Son_of_a_gun Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Zna li se makar jel za ovih 10k dinerosa dobiješ original dres ili plastičnu kesu kakav je slučaj bio sa UA?
longbowman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Jel su javili ovi trogloditi kada je u prodaji za nas koji nismo pretplaceni na Partizan Premium All-Inclusive & Guaranteed Sequel Platinum 4C ++ paket? 2 1
Zvezdaš96 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Realno i Zvezdi i Partizanu fali jedan jako dobar centar za nešto veliko, a pod tim podrazumevam siguran top 8 ili čak final 4. Ako u ovom sastavu krenu Partizan i Zvezda se mogu boriti za top 10, ali nisam siguran da mogu biti medju 8 ni ove sezone.. Kvalitetni su to stoji, ali bekovi i centri prave razliku, kod Zvezde se uzdaju da su pogodili sa Grejemom i Karterom, kod Partizana da su pogodili sa Miltonom, na 4 Zvezda se uzda u Monekea i Odželeja, Partizan isključivo u Džabari Parkera, medjutim ako ovo ne budu SVE bombee i na terenu, bojim se da bi se mogao osetiti nedostatak vrhunskog centra poput Poarijea recimo...
Shikamaru Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 30 minutes ago, realno *w said: Crni deluje pristojno, bar iz ovog ugla. Veliko meh, za pohvalu što su sponzori u crno belom - nema žuto/zlatnih pravougaonika na sred dresa
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Lep je osecaj dobiti i vizuelnu potvrdu da je Karlik i dalje naš, posle svega onoga. Dilan Gejmovtronski deluje spreman za rad 😁
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: Tu je Nilikina Ja mu zelim mnogo srece da spoji napokon veci deo sezone ako je moguce, za ostalo ce on da se pobrine. Ne sumnjam 1
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Coz29 said: Nismo ukoliko je igrac koga je vredelo čekati, u suprotnom i nema nekog smisla krenuti pripreme sa jednim pravim centrom i u toku istih dovesti nekog da pokrpi. Lepa energija 🔥 ne znam gde je granica cekanja i dobrog centra
Coz29 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 39 minutes ago, ScepanScekicSto said: ne znam gde je granica cekanja i dobrog centra Koji god igrac dodje a nije sa ekipom od početka priprema ili se povredi u toku istih i propusti dobar deo i sam početak sezone, njegov učinak bude jako jako slab. Tako da ako mene pitaš isti kurac ko god da bude dosao. Parkera da zaobidju povrede, Dilan i Poku da odigraju iznad očekivanja, a Milton da ne bude PJ 2, uz to nosioci od prosle godine da odigraju na jednako visokom novi, jedino pod tim uslovim mozemo napraviti iskorak u EL u odnosu na protekle dve sezone. Lično nisam optimista, ali se potajno nadam dobroj sezoni. Od mene ce dobiti punu podršku u svakom smislu.
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Coz29 said: Koji god igrac dodje a nije sa ekipom od početka priprema ili se povredi u toku istih i propusti dobar deo i sam početak sezone, njegov učinak bude jako jako slab. Tako da ako mene pitaš isti kurac ko god da bude dosao. Često se ovo može pročitati, za mene ozbiljno preterivanje. U Duletovo vreme, stranac je često dolazio kad već počne EL sezona, bili su to igrači sa neuporedivo lošijim pedigreom nego ovi danas, pa su se opet brzo ugravali i postajali ključni šrafovi vrlo ozbiljnih i uspešnih ekipa. I u današnje vreme je primera dosta: Recimo Mekalum je došao već duboko u drugoj polusezoni, već na svojoj trećoj tekmi je bio bitan faktor, a onda u naredne 3 čak i najbolji igrač Fenera. Do kraja ostao bitan i uzeo EL titulu. Tajs je od prvih 5 utakmica, 4 puta imao indeks preko 20. Adaptacija Lunija Vokera, koji se pridružio Žalgirisu u 8. kolu, je trajala 2 tekme i posle je kidao. ______________ A mi ovde, u slučaju KKPa, ne pričamo o tome da igrač dodje na polusezoni, nego da li će doći u prvoj ili drugoj nedelji priprema i svejedno odigrati solidan broj pripremnih mečeva. Sve u svemu, ključno je ubosti pravog igrača, a ne kad dolazi. 2 1
m0k1 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Slazem se da se preteruje, ali u Duletovo vreme je bio drugi format EL i mnogo vise se treniralo. Tacnije, imalo se mnogo vise vremena za treninge jer je bilo mnogo manje utakmica u samoj EL, a ove godine imas samo 10+ duplih kola a i ABA liga se siri pa sada kada igras protiv Dubaija ili Beca vise lici na EL nego na domacu ligu (mislim iskljucivo iz prizme putovanja, ne nuzno na kvalitet timova) tako da sam poprilicno siguran da se ima mnogo manje vremena za uigravanje tokom same sezone. A sa druge strane - i Loni Voker i Tajs su igraci koji pripadaju samom kremu EL i dolaze iz jos jace lige tako da je logicnije da ce igrac takvog kalibra brze i bolje da se uklopi nego neki backup igrac ili igrac koji dolazi iz slabijeg takmicenja i sa manje iskustva. Pogotovo je Tajs los primer jer svake godine igra za reprezentaciju pa je i naviknut na evropski stil kosarke. Mnogo je vise primera gde se igraci nisu dobro uklopili - evo bas iz Zalgirisa recimo Vong ili godinu dana ranije Samner. Evo i iz Fenera - Bango je dosao u sred sezone, placen je i otkup za njega tako da pretpostavljam da ga je hteo (ili makar pristao na njega) Jasikevicijus pa se ocigledno nije snasao uopste cim nije imao neku minutazu. 1
bungalov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Prvo, nemoj da kenjamo puno, realno je dres dobar. Mogao je biti bolji, to svi znamo, ali znamo i da je to tesko bilo izvodivo. Nema ljubicaste, zelene... u startu za mene sasvim dovoljno da kazem da su ovi sto su bili zaduzeni za dres polozili i zasluzili svoju platu. Ako je kvalitetan, mogao bi se jadan i uzeti. E sad, to sto je Tajrik svake godine sve nizi bez obzira na visok djon na patikama nikako ne ide u prilog ovima koji guraju opustenu pricu oko centra. Licno mislim da smo tu bas zasrali. Kao i svake godine sa nekom pozicijom. Sto je, sa druge strane, uvek dobra alibi prica ako sezona bude losa. Ukratko, niti Tajrik moze da igra 40 minuta, niti su Osetkovski i/ili Poku centri da se na njih oslonimo, niti se dobar centar nalazi sad u septembru, niti se prosecan bekap centar morao cekati do sad, niti smo do sad uspeli nekog da uigramo kad dodje kasno (pustite me te price o Duletu ili Feneru). Bilo kakvo "u redu je ovo sve" palamudjenje moze da siri samo neko ko nije bio poslednjih godina sa Partizanom. Realno smo opet pojeli govno, i to je to. Uvek nesto zaseremo u prelaznom roku. Opet centar. Sta je tu je. Ostoja, Zeljko i Savic da se malo dovedu u red za ove pare koje traze za sezonske (sad ce drvlje i kamenje, ko si ti da pises njihova imena). Uz odredjene cene dolazi i odredjena odgovornost da se nesto uradi. Za centra nisu uradili nista. Makar nista vidljivo.
Ne sam Safete Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago 6 hours ago, realno *w said: Crni deluje pristojno, bar iz ovog ugla. Nema zutog mocarta, odlican 1
Recommended Posts