinum 4C ++ paket? 

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted

Realno i Zvezdi i Partizanu fali jedan jako dobar centar za nešto veliko, a pod tim podrazumevam siguran top 8 ili čak final 4.

Ako u ovom sastavu krenu Partizan i Zvezda se mogu boriti za top 10, ali nisam siguran da mogu biti medju 8 ni ove sezone..

Kvalitetni su to stoji, ali bekovi i centri prave razliku, kod Zvezde se uzdaju da su pogodili sa Grejemom i Karterom, kod Partizana da su pogodili sa Miltonom, na 4 Zvezda se uzda u Monekea i Odželeja, Partizan isključivo u Džabari Parkera, medjutim ako ovo ne budu SVE bombee i na terenu, bojim se da bi se mogao osetiti nedostatak vrhunskog centra poput Poarijea recimo...

Posted
30 minutes ago, realno *w said:

25e84726-e01c-49b7-83b6-a89a44ba23fe.jpg

Screenshot-2025-08-28-175043.png

Crni deluje pristojno, bar iz ovog ugla. 

Veliko meh, za pohvalu što su sponzori u crno belom - nema žuto/zlatnih pravougaonika na sred dresa

Posted
1 hour ago, Coz29 said:

Nismo ukoliko je igrac koga je vredelo čekati, u suprotnom i nema nekog smisla krenuti pripreme sa jednim pravim centrom i u toku istih dovesti nekog da pokrpi.

Lepa energija 🔥

ne znam gde je granica cekanja i dobrog centra

Posted
39 minutes ago, ScepanScekicSto said:

ne znam gde je granica cekanja i dobrog centra

Koji god igrac dodje a nije sa ekipom od početka priprema ili se povredi u toku istih i propusti dobar deo i sam početak sezone, njegov učinak bude jako jako slab.  

Tako da ako mene pitaš isti kurac ko god da bude dosao. 

Parkera da zaobidju povrede, Dilan i Poku da odigraju iznad očekivanja, a Milton da ne bude PJ 2, uz to nosioci od prosle godine da odigraju na jednako visokom novi, jedino pod tim uslovim mozemo napraviti iskorak u EL u odnosu na protekle dve sezone.

Lično nisam optimista, ali se potajno nadam dobroj sezoni.

Od mene ce dobiti punu podršku u svakom smislu.

Posted
3 hours ago, Coz29 said:

Koji god igrac dodje a nije sa ekipom od početka priprema ili se povredi u toku istih i propusti dobar deo i sam početak sezone, njegov učinak bude jako jako slab.  

Tako da ako mene pitaš isti kurac ko god da bude dosao. 

Često se ovo može pročitati, za mene ozbiljno preterivanje.

U Duletovo vreme, stranac je često dolazio kad već počne EL sezona, bili su to igrači sa neuporedivo lošijim pedigreom nego ovi danas, pa su se opet brzo ugravali i postajali ključni šrafovi vrlo ozbiljnih i uspešnih ekipa.

I u današnje vreme je primera dosta:

Recimo Mekalum je došao već duboko u drugoj polusezoni, već na svojoj trećoj tekmi je bio bitan faktor, a onda u naredne 3 čak i najbolji igrač Fenera. Do kraja ostao bitan i uzeo EL titulu.

Tajs je  od prvih 5 utakmica, 4 puta imao indeks preko 20.

Adaptacija Lunija Vokera, koji se pridružio Žalgirisu u 8. kolu, je trajala 2 tekme i posle je kidao.

A mi ovde, u slučaju KKPa, ne pričamo o tome da igrač dodje na polusezoni, nego da li će doći u prvoj ili drugoj nedelji priprema i svejedno odigrati solidan broj pripremnih mečeva.

Sve u svemu, ključno je ubosti pravog igrača, a ne kad dolazi.